bence sen kymcoyu da elemelisin.kıpraşımlı bi makina. elimizde 2 seçenek kalıyo.önce yamaha daha sonra apache.hala karar veremediysen yazı tura at.hangi motosiklet çıkarsa pişman olmazsın...hayırlı olsun
bence sen kymcoyu da elemelisin.kıpraşımlı bi makina. elimizde 2 seçenek kalıyo.önce yamaha daha sonra apache.hala karar veremediysen yazı tura at.hangi motosiklet çıkarsa pişman olmazsın...hayırlı olsun
ybr nın de farları gaz vermeyınce azalıyor?
o buyuk bi sorun degil aküden direk alırsın far bağlantısını sorun çözülür.
kyco ck yi elemelisin tireşim var.
tvs apachi al hindistan malı ve tüp arka sispansiyon var. + titreşimsiz + ybrye göre 25 cc buyuk + kafa grenajı var.
daha ne anlatayım
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
arkadaşlar uzatmaya hiç gerek yok aklımda üç motor var biri fiyatı ile öne çıkıyor CK 125 diğeri kendini kanıtlamış sağlamlığı ile YBR 125 ve son olarak peformansı ile öne çıkan Apache bir türlü aralarında karar veremiyorum karar versem gidip alıcam
motorlar konusun düşüncelerimi yine yazıyorum
CK 125 fiyata 1 numara Yedek parça ve servis konusunda 2 numara
YBR fiyata 2 numara yedek parça ve servis konusunda 1 numara
Apache ise Performans ve tip konusunda 1 numara ama servisi uzak ve parça sıkıntısı çekip çekmeyeceğim konusunda daha güven vermiş değil
DELİKANLI OLUNMAZ DOĞULUR .......KARADENİZ FIRTINASI OFLU ALİ
Kırklarelinde apache yok geçen gün sormuştum. YBR al bak rahatına.
YBR nin sevmediğin hangi özelliği var sokaklarda çok olması mı ?
Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...
bak ben yıllardır motor üzerindeyim, akşam üstü gidip ybr city aldım
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
YBR ye ısınamadım KYMCO ile aynı duruşa sahip olduğu için 1000 ytl yi çöpe atıyorum gibi geliyor. o kadar para verirsem Honda alacaktım ama onunda devir saati olmayışı ve far sorunu beni vazgeçirdi.
burda bir arkadaşta KYMCO var alıp test edicem vibrasyonuna bakıcam biraz kurcalıyacam yıpranma durumlarına bakıcam çürüme paslanma var mı diye eğer kafama yatarsa KYMCO yatmazsa YBR alıcam
çünkü kaliteleri yakınsa ve KYMCO nun vibrasyonu öyle abartılacak kadar değilse vade farkıyla birlikte 1500 ytl den fazla para vermenin bir espirisi yok o paraya gider güvenlik ekipanları kıyafetler alırım motora biraz görüntü modifiyesi yaparım artık kesin karar KYMCO testinden sonra vericem
bu arada fiyatlarıda yazaym KDV+ÖTV plaka hariç
KYMCO CK 125 2250 YTL peşin fiyatına 8 taksit yapıyorlar
YAMAHA YBR 125 3590 YTL hiç peşinsiz 12 taksitli fiyatı 4158 YTL
O koruma zincirin koruması... Şaft olsa keşke.... Kesinlikle ömür boyu değiştirmeyeceğim motor olurdu.....
12 yıl gibi bir süre bindim 90 modeline.... Bir kere zinciri nasıldır diye bakmadım bile... Görmedim zinciri.... Hep o plastiğin içindeydi... Yağlamasını da o plastik koruma sayesinde yapıyordu.... En son sattığımda aynı fren balatalarıo gibi orjinalleri ile sattım dı....
Aldık ER-5 ama 1 senede 3 tüp sprey bitti yaww..... Ne kadar çok haşır neşir oluyoruz bu tüt motorlarda.....
Walla ne yalan söyleyim çok özledim.... İmkanım olsa 1 tane zevk için binmeye alırım....
Arada senin tarafından hatırlanmak güzel.... En son istediğim kişi olsanda....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Kmyco'nun üzerine otur bakalım düşüncelerin nasıl olacak. Fazla göremiyorum buralarda ama sesi falan duruşu güzel gibi..
Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...
al artık şu motoru da şu başlık kalksın ortadan. hakkında hayırlısı olsun
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
bu mtz şaft sız mtz hiç benzemesede o zincir koruması ve bundan eminim
Ben hala CBF 150 Diyorum
Devir saati ve Farsa seni vazgeçiren
Çözümleri var..
Akıl yaşta değil baştadır. Zaman artmutları olgunlaştırır
KYMCO CK 125 ingilterede daha güncel bir kasa ile satılıyor acaba bu kasalar türkiye ye gelicek mi
Ben de ilk başta senin gibi düşünüyordum. Ybr nin tipi hoşuma gitmemişti. Dört senedir kullanıyorum. 20000 km oldu. Henüz servis yüzü görmedi. Ha gözümden sakınarakta kullanmıyorum yeri geldi enduro gibi kullandım. İnanmazsan bak.
http://www.motosiklet.net/forum/gezi...si-enduro.html
Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..
dreammaker bmw ile hiç alakası yok dostum şekil olarak tarz olarak . egsoz olarak .gidon olarak her turlü şekli ile .
ybr 125 açar seni dostum
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)