Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Kymco Movie XL 150

REKLAM ALANI
    hihi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    scarabeo 200 i.e
    valla bu kymconun scooterları taş gibi deyim yerindeyse.2 defa düştüm motorla birlikte.ufak tefek çizikler oldu.hepsi bu kadar.başka neyini sevdim motorumun;yol tutuşu çok harika idi, 115 le gitmeme rağmen çizgisinden taviz vermiyordu.kesinlikle sorunsuz bi motordu.ben yaz kış binerim motoruma, kışın soğuklarda dahil yaz günlerindeki gibi tek marşta çalışıyodu.serilik dersen hacmine göre yeterliydi.sorunmuydu bilmem ama amortisörleri sertti, tabiiki bunun akabinde yol tutuşu iyiydi.kısaca dertsiz tasasız bi motosikletti bana göre.insanın aklı xcitinglere grand dinklere kayıyo fakat onlarda imkan meselesi.zamanı gelince ayrıyeten düşünürüz.aslında aklımda avrupada satılan people s 250 modeli var amma silkar getirir mi getirmezmi bilemem.olaki ithal ederse ve benim altımda motosikletim olmazsa ciddi ciddi düşünüyorum onu.sana motorunla kazasız belasız günler dilerim.bu kadar anlattım düşünen arkadaşlara belki bir fikir verir.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Kymco Movie XL 150
    Alıntı hihi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla bu kymconun scooterları taş gibi deyim yerindeyse.2 defa düştüm motorla birlikte.ufak tefek çizikler oldu.hepsi bu kadar.başka neyini sevdim motorumun;yol tutuşu çok harika idi, 115 le gitmeme rağmen çizgisinden taviz vermiyordu.kesinlikle sorunsuz bi motordu.ben yaz kış binerim motoruma, kışın soğuklarda dahil yaz günlerindeki gibi tek marşta çalışıyodu.serilik dersen hacmine göre yeterliydi.sorunmuydu bilmem ama amortisörleri sertti, tabiiki bunun akabinde yol tutuşu iyiydi.kısaca dertsiz tasasız bi motosikletti bana göre.insanın aklı xcitinglere grand dinklere kayıyo fakat onlarda imkan meselesi.zamanı gelince ayrıyeten düşünürüz.aslında aklımda avrupada satılan people s 250 modeli var amma silkar getirir mi getirmezmi bilemem.olaki ithal ederse ve benim altımda motosikletim olmazsa ciddi ciddi düşünüyorum onu.sana motorunla kazasız belasız günler dilerim.bu kadar anlattım düşünen arkadaşlara belki bir fikir verir.

Bilgiler için sağol. Amortisörlerinin sertliği tek eksi haklısın. Şehir içinde biraz kasisli yol olunca biraz rahat kaçırıyo. Ben binerim en az 1 sene bu motosiklete sonra dediğin gibi üst segmentte bir şey düşüneceğim. Seviyorum çünkü

hihi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    scarabeo 200 i.e
    Alıntı 45Kasabalı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bilgiler için sağol. Amortisörlerinin sertliği tek eksi haklısın. Şehir içinde biraz kasisli yol olunca biraz rahat kaçırıyo. Ben binerim en az 1 sene bu motosiklete sonra dediğin gibi üst segmentte bir şey düşüneceğim. Seviyorum çünkü
    kymcoyu sevmiyenine rastlamadım daha

Motosikleti
    Kymco Movie XL 150
    Sevmek, haz duymak, gözün gibi bakmak... Zevk almak....

Motosikleti
    BMW Moto Guzzi CRF Vespa Activa Kymco
    Amortisör aslında sert değil ben de bir süre öyle zannetmiştim ama sonra lastiğin ince yanak spor tip olduğunu farkettim virajlarda yol tutsun diye öyle yapmışlar ben idareten normal bir lastik taktım sertlik yok oldu ama ince yanak lastikle daha iyi yol tuttuğu için orijinal lastiğinde karar kıldım diğer motorlara bakın o kadar ince yanak kullanmıyorlar ama movie gibi yolda tutmuyorlar

şimdi scooter bakıyorum silverwing gibi büyüklerin şehir içinde hantal olmaları nedeniyle hiç bir cazibesi olmadığını düşünüyorum 125 cc sınıfı şehir dışı için yetersiz geliyor bu nedenle 250 cc sınıfının ideal olduğuna karar verdim işin ilgincine bakın ki koskoca 250 cc sınıfında ayaklarını karşı tarafa dayayabileceğin motor yok ama 125 lik movie de var. Aslında sym gts 250 de, Honda foresight 250 de , ve piaggio x9 250 de karşı tarafa ayak dayama var Buna rağmen SYM 250 nin parçaları feci pahalı durumda, Piaggio desen yine öyle, Honda foresight ise artık üretilmeyen bir model, Geriye sadece Kymco Xciting 250 kalıyor ondada bagaj hacmi movie kadar bile yok ve çok yakıyor aynı zamanda kasası 250 cc ye göre fazla iri olduğundan şehir içi kullanımı pratik değil, Benimde kafam bozmuyor değil aslında bazen gidip tekrar bir movie mi alsam diyorum

Motosikleti
    Kymco Movie XL 150
    Alıntı enolaguy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Amortisör aslında sert değil ben de bir süre öyle zannetmiştim ama sonra lastiğin ince yanak spor tip olduğunu farkettim virajlarda yol tutsun diye öyle yapmışlar ben idareten normal bir lastik taktım sertlik yok oldu ama ince yanak lastikle daha iyi yol tuttuğu için orijinal lastiğinde karar kıldım diğer motorlara bakın o kadar ince yanak kullanmıyorlar ama movie gibi yolda tutmuyorlar

şimdi scooter bakıyorum silverwing gibi büyüklerin şehir içinde hantal olmaları nedeniyle hiç bir cazibesi olmadığını düşünüyorum 125 cc sınıfı şehir dışı için yetersiz geliyor bu nedenle 250 cc sınıfının ideal olduğuna karar verdim işin ilgincine bakın ki koskoca 250 cc sınıfında ayaklarını karşı tarafa dayayabileceğin motor yok ama 125 lik movie de var. Aslında sym gts 250 de, Honda foresight 250 de , ve piaggio x9 250 de karşı tarafa ayak dayama var Buna rağmen SYM 250 nin parçaları feci pahalı durumda, Piaggio desen yine öyle, Honda foresight ise artık üretilmeyen bir model, Geriye sadece Kymco Xciting 250 kalıyor ondada bagaj hacmi movie kadar bile yok ve çok yakıyor aynı zamanda kasası 250 cc ye göre fazla iri olduğundan şehir içi kullanımı pratik değil, Benimde kafam bozmuyor değil aslında bazen gidip tekrar bir movie mi alsam diyorum
    Yol tutuş açısından haklısın uzun yolda da, şehir içinde sert geliyo amortisörler.

Motosikleti
    KYMCO AGİLİTY 125
    Alıntı GP500-1st adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bahriyeli sizin agilty çok yakıyodu galiba düzeldimi 3 litre seviyesine indimi acaba?
    valla kardeş hala çok yakıyor hemde çok ustaya gidecegim başındada duracagım hep gelişi güzel cevaplarla geçiştiriyolar sadec benim motorum değil bu sitede birkaç arkadaşta çok yaktığından şikayetçi 150 ykş yakıyor nerdeyse 6500km oldu belki parçalar alıştı birbirine artık az yakar diyorum ama yok aynı

Motosikleti
    Benim 100 krş yakıyordu hiç oynamıyordu değer

ön amortisörlerden bir miktar yağ alıyorlar yumuşuyor o zaman

Motosikleti
    Kymco Movie XL 150
    Kendi sınıfında biraz pahalı diye bu motordan çok satılamış herhalde.

Motosikleti
    Kymco Movie XL 150
    Bugün 660 kmde Suzuki An125 e bindim.
    Hoş bir motor. max100 yaptı. Şehir içinde kullanımı daha kolay. Yapısı itibariyle kalkış, debriyajın az kasması yönünden az yakıt tükettiği belli.
    Asfalta çıktım. 70 e kadar neyse ama sonra sanki motosikletin lastikleri yere değmiyor. Rüzgarla savrulup gideceksin gibi. Benim motorla en ufak yalpalama en ufak savrulma yok. Çok tok ve oturaklı bir gidişi var kymconun.
    İşin özü kısa ve uzun mesafeyi ortaladın mı kymco movie çok daha iyi...
    Motosikletim diye demiyorum ama özellikle bindim An 125i uzun uzun denedim.

Motosikleti
    AN 125 te artık movie ile karşılaştırılmazki kasabalı

Motosikleti
    Kymco Movie XL 150
    Çok övüyorlar da ondan merak etmiştim ben de.
    Aslında dediğin gibi kıyas götürmezmiş

Motosikleti
    Kymco Movie XL 150
    Ses deneme movie kullanan mtciler

sudabatmayanadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HERO HUNK
    scooterlarda kymco movie lerin üstünlügü tartışılmaz yeterki bir insan bidefa binsin bagımlılık yapar her türlü sınıfınında ki lerine 10 çeker sahibini utandırmaz üzmez ekonomiktir yolda bırakmaz parçası ucuz da ne olsunki varmı başka yok onun için kymcosu olanlar bence çok şanslı ayrıca piyasada kymco markasını çok kıskanan var kymco sahibi arkadaşlara tavsiyem scooterlarına lütfen nazar boncugu taksın çoğu hondacı tanıdıgım bile hemde fanatik cinsinden olanlar bile kymcocu oldu daha ne olsun ki kymcoda her zaman aradıgının fazlasını bulursun
    MOTOSİKLETSİZ İNSAN ÖZGÜR DEĞİLDİR

Motosikleti
    Kymco Movie XL 150
    Bizim milletimizde alışkanlık ve arma tutkusu var.
    Tabiiki yıllardır yerleşmiş köklü markalar yaygınlaşmış artık kaliteleri de belli ancak piyasada çok yaygın olmayan bir markya şüpheyle yaklaşmak adetten.
    Kymcoyu kullanan bilir
    Yenisini alırsam da kymconun büyüğünü alacağım inş.

Motosikleti
    HERO HUNK
    benim scooterda kymco movie 125 XL 1OO KM DE 2.7 lt benzin yakıyor ayrıcada tek kişi düz yolda 130 km hıza ulaşabiliyor ben daha önce istanbuldan çanakkale asosa gidip gelldim uzun yolda hiç şişme yok aksine ne kadar çok yol yaparsan motor okadar çok açılıyor çekişte hiç bir düşüklük yaşamadım iyiki kymco almışım onun ile şimdi çok mutluyum ben kymcoyu çok seviyorum bazı arkadaşlar diyorki sen reklam yapıyorsun efendim kymco bayisisin diyor asla böyle bir şey yok ben emekli sade vatandaşım

Motosikleti
    Kymco Movie XL 150
    Ya ben hız yapamıyorum sorunum o.
    Sen bakımda ayarda neler yaptın yapıyosun?

Motosikleti
    HERO HUNK

kymcolar tek kelimeyle süper süper

Alıntı 45Kasabalı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ya ben hız yapamıyorum sorunum o.
    Sen bakımda ayarda neler yaptın yapıyosun?
    bak senin motorun 150 lik benim ki ise 125 lik movie 2005 model ben aldıgımda 10.000 km de idi şimdi 14.000 km de ben aldıgım zaman ilk önce lastikleri miclen yaptım sonra kayış ve varyatör misketini degiştirdim ayrıca istanbul kadıköy yakasında yani fikirtepede aydın usta var kymco nun bakım servisiydi şimdi bayilikte aldı ordanda parça temin edebilirsin telefonla bana ne parça lazımsa aydın ustaya söylüyorum aynı gün motorla silkara gidip getiriyor istanbul motor ise bekletiyor çok geç parça getiriyor sebebide parçaların hepsinin siparişini beraber vereyim diye beklemesi ayrıca aydın usta kymco bakımında süper usta çalışmasını izledim hayran kalmamak mümkün deyil motoru tamir ederken incitmeden sanki okşarcasına işini yapıyor buda kymco konusunda ne kadar tecrübeli oldugunu gösteriyor senin motorunun bence iyi çekişi yakalaman için aydın usta gibi birini bulman lazım genede sen kayışına vevaryatör misketine bak belki aşınma vardır normal olarak kayışın kopmasada sen en azından 7.500 km de bi degiş zira kayış bu km de hafif bolluk yapsada sen farkına varmassın zira kayış yeni görünür peki sana ne zararı olur sölüyüm fazla benzin yakarsın çekiş gücü de düşük olur halbuki sen yeni kayış alsan daha karlı çıkarsın zira tasaruf edecegin benzinle kat kat parasını çıkarırsın benden söylemesi bak benimki tek kişi düz yolda ibre 130 vuruyor seninki 150 lik en az tahminime göre 150 yi görmen lazım aydın motorun telefonu 02163486964 cep telefonu 05352098730 selamlar

Motosikleti
    Kymco Movie XL 150
    Alıntı sudabatmayanadam adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bak senin motorun 150 lik benim ki ise 125 lik movie 2005 model ben aldıgımda 10.000 km de idi şimdi 14.000 km de ben aldıgım zaman ilk önce lastikleri miclen yaptım sonra kayış ve varyatör misketini degiştirdim ayrıca istanbul kadıköy yakasında yani fikirtepede aydın usta var kymco nun bakım servisiydi şimdi bayilikte aldı ordanda parça temin edebilirsin telefonla bana ne parça lazımsa aydın ustaya söylüyorum aynı gün motorla silkara gidip getiriyor istanbul motor ise bekletiyor çok geç parça getiriyor sebebide parçaların hepsinin siparişini beraber vereyim diye beklemesi ayrıca aydın usta kymco bakımında süper usta çalışmasını izledim hayran kalmamak mümkün deyil motoru tamir ederken incitmeden sanki okşarcasına işini yapıyor buda kymco konusunda ne kadar tecrübeli oldugunu gösteriyor senin motorunun bence iyi çekişi yakalaman için aydın usta gibi birini bulman lazım genede sen kayışına vevaryatör misketine bak belki aşınma vardır normal olarak kayışın kopmasada sen en azından 7.500 km de bi degiş zira kayış bu km de hafif bolluk yapsada sen farkına varmassın zira kayış yeni görünür peki sana ne zararı olur sölüyüm fazla benzin yakarsın çekiş gücü de düşük olur halbuki sen yeni kayış alsan daha karlı çıkarsın zira tasaruf edecegin benzinle kat kat parasını çıkarırsın benden söylemesi bak benimki tek kişi düz yolda ibre 130 vuruyor seninki 150 lik en az tahminime göre 150 yi görmen lazım aydın motorun telefonu 02163486964 cep telefonu 05352098730 selamlar
    İstanbulda değlim arkadaşım ondan dediğin zor.

Motosikleti
    HERO HUNK
    ben senin burda olmadıgını biliyorum hiç lomassa bir telefon aç derdini ustaya söyle sizin ordaki ustaların biride kayışla varyatör misketleri aşınmışsa degiştire bilir nerdeyse ben sökülürken baktım ben bile kendi kendime yaparım dersem senin ordaki motor ustalarıda aynı işi yapabilirler yalnız sipariş verdiginde hava filitreni vede buji nide yenile aydın usta sana gereken parçaları daha çabuk kargoyla yollar

4. sayfa BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler