Arkadaslar size zor bir soru sanırım
Ben 2.el motor alacağım bütçem kısıtlı olduğu için ç
in malı almak zorundayım
Arkadaslar keeway arn 125mi
mondial 151 rsmi ?
Hangisi hızlı gider
hangisi bir nebze daha sağlamdır
hangisi şekildir
Arkadaslar size zor bir soru sanırım
Ben 2.el motor alacağım bütçem kısıtlı olduğu için ç
in malı almak zorundayım
Arkadaslar keeway arn 125mi
mondial 151 rsmi ?
Hangisi hızlı gider
hangisi bir nebze daha sağlamdır
hangisi şekildir
bunlardan hiç kullanmadım fazla bir bilgiye sahip diilim açıkcası seni yanlış yönlendirmek istemem bilen arkadaşlar mutlaka vardır onlar sana dönerler ii sohbetler
mondial sürat olarak katlar keewayi ama ben keewaye cok bındım cok hosuma gıttı
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
değerli yorumlarınızı bekliyorum
Keeway sanırım biraz daha kaliteli.Ben bugün bakımları hep sahibi tarafından yapılmış, kayış kopması harici hiç bir problem yaşamamış 21.000'de arn 125 gördüm.Şans iyi biraz da ama çıktı mı iyisi çıkabiliyor
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
yotumlar nerde yorumlarrr. acilll
Gören, kullanan, duyan yazıyor işte kardeşim acelen ne.Hemen şimdi mi gidip alacaksın?Bu gibi şeyler aceleye gelmez.İyice araştır
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
konu yanlış yerde kıyaslamalar forumunda olsaydı daha iyi olurdu valla mondial 151rs de bakımını iyi yaparsan iyi gider ama keeway biraz zayıf motor yani insan tedirgin oluyor sürerken
ARN125 benim ilk motorum. Çok güzeldi, çok güzel saatler yaşadık birlikte. Hala özlüyorum onu. Yolda gördüğümde arkasından buğulu gözlerle bakıyorum...
Üç boyoz bir kola
rigel kardeşim daha çok hız yönünden performas yçnünden
karşılaştırırsak iyi olur
Ah be kardeşim ; 125 lik Scooter alacaksın.. Zaten bunların hızları aşağı yukarı aynı... 100 yapsın en iisi bilemedin 110 yapsın.. En kötüsü de 90 yapar zaten... Sen git bi Keeway al ;güzel bakım yap ; bıkana kadar kullan ...
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Valla ARN 100 km/h yapıyordu. Kaçışı da gayet iyiydi. Bunlar performans motoru değil ama trafikte bütün araçlara toz yutturabilirsin.. Yeni Çin scooterlara bakıyorum da ARN'deki krenaj ve işçilikten çok uzaklar. ARN'nin siyah mat krenajları Japon malıdır ve oldukça kalitelidir.
Üç boyoz bir kola
Bugün konuştuğum babası arn sahibi arkadaş da grenajlar için japon malı demişti de hadi oradan demiş inanmamıştım.Öyleyse cidden güzelmiş
Darksvs;
Sanırım Sivaslı'sın ya da Sivas'ta oturuyorsun.
Eğer tespitim doğruysa;
1-Sivas'ta Mondial'in mi parçası daha çok bulunuyor Keeway'in mi?
2-Hangisinin servisi daha iyi? Her iki motoru da kullananlarla da konuş, parça-işçilik, servis kalitesi ve fiyatları sor.
3-Motoru aldın diyelim, 6 ay sonra satmayı düşüneceksen; hangi motorun, sizin orada satılması daha kolaysa o motoru al.
Maverick35
haklısın ya keeway hiç gömedim ama mondilerden bir yığın var.. keeway daha kaliteli görünüyor fakat keway dan anlayan usatada yoktur sizce hangisini almalıyım çok bir fark yok fiyart olarak ( 2.el)
arkadaşım kötüyle uğraşma iyiye gel, kymco agility 125.
performans yakıt ömür kalite dayanıklılık mutluluk..
ARN iyi kaçıyor ama sonra dökülüyor. Mondi derim ben
Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...
Ne alaka bu bi insan ustaysa ikisindende anlar
Zaten ikiside aynı tek farkları kasaları değilik
Hatta keewaylerin parçası daha zor bulunuyor biraz daha pahalı diyebiliriz
Ama kalite yönünden düşünürsek ikiside aynı ikiside çin...
Taiwan falan değil yani boşuna sallamasın kimse
mondial yada keeway fark etmez hangisinin tipi hoşuna gidiyosa onu al
Ortadoğu ve balkanların en iyi krosçusu
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)