Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

BMW F650GS'mi YAMAHA XT660R'mı

REKLAM ALANI
    Sinan Er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Alıntı Gültekin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    F650GS'in titreşimini bu kadar sorun yapmayın yahu.
    Titreşimden titreşime fark var. Çin mallarındaki zıngırdamayla hiç alakası yok.

Altınızda bir motor olduğunu hissettiriyor adeta.

Sinan gel Beylikdüzü'ye, 1-2 tur atalım.
    Gör bakalım titriyor mu? kükrüyor mu?
    Tamam Kabul en doğrusuna bu şekilde ulaşılabilir.
    ( gerçi 1. tercihim f650gs oldu ama yinede tecrübe etmekte fayda var.)
    Hem bu bahaneylede tanışmış oluruz. Bi çay ısmarlarsın artık.
    Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Gültekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650FB
    gel arkadaşım çayın lafı mı olur.
    Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.

Sinan Er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Nıyetim bugun sana gelmekti ama yağmur .......
    Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........

Su Silahı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ybr 125
    İkisi de güzel tercih. İnan aynı hastalık bende de var. Hep erteliyorum motoru büyütmeyi. Benim öncelikli tercihim F650 olurdu. olmadı xt660r. Bence bmw nin artıları: 1.Bmw nin karizması, havası. 2. abs + elçikleri 3. uzun yolu ve oturuş pozisyonu daha raht. 4. daha ekonomik.
    xt660 ın artıları.
    1.Bmw den dar olduğu için şehir içi kullanımı daha kolay olur.2.Servisi ve yedek parça sorunu yok gibi. 3.Off road a daha yatkın bir görüntüsü var.
    Sağlamlığa gelince ikisi de sağlam motorlar. Her ikisi de bence ayrıcalıklı ve güzel aletler.
    Kararın ne olursa olsun. Şimdiden hayırlı olsun.
    Gitti TDM kaldık yine ybr ile başbaşa..

F650 gs / xt 600 r

2002 yılında sıfır bmw f650 gs almışdım çok kısa süre sonra yaka silkerek nefret ederek tiskinerek sattım gitti titreşim titreşim değildi sanki traktör ayrıca bir servisi var borusan diye allahlarından bulsunlar haram zıkkım zehir olsun aldıkları paralar hakketen isminin hakkını veriyolar boru san. ve ayrıca kazara bir parça lazım olursa bakımda kullanılanlar hariç (yağ,yağ filitresi vs ) kesinlikle parça bulundurma gibi adetleri yokdur yurt dışından getirtirler bekletirler süründürürler 1 e 10 boru payı koymadan ve parasını almadan mümkünatıda yokdur getirmelerinin paranla rezil olursunuz bmw bu motor beni enduro klasmanından soğuttu ve 6 sene hiç bir enduro ilgimi çekmedi .

bmw den aklımda kalanlar bunlar

gelelim yahama xt 660 r izlenimlerime

1 ay kadar önce tesadüf eseri (alakasız bir takas)2008 model bir xt 660 r sahibi oldum inşallah bu şekilde devam ederim çok mutluyum çok zevk alıyorum bu motoru kullanmakdan servis bakım ücretleri çok uygun ve deneme amaçlı bazı parçaları sordum servise var dediler duyumlarımda parça sıkıntısı olmadığı yönünde bakım ücreti ise 100 ytl hemen kıyaslarsak 2002 deki mantıkla bmw 5 katıdır en az 500 ytl dir 5000 bakımı. hiçmi kusur bulamadın derseniz buldum tabi çok rüzgar vuruyor gögüse (bmw 'le aynı oranda) gittim samura motora orjinal ön camını söktürdüm giwi marka öncam taktırdım süper oldu hem yakıştı hemde büyük ölçüde kesti rüzgarı .titreşime gelelim tabiki var ama yüksek devirlere çıkınca var ama bmw kadar değil hele bide sıkıştırmadan vites atarsan hiç yok diyebilirim .
    kıyaslanması gereken en önemli şey enduro da arazi kullanımı ben 10 üzerinden puan vericek olsam bmw ye 4 xt 7,5 veririm .
    evim istanbul çavuşbaşında ve burası gizli offroad cenneti ormanların içinde öyle güzel toprak patika yollar su birikintilari varki sanki özel dizayn edilmiş offroad için ilerde resimler çekip becerebilirsem bu sitede yayınlıcam ve tüm enduro meraklılarına öğreticem burayı kadıköyden motorla 15 dakika mesafede çavuşbaşı. bmw de elcik ısıtma var tabiki güzel bir özellik fakat paraya kıyın kışlık kalite bir eldiven alın benim gibi hatta söylim rev'ıt marka üzerinde es yazıyor hard kışlık bir eldiven 90€ fiyatı elinizin üşümesi gibi bir durum sözkonusu olamaz bu eldivenle.
    Xt 660r ortalama şehir içi 153.000/180.000 arası yakıyor

ikisinide kullandım acizane fikirlerimi yazdım kararınınızı verin yardım edebildiysem ne mutlu bana.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)