Amortisör aslında sert değil ben de bir süre öyle zannetmiştim ama sonra lastiğin ince yanak spor tip olduğunu farkettim virajlarda yol tutsun diye öyle yapmışlar ben idareten normal bir lastik taktım sertlik yok oldu ama ince yanak lastikle daha iyi yol tuttuğu için orijinal lastiğinde karar kıldım diğer motorlara bakın o kadar ince yanak kullanmıyorlar ama movie gibi yolda tutmuyorlar
şimdi scooter bakıyorum silverwing gibi büyüklerin şehir içinde hantal olmaları nedeniyle hiç bir cazibesi olmadığını düşünüyorum 125 cc sınıfı şehir dışı için yetersiz geliyor bu nedenle 250 cc sınıfının ideal olduğuna karar verdim işin ilgincine bakın ki koskoca 250 cc sınıfında ayaklarını karşı tarafa dayayabileceğin motor yok ama 125 lik movie de var. Aslında sym gts 250 de, Honda foresight 250 de , ve piaggio x9 250 de karşı tarafa ayak dayama var Buna rağmen SYM 250 nin parçaları feci pahalı durumda, Piaggio desen yine öyle, Honda foresight ise artık üretilmeyen bir model, Geriye sadece Kymco Xciting 250 kalıyor ondada bagaj hacmi movie kadar bile yok ve çok yakıyor aynı zamanda kasası 250 cc ye göre fazla iri olduğundan şehir içi kullanımı pratik değil, Benimde kafam bozmuyor değil aslında bazen gidip tekrar bir movie mi alsam diyorum