selam millet ben modenas kristar almayı düşünüyorum bu motor nasıl iyi mi kötümü kilometrede ne kadar yakıyor çabuk dökülürmü bunları bana anlatırsanız sevinirim bu motordan almayı düşünüyorum teşekkürlerimi sunarım
selam millet ben modenas kristar almayı düşünüyorum bu motor nasıl iyi mi kötümü kilometrede ne kadar yakıyor çabuk dökülürmü bunları bana anlatırsanız sevinirim bu motordan almayı düşünüyorum teşekkürlerimi sunarım
ilk defa senden duyuyorum hiç bir bilgim yok malesef alırsan hayırlı olsun..
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
Oooooo Modenas eski günlerim depreşti
10 sene evvel almıştım sıfır km jetpadan 30.000 binde sattım tek yek masrafı yağ-filitre-fren balatası
Ne zincir ne dişli istedi.
Ozamanlar honda titan vardı birde bu
Taş gibi motor işde altepe tepe kullan Ayrıca 4 lt deposuyla 150+ km garanti
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
bende 2004 modenas kriss var ama artık kristar olarak üretiliyo sanırım gerçekten çok sağlam motor 4 senedir biniyorum 26 bin de ve şuana kadar hiç bir sorun olmadı
cup ların içinde hondadan sonra en sağlamlarından biridir hatta honda kadar sağlamdır diyebilirim gözün kapalı al yakıtta 4lt ile en az 150km
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
bende tam bu konuyu açıp sorucaktım honda innovamı yoksa kris starmı arada kaldım bende hem fiyat olarak ta karşılaştırınca kris daha avantajlı ama genede bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim innovamı///krismi??
EvReN 8 >>>>>>>>>YaKuZaA
Eskilerden kim kaldı
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
kardeş innovamı kriss mi dersen sana gülerim cup adını icad eden hondadır ve köklü bir firmadır türkiyede ne olacağı belirsiz tr montajı değildir tamam modenas da sağlam ama bi yakından git innovaya bak bide criss e
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
slm ... arkadaşlar yeni üye oldum yazdıklarınızı okuyor sitede dolaşıyor ama fikrimi fotolarla paylaşmak istiyorum. ama beceremiyorum foto nasıl yüklenir ..yardımcı olurmusunuz
Arkadaşlar artık modenas tr'de üretiliyor.Henüz kullanma fırsatım olmadı ama almak niyetim var.Ve koyacak yer sorununu çözmeden almak istemiyorum.Modenas kristar ve kriss farklı aletler.Modenas sitesinde kriss ve kristar bulabilirsiniz.Kristarda yarı otomatik bir cub.Zaten çoğu cub gibi birbirne benzer özellikteler.Kriss daha bilindik modeldir.İnnovanın tek rakibi diyebilirim.Hele bir sesi var.Bomba gibi.Arkadaşım bence kristar diyene kadar kriss 2 modelinede bak derim.Gerçekten sağlam aletler.Kristarda güzeldir.İyi forumlar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)