ortalığı boşbulan sallamış.kaç zaman er5 kullandın arkadaşım.kronik sorunlar ürettin bi dakkada, aşınmalar ürettin.bu forum dostluk arkadaşlık doğru bilgilenme ve bilgilendirme forumu.çok ayıp boş karalamalar yapman
ortalığı boşbulan sallamış.kaç zaman er5 kullandın arkadaşım.kronik sorunlar ürettin bi dakkada, aşınmalar ürettin.bu forum dostluk arkadaşlık doğru bilgilenme ve bilgilendirme forumu.çok ayıp boş karalamalar yapman
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
gt 250 ile 20 - 30 km yol yaptım..Güzel motor ama bi süre sonra seni tatmin etmiycek. Er -5 ise her zaman gücüyle seni memnun eder.Hyo racing formatında..en büyük artısı o ama sonuçta kore malı bir yağ tıpası için 3 hafta bekleyebilirsin
#46#_PSYCHEDELIC RIDER_#46#
İMAM GAZLARSA CEMAAT YANLARR :)
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
valla mıllet yavas gıdıyo dıye sıkılacaksın demıs hyo ıcın ama
ben 100 ü geçmeye korkuyorum..
bu hız sınırları herzaman sızın saglıgınız ıcın yapılmıs bırsey..
allah korusun tekerleği kopan motosıkletleride gördük.
onu geçtik radardan durduk yere para cezasıda yemek cabası..
ben hyo ile 130 hiç ama hiç zorlanmadan 5. vites hafif gaz acık sekılde yapıyorum. ama yapmayında diyorum
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
bak yukarda ne yazıyo oku once neymiş duydum yazmısım kimden duydum er-5 kullanan bi motor ustasından hatta bikac motor ustasından
ayrıca senn motorunun kmsi kac bukdr ustune alındın bnm bahsetigim 50.000+
hem bukdr alınmana sebep olan ne er-5in patenti sennmi??
true love..
Drift Religion
Al benden de o kadar. Gidebilecek motorum olsa, herhalde ömrüm boyunca 130 - 140'ı geçmem. Arabayla bile geçmem ben. Tabi hız yerine hızlanmadan bahsediliyorsa o başka. 500 cc ile sollamak çok daha güvenli olacaktır. Açıkçası ben de 125 sonrası 250 yerine 500'e geçmeyi düşünüyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)