2009 Model GT250R S&T OLARAK GEÇİYOR KANUNİYE GÜVENEMİYORUM SORUN OLURMU SİZCE
Reklamlar
-
Hyosung Firması Sanırım Kanuni ile birleşti ve 2009 model gt250r ler artık s&t başlığı altında üretiliyor ben kredi için başvurmuştum kredim çıktı ve motorumu almak istiyorum artık sıfır hyosung gt250r alacam ama hyosungun kanuni ile birleştiğini öğrendim ve kafamda çin malı soru işaretleri oluştu sizin düşünceniz nedir bu konu hakkında sizce 2.el hyosung olarakmı almalıyım yoksa sıfır S&T olarakmı almalıyım.ama şunu belirtmek istiyorumki motoru geçiş motoru olarak almıyor bir seferlik olarak alıyorum ve uzun süreli kullanım düşünüyorum o yüzden rodajını kendim özenle yapmak istediğim için sıfır düşünüyorum lütfen bilgili arkadaşlar yardım edebilirlermi bana S&T GT250R Bana bir zararı dokunurmu
Reklamlar
-
Şu anda gelen S&T Kanuni'ler Güney Kore'de üretilip montajlanmış araçlar. Konteynerde geliyorlar, sadece ön teker, aynalar falan yerine takılıp satılıyorlar; bu bakımdan Hyosung'larla bir farkları yok.
-
hyosung firması ile kanuni birleşmedi sadece hyosung marka motosikletler türkiyeye S&T kanuni adı altında geliyorlar (bildigim kadarıyla)
-
birleşme yapılmış imzalar atılmış kanuninin resmi sitesinde var bu ama gerçekten tam kredim çıkmış GT250R mi alacakken kanuni ile birleşmesini öğrendiğim işin içine çin malının girme ihtimali olması gerçekten kafamı çok karıştırdı
lütfen bu konu hakkında bilgili arkadaşlar bana yardım edebilirmisiniz
-
Gt 250 R Ile Ilgili Başlıkları Icelememişsin Bence Bu Konu Defalarca Tartışıldı Söylendi Anlatıldı,hem Kanuni Olması Daha Iyi Değilmi Neyi Var Kanuninin
-
foruma yeni üye oldum kaçırmış olabilirim o konuları
lütfen yardım edin en kısa sürede gerekli bilgiyi toplamam lazım sabırsızlanıyorum artık motoru almak içn
-
kardeş sana tek kelime şunu diyim getirip hyosung verseler bile git kanuni al,hyosungu 500 lira aşağı verseler bile git kanuni al,kanuninin servis parça garanti olayı süperdir,kanunide enjeksiyon sistemi vardır,ve hyosungla aynı fabrika ürünüdür hiçbir fark yoktur,kanunide sana sahip çıkacak teknik destek vardır,gözünü kırpmadan kanuni al
-
kanuni ninkiler enjeksiyonlu ve dochmotor daha yeni teknolojiye sahip globalin getirdikleri karburatorlu soch
kanuniin bugun sitesinde yazdigi gibi gkoreden elamanlar geliyor bunun servislerini egitmeye vs.. ben eskiden guvenmiyordum ama
artik kanuni guvenilir bence.
-
Sormamışsın ama o segmentte Kawasaki Ninja 250 dururken gidip Kanuni güvencesi (!) altında bir motor almak bence hata.Aşağı yukarı 1000 ytl'lik fark var iki motor arasında.Kawasaki belki çok üstün bir motor değil S&T kanuni 250r'den, ama krank milini eline alma ihtimalinin çok daha düşük olduğunu da belirtmek gerek.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
-
Kanuni önümüzdeki yaz hondayı yamahayı sollayacak gibi güzel transferler yaptı artık millet parasını çöpe atmayacak ucuza kaliteli motor alacak.
-
İnşallah artık ucuz ve kaliteli motor istiyoruz
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
-
Shrieker adlı üyeden alıntı
Sormamışsın ama o segmentte Kawasaki Ninja 250 dururken gidip Kanuni güvencesi (!) altında bir motor almak bence hata.Aşağı yukarı 1000 ytl'lik fark var iki motor arasında.Kawasaki belki çok üstün bir motor değil S&T kanuni 250r'den, ama krank milini eline alma ihtimalinin çok daha düşük olduğunu da belirtmek gerek.
+99999999 çok doğru
-
krank milini elime almam için son viteste uzun süreli redline kullanmam lazım motoru yani buda ortalama sabit olarak +170kmh sürat demek ben bunu yapmayı düşünmüyorumki yapacak bir yer yok mersinde üniversiteye gidip gelirken kullanacağım dolayısıyla ortam yapabilmek içinde gösterişli bir motor olarak seçtim gt250r yi kırmızı ve siyah olanı benim tek sorum kanuninin çin malı olmasından dolayı daha öncesinde kanuniden aşırı derecede şikayet topikleri okudum bu yüzden acaba kanuni ile hyosungun birleşmesinin gt250r yi olumsuz yönde etkileyip etkilemeyeceğini öğrenmek istiyorum en geç 2 3 gün içinde bunu öğrenmem lazım
-
dah önce açılmış Kanuni-Global-Hyosung-ST başlıklarından devam ederseniz sorun olmaz.
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)