Başlıktada sölediğim gibi sizce hangisi???
CBR 600 RR mı ? yoksa;
ZX-6R mı?
Ben karar veremedim..sizlere sormak istedim..
İyi Günler....
Başlıktada sölediğim gibi sizce hangisi???
CBR 600 RR mı ? yoksa;
ZX-6R mı?
Ben karar veremedim..sizlere sormak istedim..
İyi Günler....
bence 600RR. kawa da cok güzel makina ama.. benim şahsen tercihim RR olurdu.. hatta RR 'ın beyaz-yeşil(sarı da olabilir) yani Üstünde hannspree yazan cok güzel görünüyor...
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
rr olacaktır tabi kawasaki yi hiç sevemedim nedense
Tahsin Oğuz Acartürk çok KRAL adamsın......
bencede honda 600 rr renk seçenekleride çok hoş
[B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]
valla bnımde aklım rr da özelliklede tercihim siyahtan yana olacak
TABİKİDE ZX-6R SÜPER BİR MOTOR DARISI BAŞIMA
nereye gidecegini bilmiyorsan hangi yoldan gittiginin önemi yok....[COLOR="Purple"][B][I]:bounce:[/I][/B][/COLOR]
600 rr'dan pişman olmassın...
facebook(Fazer Tutkunları)
600rr çok güzel bu seneki performans açısındanda
ama bana kalsa gixer 600 yada 750
Hayat çok küçük bir olasılık ile gerçektir...
Bunu size kanıtlayabilirim !
rr (Y) kesnlkle...
zxr 6 bnde buna kesinlikle diyorum zevk meselesi işte
ŞEHİTLERİMİZ ÖLMEYECEK BU VATAN BÖLÜNMEYECEK...
son kaRaR 600RR
KaLbİnDe ŞeYtAnLaRıN mElEkLeRdEn FaZlA oLmAsInA iZiN vErMe!!!
by tpr.
adam rr mı yoksa zx6 mı demiş,soru açık ve net,arkadaş gsxr600 yada 750 demişş,adam şapkacıya gider ve sorar
Beyefendi denize gidecem güneşlik şapkanız varmı
Yok lengeli fötür var ondan veriiim :D
İŞte böyle bişey
Sorunun cevabı 600rr
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Muhakkak yapmışsınızdır ama motosıklet ile ilgili topikleri incelemeniz MODELLERLE ilgili kullanıcı yorumlarını okumanız muhakkak cok faydalı olacaktır.
Ya göründüğün gibi ol. ya da olduğun gibi görün.
Evet haklısınız..Elimden geldiğince okumaya çalışıyorum..Birazda bu kararı cevremdekı motorsiklet kullanan arkadaşlarımın tavsiyelerine göre aldım..
zx-6r ı bı arkadasımlar beraber alcaktık oda bnde bırer tane almayı dusunuyoduk..daha snr 10r kullanıp 1000 rr a gecen bı abımız vardı..dedıkı anadoluda 1 olmak üzere istanbulda toplam 3 tane servıs var cok sıkıntı yasadım bn dedı...gecen geceden snr 6r dan vazgectım ..
Başka markada hiç düşünmedim yamaha olsun suziki olsun.. hondanın bıde o kaslı duruşu yokmu hastayım
600 RR
bi sorum daha en sonunda motoru alırken öğrenmek istemedım.. bi saya acıyorum 600 RR 155 kılo.. bı sayfa acıorum 165 kılo bı sayfada 180 kılo ...bunun orjınal kılosunu bılen varmı
Onlar kuru ve ıslak ağırlıkları ..
Üç boyoz bir kola
Türkiye de HONDA Parçası pahalı ama o kadar da dayanıklı
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)