İyi bir scooter için yardım lütfen...
Reklamlar
-
merhaba arkadaşlar...ben bu sıtede yenıyım oyle ınternetde arastırma yaparken buldum bu sıteyı...
arkadaslar benım bır sorum olacak sızlere;
ben hasere ılaclama fırması kuruyorum ve bana gunluk ılaclamalarda kullanabılecegımız saglam bır scooter onerebılrımısınız.
daha once gunluk kullanım ıcın kangda 125 ve mondial 150rf almıstım ve verem oldum tüm samımıyetımle soyluyorum gercekden cok kotu motorlarmıs.sabahları calısmaz, bır yere gıdersın stop edersın ve sonra calısmaz, frenlerı tutmaz, kayısı kopar, lambası yanmaz vs...
bu sorunları tasımıyacak bır scooter markası bana acilen önerebilirmisiniz?
cvplarınız ıcın sımdıden tskler....
Reklamlar
-
Motor için ayırdığın bütçen nedir ?
-
2000-2300 ytl kadar... ama bu rakkamlar 2.el ıcın olabılır..0 kılometre ıcın daha yukarı cıkabılırım 3000ytl gibi...
-
Kymco agilty 125...al rahat et
Arabada VOLVO , Motorda KYMCO... Kalite ve sağlamlıktan vazgeçmeyenler için..
-
honda activa
-
arkadaslar..honda activa-honda beat-Kymco agilty 125 bu secenekler sanırım ağır basıyor ve mantıklı gelıyor..
peki bu motorların sabahları sogukda calısmama gıbı yada vs.. sorunlar yasanırmı?
bu cok onemlı....
-
ari_v adlı üyeden alıntı
2000-2300 ytl kadar... ama bu rakkamlar 2.el ıcın olabılır..0 kılometre ıcın daha yukarı cıkabılırım 3000ytl gibi...
handa beat veya activa ikinci el saglam bi motor senin ihtiyacını karşılar ve sorunsuz binersin.. bakımını ii yaptır ve şunu söyleye bilirim kullanıcıda cok önemli adam akıllı kullanmazsa yapacak diç birşeyin yok..
ari_v adlı üyeden alıntı
arkadaslar..honda activa-honda beat-Kymco agilty 125 bu secenekler sanırım ağır basıyor ve mantıklı gelıyor..
peki bu motorların sabahları sogukda calısmama gıbı yada vs.. sorunlar yasanırmı?
bu cok onemlı....
cikle olayı var bu motorlarda sabahları cikleyi çekip marşa bastıgın zaman motorun başka yerinde bi sorun yoksa sorunsuz anında çalışır..
-
haklısın duzenlı bakımları servıste yapılacak tabıkıde ve kullanacak kısıye motor zımmetlenecek...
ama ılaclamaya gıdılıpde benı ordan aramamaları gerıkıyor abı motor calısmıyor yada sorun cıkarttı gel bızı al dıye.cunku yukarıda yazdıgım gıbı kullandıgım motorlar bunları fazlasıyla yasattı gecmıste bıze..
-
Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...
-
kymco alma 2900 olmuş Suzuki an 125 e de bi bak bence
-
an125
kymco
honda beat
honda activa!
-
O zaman AN 125 derim ben de.
-
GP500-1st adlı üyeden alıntı
kymco alma 2900 olmuş
Suzuki an 125 e de bi bak bence
AN125 'in yakışı fazla ve ufak motosiklet. Cygnus'tan daha ufak.
-
muratcan arkadasım ılanına baktım gercekden motorun cok ucuz ve hesaplıymıs alınabılecek bır scooter ama ben bursada yasadıgım ıcın bıraz uzak oluyor...
-
Msn'den görüşelim bir hal çaresine bakarız
-
senın oturdugun yer cok uzak bursadan bakmam gerekıyor cunku acıl lazım bana..
sadece ne motor acagımı bılmem ve bu konuda burdakı arkadasların tecrubelerınden faydalamam gerekıyor.
-
haklısın sende. Ama cygnus'a bakabilirsin. üzmez seni
-
Süper Moderatör (BBRR)
sağlam bi scoter istiyorum dersen
BWS 100 yamaha derim 2 zamanlı taş gibi bi alettir . İkinci el pazarı vardır. satmak istediğinde satarsın. ama birz fazla yakar
honda today derim50 cc 4 zamanlıdır benzii koklar 70 km max hız yapar . akma küçük olduğuna biri 120 diğeri 0 kg iki işiyi götürür .. oda sağlam bi alettir..
ya birazdaha hızlı olsun dersen suzuki an125 derim. bu sezon arkadaşım 6 adet aldı kiraya verdi motorlar bi kere tık demedi .
kymko kötü motor değildir ama 2. eli yoktur.
mesela şimdi temiz bi today alırsın 1500 e seneye 1250 ye satarsın .. ama kymkoda bu olmaz ..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
duran kardeşler var orada bir activa vardı kırmızı , kmsi biraz fazla ama fiyatı çok uygundu 1500 YTL kadar.yok bws istiyorum dersen majestic motorda 21binde var yine aynı fiyatlarda.
istersen gidip bakabilirsin.
-
tskler yardımalrınız için gercekden....
ben kullanmak ıcın ve verım almak ıcın satın alıcam motoru.ılerıde satmayı dusunmuyorum...
evet haklısın bursada duran kardeslere ve majestic motora ugramam gerekıyor.
ayırca nette baktım AGİLİTY 125 cok saglam denıyor hondalar gıbı ve daha hızlı ve serı denıyor...bunada bakabılırım ve fıyatları modellerıne ve ozellıklerıne gore cok uygun gıbı..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)