Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kawasakı El. 125 - 250,honda Cbr 125r

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    XV535s Oldskool Bobber Project,Arabası:JDM stp CRX
    arkadaşlar şu sıralar tam anlamıyla tarz karmaşası yaşıyorumöncelikle bu başlıktakı iki eliminator modeli içinde sitede kapsamlı bilgi bulamadım bu yuzden konu açtım

CBR 125 mi yoksa EL 125 mi dersek bunları ses, motorun uzun yolda bayılma ıhtımalı, parcasını temın etme vs.. yonlerınden kıyaslayabılırmıyız acaba? sanırım cbr ın en buyuk avantajı su sogutmalı olması olucaktır
    birde harıka bır el250 buldum

http://www.sahibinden.com/acil_satil...yword=el%20250

param yeterse bu ıkı 125 lıgede kalmam dırek atlarım bu siyah güzelliğe ancak şu iki makına arasında bana bir yardımcı olun lütfen

birde şu el125 hoşuma gitti bu el 125 lerin performansı nasıl bilen varmı acaba?

http://www.sahibinden.com/temiz_kawa...yword=el%20250

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

param olsa hemen kawasakiyi alırım gözümü kırpmam.çift silindir su soğutmalı 9000 de veya küsür neyse...adam pas yok demiş nokta kadar.6 vites 14 bin devir...param olsa senden önce koşar gider alırım

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Alıntı Blacklove16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    param olsa hemen kawasakiyi alırım gözümü kırpmam.çift silindir su soğutmalı 9000 de veya küsür neyse...adam pas yok demiş nokta kadar.6 vites 14 bin devir...param olsa senden önce koşar gider alırım
    zaten param olsa şüphen olmasın alırım onu TR de de fazla yok ondan ama eğer o olmazsa şu iki makınadan bırını alıcam sen bı cbr kullanıcısı olarak rakip makınayı nasıl buluyorsun cbr nın o cılız goruntusu rahatsız edıyormu senı hıc? veya bu el125 lerın cbr kadar seri kaçamayacagını dusundunmu hiç olabilirmi?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    yokmu kımsenın fıkrı?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    evet kımse bışe yazmayacak anlasılan bu eliminator ler hakkında

Shrieker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bi şeyler
    El'leri bilemem ama 2 silindir 250cc vs. 125cc tek silindir...Cbr 125'in şansı yok Bence o el-250'yi git gör.

Bana ikisinden birini seç desen 250 tabi ki.Ama hangi motor temizdir orası önemli.
    "Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana

ExTReMa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    parça konusunda sıkıntı yaşarsın cbr125 al
    вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
    tuem

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    oh be heleşükür birileri bişi yazdı

Alıntı Shrieker adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    El'leri bilemem ama 2 silindir 250cc vs. 125cc tek silindir...Cbr 125'in şansı yok Bence o el-250'yi git gör.

Bana ikisinden birini seç desen 250 tabi ki.Ama hangi motor temizdir orası önemli.
    125 lık elımınator kucuk kalıyormus ustune oturunca,bugun satılıklardakı mavı nın sahıbı ıle konustum,eger 125 lıgınden bu sebebten oturu vazgecersem parayı denklestırebılıp 250 lıgını alabılırım o zaman umarım,33 beygır zevklı bısey olsa gerek

http://www.sahibinden.com/takas_olur...aki%20el%20250

şu an bunu gozume kestırdım daha ucuza kapatabılırmısım gıbı geldı..

Alıntı ExTReMa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    parça konusunda sıkıntı yaşarsın cbr125 al
    parçaların ısımlerını bıldıkten sonra getırtebılırım dıye dusunuyorum arkadasım,yedek parcaları o kadar problem olmayacak sanırım ABD den tr ye parca ıthalatı ıle ugrasıorum ancak böyle bir motorda işcilikten bindirirler heralde bana...

nasıl gıdıor acaba bu makınalar bir bilsem
    cbr125r bana yetmemeye baslayabılır kısa surede bundan korkuyorum...,sonra ailemde kızar sattırmaz bı ton olay

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)