YAMAHA FAZER mı HONDA CBF 600f mi?(ikinci el)
Reklamlar
-
Düşündüm taşındım hatta biraz da kaşındım bi motor almaya karar verdim ve bu iki marka ve model arasında kararsız kaldım siz olsanız hangisini seçerdiniz görüş ve önerileriniz nelerdir.
En düşük 2004 model olabilir kredi çekip öle alıcam motoru
ben bodrumda bir kaç ikinci el buldum ama kararsız kaldım,mesela,
cbf 600 2006 model...............13 bin ytl
cbf 600 2004 model...............10 bin ytl
Şimdiden teşekkürler....
[B][COLOR="Red"]MEYDANLARDA GÜMBÜR GÜMBÜR KAVGALAR DÖNER DURUR,OLMUŞUM ÜÇ BEŞ PUŞTUN KATİLİ[/COLOR][/B]
Reklamlar
-
bence gsr 600 aynı yoldan bende geçtim şimdi gsr emle çok mutluyum tavsiye ederim
-
gsr Tam Naked.
bunlar Yarı Naked
Bence Fazer
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
-
cbf fazera göre sakin bi makina yüksek devirli değil.ama çok daha konforludur
-
-
cbf frenleme ve yol tutuş açısından çok daha başarılı ve dengeli bir motosiklettir.
Hedefi olmayan gemiye hiçbir rüzgar yardım edemez...
-
o fiyatlara güzel motorlar .. ama sana daha degişik bi seçenek sunayım hemen (: 13.000 e sana honda X-11 satayım .. 1100 cc hacmine 150 hp ve nakad katagorisinde tek .. hatta türkiyede tek .. sınırlı sayıda gelmiş bir makina toplasan bir elin parmaklarını geçmez .. dual fren sistemi ile güvenli bir durma sergiliyor ve bir süper bike gibi hızlı ve öfkeli (((((:
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
-
ELINT adlı üyeden alıntı
Eyvallah kardeş sağol
[B][COLOR="Red"]MEYDANLARDA GÜMBÜR GÜMBÜR KAVGALAR DÖNER DURUR,OLMUŞUM ÜÇ BEŞ PUŞTUN KATİLİ[/COLOR][/B]
-
kesınlıkle fazer otesı yok
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)