Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Yamaha Fj 1200

REKLAM ALANI

Merhaba motorcu arkadaşlar.

90lı yılların kralı olan bu motor hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardı istiyorum. 1200 cc 135 beygir 4 zamanlı 270 kadranlı ve bu hıza çok çabuk ulaşacağını söyllenen bir motor. Titreme ve savurma düşük ve motor sesi çok tatmin edici olduğunu da duydum. Ama hiç kullanmadım. Baktığım motor 40.000 km civarında boyası ve aksağamı iyi görünüyor. Ustasına ayrıntılı olarak baktıracağım tabiki .

Ama benim öğrenmek istediğim bu motoru kullanan tecrübe eden bilgisi olan arkadaşlar varsa beni yönlendirilerse sevinirim.

Yakıtı, savurması , titremesi yol tutuşu, ağırlığı, uzunyol kullanımı, şehr içi kullanımı, yüksek hız duruşu, parçası, vs.

Bu arada bu boy bir motoru ilk kez kullanacağım. Bu açıdanda tavsiyelerinizi almak isterim.

Şimdiden tşk.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    yamaha fjr1300 '01
    bir arkadaşımda fjr 1300 var 2001 model, geri itmeye çalıştım beceremedim, çok ağır bi makina, ufak tefeklere göre değil..

jeansatar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kocaoglan
    General information
    Model: Yamaha FJ 1200
    Year: 1990
    Category: Sport touring
    Rating: 80.2 out of 100. Show full rating and compare with other bikes
    Engine and transmission
    Displacement: 1188.00 ccm (72.49 cubic inches)
    Engine type: In-line four
    Stroke: 4
    Power: 130.00 HP (94.9 kW)) @ 9000 RPM
    Compression: 9.7:1
    Bore x stroke: 77.0 x 63.8 mm (3.0 x 2.5 inches)
    Valves per cylinder: 4
    Fuel control: DOHC
    Cooling system: Air
    Gearbox: 5-speed
    Transmission type
    final drive: Chain
    More details Consult a Yamaha repair manual.
    Physical measures
    Weight incl. oil, gas, etc: 259.0 kg (571.0 pounds)
    Chassis and dimensions
    Front tyre dimensions: 120/80-16
    Rear tyre dimensions: 150/80-16
    Front brakes: Dual disc
    Rear brakes: Single disc

1986 - 1995 yılları arasında seri üretimi yapılmış bir modeldir.....

F O T O L A R ...................

[img=http://img360.imageshack.us/img360/7554/fj12002jf8.th.jpg][img=http://img360.imageshack.us/images/thpix.gif]
    “Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
    MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Arkadaşlar Yamaha FJ 1200 kullanıcısı olan varsa şehir içi şehir dışı kullanımı yedek parça bulma vs konular hakkında tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim. Boy 178 kilo 80 ?

Arkadaşlar Yamaha FJ 1200 kullanıcısı olan varsa şehir içi şehir dışı kullanımı yedek parça bulma vs konular hakkında tecrübelerini paylaşırlarsa sevinirim. Boy 178 kilo 80 ?

konu yukarı

Pek kullanan yok sanırım. :( Oysa bir zamanların en büyük efsanesiydi. Boy boy posterlerini asardım. Bu kadar çabuk unutulmasına gerçekten üzüldüm.

By_StaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Nc700x
    Alıntı serkan.ist adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Pek kullanan yok sanırım. :( Oysa bir zamanların en büyük efsanesiydi. Boy boy posterlerini asardım. Bu kadar çabuk unutulmasına gerçekten üzüldüm.
    dostum bende takip ediyorum güzel makine ama biraz eski işte.. İnsanın kafasında soru işareti bırakıyor
    PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
    "www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR

Haklısın ama ucuz diye almak insanı pişman eder. Ortalama 4-6 arası satılıyor üstüne 1-2 daha koyup adamakıllı bir bakım yaptırmalı ki başın ağrımasın. Benim kafama takılan yedek parça bulunabiliyormu? Yoksa çıkmacılardanmı medet umuluyor?

Ama bir yaptırdınmı yazın Bodrum Antalya Marmaris sahillerinde senden iyisi olmaz. 130 beygirlik bir canavar bu.

Hatta biraz daha ileri gidip fzr 1300 lerin far ve grenajlarını taktırabilsem harika bir şey olur. Ama önce bir karar vermek lazım.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler