Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Honda VFR 800 mü-Yoksa Suzuki DL 650A Vstrom mu

REKLAM ALANI
    Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    var....
    DL 650 derım,neden dersen,turkıye yolları malum bozuk her an onune ne cıkacagı bellı olmuyor,uzun gezıler sırasında bozuk yollara bıle cıkacagını dusunmenı onerırım.enduro tourıng den yanayım.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Honda Cbr 125R '07
    Alıntı ali_yildiz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    özer en gıcık olduğum muhabbeti yapdın gene ya
    abicim v stromla uzun yollar yapar duşuk bakım ücretleri öder ve uzun km lerde az benzin yakarsın artçın rahat eder turkiye yollarına gelir seni üzmez

vfr hız motorudur uzun yolculuklar bilek ve bel ağrısı yapar 4 saatten sonra bitersin gidecek delikanlı çoktur forumda ama sen bakma onlara bakım masrafı yuksektir vergisi yuksektir 800 olduğu için benzini fazla yakar artçın çok rahat etmez sonuç kısa mesafelerde bineceğim paramda var piyasada yaparım diyosan vframa yok baba ben gezerim eşim sevgilim var oda önemli parayıda kolay kazanmıyorum diyosan dl 650
    Yok artık atıp tutanı gördüm de bu kadarı harbiden yok artık...

Merak ediyorum abi sen hiç VFR ye bindin mi kullandın mı?Hayır dl 650 den inip VFR yi rahat bulmamak nası bi mantıktır acaba?Uzun yol yapmaz gibi bişeyler demeye çalışmışsın bide merak ediyorum acaba bana touring motorların amacını bi söyler misin ya?Sonra bi de bana VFR nin hangi sınıfa girdiğini söyle bi zahmet

Sport touring makinayı hız motoru yaptın,4 saatten fazla gideni yorar dedin,artçın rahat etmez dedin,anca kısa mesafede kullanırsın dedin???

Bence kedi ciğer olayı bu yani dl650 ye mahkum olunca VFR yi kötülerim diyosun heBu motora laf etmeden önce bi araştır be abi sana bi zahmet üstündeki teknoloji kaç motor da var?,kaç sene motor açılmadan gidenleri var?(dl650 yarısını gidemez iddaya girerim kapak açılmadan),Uzun yolda kimi yormuş acaba?Sana katıldığım noktalar sadece benzin ve vergidir geri kalan kısımları hiç bi gerçeğe dayandıramazsın
    Esir iken mümkün müdür ibadet,yatıp kalkıp Atatürk'e dua et..Senin gibi dürzülerin yüzünden,dininden de soğuyacak bu millet.İşgaldeki hali sakın unutma,Atatürk'e dil uzatma sebepsiz.sen anandan yine çıkardın ama,baban kimdi bilemezdin .erefsiz.

NoVaRiX - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    DL 650 motosiklet aleminin Kralıdır..

Ama VFR800 de yakışıklı prensi..

---

Muhtemelen tercih yapacak olsam VFR800'den yana kullanırdım..
    Hem sport, hem touring.. SS modunda kullanabilir, istersen hiç yorulmadan yüzlerce kilometre gidebilirsin
    ~ Bütün mesele yolda olmak... ~

erro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tracer 900
    her ne kadar farklı olsalar da aşağı yukarı aynı fiyat skalasında olduğundan dolayı insan arada kalıyo...benim de aklıma bir kere vfr düştü, yılmaz erdoğan ın " ben ne zaman kiminle sevişsem hala seni aldatıyorum" dediği gibi ne motor alırsam alayım aklım vfr de kalacak...

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)