valla kymco super bir motor ama 150 km de cok iddialı 125cc ile 150 cc arasında son hız cok farklı değil cunku son hızda aerodinamik daha önemli genede o hızları fazla zorlamamak gerekir
valla kymco super bir motor ama 150 km de cok iddialı 125cc ile 150 cc arasında son hız cok farklı değil cunku son hızda aerodinamik daha önemli genede o hızları fazla zorlamamak gerekir
orantıya vurursak sen 105 kg ile en az 120 vurman lazım ayrıca seninki 150 oluşunuda hesaba katarsak senin o kilonla 130 vurması lazım
MOTOSİKLETSİZ İNSAN ÖZGÜR DEĞİLDİR
gene servise bir göstersin
kayışı degiştin mi bolluk varsa oda çekiş düşüklügü yapar hava filitreni yenile karbiratörü temizlet ayar yaptır
bizim burda biir yemek firmasının kuryeleri kullanıyo adamlar ucuyor valla
45 kasabalı
motorun bir kayışını kontrol ettir..eğer gevşeme olabilir..birde açtırmışkene bi güzel temizlletiri ver varyatörün içini... tüm ayarların tamsa orada bir sorun olabillir..
Arabada VOLVO , Motorda KYMCO... Kalite ve sağlamlıktan vazgeçmeyenler için..
Kayış gevçekliği ile alakasını anlamadım.
Ayrıca debriyajı kontrol ederken kayışa da baktırmıştım 1 ay önce.
kayışta aşınmadan hafifte bir bolluk olsa çekişte çok büyük fark yaratır aslında kayışı normalde 6000 km de bir değişecen gerçi kayış 12.000 km de bile kolay kolay kopmaz ama bollasma yapar elastiğini yitirir motorun çekişini etkiler benzin fazla yakar arkadaşlar motosikletinizin performasyonu için mutlaka kayışı 6000 km de degişin emin olun yakıttan edeceginiz tasarufla kayış parasını amorte edersiniz yani gene siz karlı çıkarsınız
Movie XL 150 ne kadar yakıyor acaba ort. 100 km de 125 liğinin 2.7 olduğu yazıyor ama 150 liliği ne kadar yakar bende almayı düşünüyorum.
125-150 lik aşagı yukarı aynı yakar,degişen bir şey olmaz. eger 125 lik yeni alındıgında motoru iyi açarsanız emin olun 150 lik gibi olur, bakın benim kymco 125 lik motor iyi açılmasından ve bakımının zamanında yapılmasından dolayı çogu 150 likten iyi kaçar km düz yolda şu an 135 vuruyor. bir de nedense 150 likten çok 125 lik motosikletler daha çok satılıyor. scooter larda nedense. dikkatimi çekti,ayrıca şunuda belirtmek isterim,bazen 125 likleri 150 cc ye çeviriyorlar silindir ve piston degiştirerek nedense bu değiştirenlerin, çogu sonradan degiştirdiklerine fuzuli yere para harcadıklarına pişman oluyorlar. daha sonrada pek degişen birşey yok diyorlar.
21 beygir 200 cc'lik runner düzde en fazla 135-140 görüyor da 125'lik kymco nasıl 135 vuruyor anlamış değilim.Sayın sudabatmayanadam kymco'yu iyi hoş diyebilir övebilirsiniz ama bu kadar abartmayalım lütfen
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
Gilera runner'ın sıfırı olmuş 4500 €. Millet runner alacağına performans için kymco movie xl 125 alsın o zaman.Siz de artık sudabatmayanadam modeli motoru açmayı öğretirsiniz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)