Kawasakı El. 125 - 250,honda Cbr 125r
Reklamlar
-
Reklamlar
-
param olsa hemen kawasakiyi alırım gözümü kırpmam.çift silindir su soğutmalı 9000 de veya küsür neyse...adam pas yok demiş nokta kadar.6 vites 14 bin devir...param olsa senden önce koşar gider alırım
-
Blacklove16 adlı üyeden alıntı
param olsa hemen kawasakiyi alırım gözümü kırpmam.çift silindir su soğutmalı 9000 de veya küsür neyse...adam pas yok demiş nokta kadar.6 vites 14 bin devir...param olsa senden önce koşar gider alırım
zaten param olsa şüphen olmasın alırım onu TR de de fazla yok ondan ama eğer o olmazsa şu iki makınadan bırını alıcam sen bı cbr kullanıcısı olarak rakip makınayı nasıl buluyorsun cbr nın o cılız goruntusu rahatsız edıyormu senı hıc? veya bu el125 lerın cbr kadar seri kaçamayacagını dusundunmu hiç olabilirmi?
-
-
evet kımse bışe yazmayacak anlasılan bu eliminator ler hakkında
-
El'leri bilemem ama 2 silindir 250cc vs. 125cc tek silindir...Cbr 125'in şansı yok Bence o el-250'yi git gör.
Bana ikisinden birini seç desen 250 tabi ki.Ama hangi motor temizdir orası önemli.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
-
parça konusunda sıkıntı yaşarsın cbr125 al
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
-
oh be heleşükür birileri bişi yazdı
Shrieker adlı üyeden alıntı
El'leri bilemem ama 2 silindir 250cc vs. 125cc tek silindir...Cbr 125'in şansı yok
Bence o el-250'yi git gör.
Bana ikisinden birini seç desen 250 tabi ki.Ama hangi motor temizdir orası önemli.
125 lık elımınator kucuk kalıyormus ustune oturunca,bugun satılıklardakı mavı nın sahıbı ıle konustum,eger 125 lıgınden bu sebebten oturu vazgecersem parayı denklestırebılıp 250 lıgını alabılırım o zaman umarım,33 beygır zevklı bısey olsa gerek
http://www.sahibinden.com/takas_olur...aki%20el%20250
şu an bunu gozume kestırdım daha ucuza kapatabılırmısım gıbı geldı..
ExTReMa adlı üyeden alıntı
parça konusunda sıkıntı yaşarsın cbr125 al
parçaların ısımlerını bıldıkten sonra getırtebılırım dıye dusunuyorum arkadasım,yedek parcaları o kadar problem olmayacak sanırım ABD den tr ye parca ıthalatı ıle ugrasıorum ancak böyle bir motorda işcilikten bindirirler heralde bana...
nasıl gıdıor acaba bu makınalar bir bilsem
cbr125r bana yetmemeye baslayabılır kısa surede bundan korkuyorum...,sonra ailemde kızar sattırmaz bı ton olay
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)