Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 SonuncuSonuncu

Kymco Movie XL 150

REKLAM ALANI
    satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    130-150km/h enteresan bişey demiycem
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    sudabatmayanadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HERO HUNK
    zira kymconun üstünlüğü tartışılmaz yaşanır
    MOTOSİKLETSİZ İNSAN ÖZGÜR DEĞİLDİR

TORAMAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Aprilia Scarabeo 200 ie
    Kymco yıllardır takip ettiğim bir markaydı ve bende bir modelini alarak (People S 200) bu aileye katıldım. Şu ana kadar çok memnunum umarım böyle devam eder..

Motosikleti
    HERO HUNK
    Alıntı TORAMAN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kymco yıllardır takip ettiğim bir markaydı ve bende bir modelini alarak (People S 200) bu aileye katıldım. Şu ana kadar çok memnunum umarım böyle devam eder..
    öncelikle hayırlı olsun dogru seçim dogru karar vermişsin bu memnunuiyetin emin ol on sene sonrada çok çok memnun kaldım diyeceksin vede kymco yu seçmenin ayrıcalığını yaşayacaksın inan her zaman bir adım önde

Motosikleti
    Aprilia Scarabeo 200 ie
    Alıntı sudabatmayanadam adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    öncelikle hayırlı olsun dogru seçim dogru karar vermişsin bu memnunuiyetin emin ol on sene sonrada çok çok memnun kaldım diyeceksin vede kymco yu seçmenin ayrıcalığını yaşayacaksın inan her zaman bir adım önde
    Sağolasın sudabatmayanadam motoru gördüğüm anda hiç tereddüt etmedim işte budur dedim kararsızlığıma son verdim aslında bu model resimlerinden daha güzel yakından baktığın zaman işçiliği olsun malzemeleri olsun çok kaliteli yıllarca eskimeyeceğe benziyor.

NoVaRiX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Sağolasın sudabatmayanadam motoru gördüğüm anda hiç tereddüt etmedim işte budur dedim kararsızlığıma son verdim aslında bu model resimlerinden daha güzel yakından baktığın zaman işçiliği olsun malzemeleri olsun çok kaliteli yıllarca eskimeyeceğe benziyor.
    Kesinlikle katılıyorum. Kymco'nun modelleri resimlerde göründüklerinden çok daha güzeller. Özellikle S200'ler kız gibi, bayılıyorum.. Kısmet olursa sırf şehir içinde kullanmak üzere birtane S200 alacağım ileride.. Şu okulu hayırlısıyla bir bitiriimde..
    ~ Bütün mesele yolda olmak... ~

Motosikleti
    Kymco Movie XL 150
    TORAMAN: Kaç km de motosikletin?

Motosikleti
    Aprilia Scarabeo 200 ie
    Alıntı 45Kasabalı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    TORAMAN: Kaç km de motosikletin?
    İkinci el olarak (330 km.deydi) aldım şimdi 1150 km.deyim. Havalar açık olduğu zaman soğuk olsa bile gezerim. Aslında 1 ay önce motosiklet araştırması yaparken bu model kesinlikle listemde yoktu. Zaten resimlerde daha kaba saba gözüküyor ama motoru gördüğün zaman Allah Allah diyorsun bu o modelmi diyorsun. Ben motosikletçileri gezerken Kymco servisinde gördüğüm an bir nevi aşık oldum olay bitti bir anda. Kymco'nun her modeli güzel arkadaş Pulsar ck125 ide yakından görmüştüm fiyatına göre çok kaliteliydi ama vitesli motor tecrübemin olmaması onu elememe neden oldu.

Alıntı NoVaRiX adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kesinlikle katılıyorum. Kymco'nun modelleri resimlerde göründüklerinden çok daha güzeller. Özellikle S200'ler kız gibi, bayılıyorum.. Kısmet olursa sırf şehir içinde kullanmak üzere birtane S200 alacağım ileride.. Şu okulu hayırlısıyla bir bitiriimde..
    Tavsiye ederim gerçi binlerce km. yol katetmedim ama makina kendini belli ediyor.Tok sesi gaza çok bassan bile kulağa hoş geliyor bir yere varıyorsun daha hala canın gitmek istiyor ah diyorsun keşke benzin bedava olsa.

Motosikleti
    HERO HUNK
    toraman kardeş sen benzinden fazla korkma emin ol beklediginden az yakar çok yol katlarsın ayrıca kymco almakla çok dogru seçim yapmışsın seni kutlarım ayrıca kymco lara ne kadar çok binersen o kadar çok seversin bu sevgin kymcoya bindikçe katlanarak büyür öyle bi an gelirki kymco ile adeta bütünleşirsin sanki alet vücudunun bir parçası gibi gelir sana binmedigin zaman eksikligini hissedersin ararsın illa yakınında olmak istersin işte kymco sevgisi bu bu sevgiye biz kymco gönül sevgisi diyoruz

Motosikleti
    Aprilia Scarabeo 200 ie
    Sudabatmayanadam bizim yazdıklarımızı okuyan Kymco satış elemanı sanacak ama öyle değil işte bunu yaşamak gerekiyor ürünü kullanman gerekiyor gaza basıp gitmen gerekiyor. Maalesef havalar soğudu yağışlar başladı bir süre Kymco'muzdan uzak kalacağız yazın gelmesini dört gözle bekliyorum bacanaklarımı ziyaret için hem İstanbul'a oradanda Edirne'ye gitmeyi planlıyorum. Kısmet artık...

Motosikleti
    HERO HUNK
    Sudabatmayanadam bizim yazdıklarımızı okuyan Kymco satış elemanı sanacak ama öyle değil işte bunu yaşamak gerekiyor ürünü kullanman gerekiyor gaza basıp gitmen gerekiyor. Maalesef havalar soğudu yağışlar başladı bir süre Kymco'muzdan uzak kalacağız yazın gelmesini dört gözle bekliyorum bacanaklarımı ziyaret için hem İstanbul'a oradanda Edirne'ye gitmeyi planlıyorum. Kısmet artık...
    bak sen havanın soğuk luguna aldanma soğuk yağmur önemli değil sadece yerlerde karlanma ve buzlanma olmasınkarda buzda kullanma zira çoğu özel araç bile karda buzda aracını çıkarmaz ama soğuk tan ve yamurdan korkma al altlı üslü takım korumanı giy içi miflonlu kışın soğuktada motora binsen kaloriferli araçta gibi hissedersin kendini bak ben yagmur çamur demem binerim kışın da motor keyfini sür korkma kymco yamurda yaşta kaymaz yanlız aklında olsun her zaman yumuşak fren yaparak dur her zaman ön arka freni beraber sık asla tek frenle duruyum deme ayrıca montun pantolonun kaskın yoksa nasıl olsa istanbula gelecekmişsin bak sana bir adres vereyim arkadaşım emin ol sana kaliteli malzemeleri çok ucuz verecek begenmezsen de alma fiat sana çok ucuz marka kaliteli olacak türkiyenin neresine gidersen git o markayı şu an arkadaşımın verdigi fiattan alman mümkün olmayacakyalnız alırken sudabatmayan abi beni yolladı bana çok uygun fiatla verecegini söyledi de yeri kızıl toprakta delta bisiklet fenerbahçe statyumunun karşısı sahibinin adı ulaş bey fiat için hiç korkma sen bile bekledigin fiatın altında alacan zira kendisi ayrıca imalatçı firma yurtdışında yaptırıp iç piyasalarada dagıtım yapıyor selamlar

Motosikleti
    Aprilia Scarabeo 200 ie
    bak sen havanın soğuk luguna aldanma soğuk yağmur önemli değil sadece yerlerde karlanma ve buzlanma olmasınkarda buzda kullanma zira çoğu özel araç bile karda buzda aracını çıkarmaz ama soğuk tan ve yamurdan korkma al altlı üslü takım korumanı giy içi miflonlu kışın soğuktada motora binsen kaloriferli araçta gibi hissedersin kendini bak ben yagmur çamur demem binerim kışın da motor keyfini sür korkma kymco yamurda yaşta kaymaz yanlız aklında olsun her zaman yumuşak fren yaparak dur her zaman ön arka freni beraber sık asla tek frenle duruyum deme ayrıca montun pantolonun kaskın yoksa nasıl olsa istanbula gelecekmişsin bak sana bir adres vereyim arkadaşım emin ol sana kaliteli malzemeleri çok ucuz verecek begenmezsen de alma fiat sana çok ucuz marka kaliteli olacak türkiyenin neresine gidersen git o markayı şu an arkadaşımın verdigi fiattan alman mümkün olmayacakyalnız alırken sudabatmayan abi beni yolladı bana çok uygun fiatla verecegini söyledi de yeri kızıl toprakta delta bisiklet fenerbahçe statyumunun karşısı sahibinin adı ulaş bey fiat için hiç korkma sen bile bekledigin fiatın altında alacan zira kendisi ayrıca imalatçı firma yurtdışında yaptırıp iç piyasalarada dagıtım yapıyor selamlar
    Müthişsin sudabatmayanadam! Bir yerde çalışmadığım için (yani emekliyim-sen bakma avatardaki resmim 20-25 sene önceki halim) öyle hergün motora binmiyorum zaten o yüzden yağmur çamurda kıyamam makinayaHava güzel olursa bazen eşimle bazen tek başıma geziler yapıyorum. Dediğim gibi yazın İstanbul tarafına gelirsem bir kaç ürün bakmaya senin verdiğin adrese uğrayabilirim çok sağol gerçekten..

Bu arada 45Kasabalı senin topiğinde başka bir ürünle yazışmış oldum kusura bakma..Sen kaç km.ye geldin nasıl memnunmusun bakımlarını zamanında yaptırıyormusun? Herhangi bir şikayetin varmı?

Motosikleti
    HERO HUNK
    toroman kardeş bak emekli oldugunu yazıyorsun bende emekliyim ama yaz kış motora binmekten keyf alırım motosiklet bakımlarına gelince eyer motosikletle beraber verilen kitapçıgı var bu kitapçıkta bakımlar yazıyor hangi km ne yaptıracagın eger böyle bir kitabın yoksa geogle den silkararın telefon adresini bul yada servisinden al silkar sana motorunun bakım kitapçıgını kargoyla yolluyor haberin olsun ayrıca beni merak ediyorsan www.pikniktube.com sitesine gir orada video kısmına suda batmayan adam yaz tıkla videolarımı izle hepsi gerçek yeryüzünde suda yaptığım hareketleri benden başka yapan yok selamlar

Motosikleti
    Kymco Movie XL 150
    Yaptırıyom Toraman abi. Bakımlarını herşeyini 8000 e az kaldı km. olarak. Ben de ikinci el almıştım. Motorcu arkadaşım çok samimiyiz. Bana illa bunu aldırdı.
    Bu motosikleti motorcular sevmez (bozulmadığı için) ama sen arkadaşımsın bunu al dedi ısrar etti. İyi ki etmiş

Motosikleti
    Aprilia Scarabeo 200 ie
    toroman kardeş bak emekli oldugunu yazıyorsun bende emekliyim ama yaz kış motora binmekten keyf alırım motosiklet bakımlarına gelince eyer motosikletle beraber verilen kitapçıgı var bu kitapçıkta bakımlar yazıyor hangi km ne yaptıracagın eger böyle bir kitabın yoksa geogle den silkararın telefon adresini bul yada servisinden al silkar sana motorunun bakım kitapçıgını kargoyla yolluyor haberin olsun ayrıca beni merak ediyorsan www.pikniktube.com sitesine gir orada video kısmına suda batmayan adam yaz tıkla videolarımı izle hepsi gerçek yeryüzünde suda yaptığım hareketleri benden başka yapan yok selamlar
    Motoru alırken kitapçık bana verilmedi sahibi fab.müd unutmazsa getirecek bende Kymco sitesinden kullanma klavuzunu indirdim rahat ettim.Videolarada müsait bir zamanda bakarım. selamlar.

Yaptırıyom Toraman abi. Bakımlarını herşeyini 8000 e az kaldı km. olarak. Ben de ikinci el almıştım. Motorcu arkadaşım çok samimiyiz. Bana illa bunu aldırdı.
    Bu motosikleti motorcular sevmez (bozulmadığı için) ama sen arkadaşımsın bunu al dedi ısrar etti. İyi ki etmiş
    Bakımlarını ihmal etme 8000 km. iyi bir rakam memnuniyetin dahada katlanacağa benziyor. Senden gezi yazısı bekliyorum hadi bakalım kolay gelsin.

Motosikleti
    HERO HUNK

buda benim kymco movie 125 bu motorla düz yolda 130 km vurabiliyor ibre tabi tek kişi şimdi ise bunu takas yapıp 200s people alacagım

Motosikleti
    Kymco Movie XL 150
    Sudabatmayan: Nasıl yaptırıyon o hızı söyle de biz de yapalım. Benim 100 ü zor geçiyo tek kişi.
    TORAMAN: Ben hep geziyom ama yazmıyom Özellikle bizim bozdağlarda doğayla harika oluyo... Yaz gelse keşke hemen.

Motosikleti
    Aprilia Scarabeo 200 ie
    Sudabatmayan: Nasıl yaptırıyon o hızı söyle de biz de yapalım. Benim 100 ü zor geçiyo tek kişi.
    TORAMAN: Ben hep geziyom ama yazmıyom Özellikle bizim bozdağlarda doğayla harika oluyo... Yaz gelse keşke hemen.
    Motosikletle saatte 100 km.den sonrası hep tehlikedir zaten hiç gerek yok bence. Türkiye'nin yolları malum aniden bir çukur çıkar yada tümsek olur o hızla girdinmi Allah muhafaza sonucu düşünmek bile istemiyorum. 45Kasabalı kendin diyorsun doğayla başbaşa geziyorum diye al foto. makinası çıktığın zaman yayınla burada oranın güzelliklerini bizde görelim değilmi yani

Motosikleti
    Kymco Xciting 250 İnternetli :)
    selam
    Delta motor - Bisiklet firmayı biliyorum.. oldukça güzel ürünleri bir o kadar uygun fiyata veriyor.. hatta bir arkadaşım snowboard cı..bizim kullandığımız bazı malzemeleri kullanıyor..benden tavsiye istedi ve oraya gittik.. ordan aldı ve bana şu an minnettar..piyasa fiyatının neredeyse yarısına aldık herşeyini..
    Arabada VOLVO , Motorda KYMCO... Kalite ve sağlamlıktan vazgeçmeyenler için..

Motosikleti
    HERO HUNK
    bak üstelik senin ki zannederim movie150 lik ben temmuz ayında istanbuldan çanakkale asosa gittim o zaman denedim ibreyi 130 vurdurdum denemek için yaptım dik yokuşları da genelde 70-90 aralıgı çıktım tabi çanakkale çok rüzgarlı bir yer esinti nin hangi yönden geldigini anlayamassın adeta anafor esintisi varher yönden rüzgar esiyor yola çıkmadan önce kayışı varyatör misketleri miclen 2 latik ayrıca buji hava filitresi yagını degiştim motor canavarlaştı çok güzel yolculuk yaparak gidip geldim

ayrıcada kilom 85 belki sen 45-50 kilolarda isen elindeki aletle en az 150 yi görmen lazım ama herzaman fazla surat tehlike demektir

5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)

Bu Konudaki Etiketler