150 zat alacağım sıfır..ilk motorum olacak..acil yardım..
Reklamlar
-
herkese merhabalar...bikaç saatlik üyeliğim war ...kendimi tanıtmadan direk sorumu sormam gerek az zaman kaldı çünkü..150 zat almak istiyorum ilk motorum olacak...kullanmadım bile motor ama almak istiyorum...artı we eksileri nelerdir...çok süpriz yapan bi model mi?tak biyere gidicem zaman .yandık lan inşalllah çalışır hadi bismillah..gibi yorumlar yapmam umarım..e tabi ucuz fazla bişe beklemiyorum.ama uçsunda demiyorum..gitsin sadece..3000 bin ytl we küsüratı davar ..param war..2005 2004 burgmanlar 4.500 5000 ytl arası değisiyo..sıfır bi mondi mi? ikinci el bi suzuki burgman mı?teşekkür..
Reklamlar
-
zat yerine burkman almanı tavsiye ederim, sakın buluşama çin malı motosiklete,
burkman ne zat ne arada bi dünya fark var kalite konusunda, alacaksan burkman al derim.
-
Zat'a iyi motorda diyen var, kötü motorda...Bana kalırsa sen bu sevdadan vazgeç; piyasası olan, parçası hesaplı, az yakan bir şey al...
-
Korumalara para ayirdin mi? Kask+mont+eldiven minumum kullanman gereken ekipmanlar, bunlar 400-500ytl eder ortalama kalitelerini alsan (eger canima onem vermem diyorsan cin mali alabilirsin).
Motor konusunda tavsitem Mondial vs cin mallarindan uzak durman, ne zaman elinde patlayacagi belli olmaz, 100km sonra da problem cikarabilir, 10bin km duzgun calisabilir (ama maksimum calisacagi o kadardir). 2. el bir italyan/japon cok daha anlamli. Piaggio Skipper, Runner (200vxr), Scarabeo, Beverly gibi modellere bak. Olmadi Suzuki 125 falan al...
aoy adlı üyeden alıntı
herkese merhabalar...bikaç saatlik üyeliğim war ...kendimi tanıtmadan direk sorumu sormam gerek az zaman kaldı çünkü..150 zat almak istiyorum ilk motorum olacak...kullanmadım bile motor ama almak istiyorum...artı we eksileri nelerdir...çok süpriz yapan bi model mi?tak biyere gidicem zaman .yandık lan inşalllah çalışır hadi bismillah..gibi yorumlar yapmam umarım..e tabi ucuz fazla bişe beklemiyorum.ama uçsunda demiyorum..gitsin sadece..3000 bin ytl we küsüratı davar ..param war..2005 2004 burgmanlar 4.500 5000 ytl arası değisiyo..sıfır bi mondi mi? ikinci el bi suzuki burgman mı?teşekkür..
-
inanın iyi bir otomobilciyim..tutku we bilgi bakımında..tabi kullanımda....ama motor konusunda hem cahil hemde becerim yok ..burgman araştırmalarım sonucu bu sınıfın öncüsü ..kaliteli..150 zat baktım gördüm araştırdım..iyi duruyor (dıştan)..bende biliyorum burgmanın yanında 150 zatın konusu olamaz ama ..burgman aşıyor beni..2. eli zorlasam alır gibiyim ama vaktim yok.. almam gerek.tecrübelerinizi we deneyimlerinizi duymak isterim...
-
Bence uzak dur Zat'dan Yani etrafımda kullanmış kişiler var ve hiç memnun değiller. Madem 2.elle uğraşcak zamanın yok al bir tane sıfır AN125 hiç başın ağrımasın gerçekten süper bir motor
-
-
-
Öncelikle hoşgeldin.
Zat'ı tavsiye etmem kullanmayı bilirsen çok iyi motor ama ilk kez tecrübe edineceksen sana zorluk çıkartır..Bana göre parasının motoru değil.
Benim bir kere 80 km tecrübem oldu.Sürüşü rahat,konforlu,Bel ağrıtmayan koltuk yapısı var.Yanından ve karşıdan geçen araçların rüzgarlarından pek etkilenmiyor oturaklı motor.Şehir içi trafiğine uygun motor.Lastik ebadları küçük orantısız en ufak çukurlarda sürücüye hissettiriyor.Gazı verdinmi kaçmam demez.Ama rüzgarı yedimi pısmam demiyor.
Benim gördüğüm eksi yönleri;yakıtı yüksek,parçası pahalıdır.Vibrasyon var.Kullanıma göre her motor gibi sorun çıkartabilir.Hepsi adına konuşmuyorum mondialin servisi iyi değil.Piyasanın iki katı işçilik fiyatları var.İşçilikleride iyi değil.İkinci el piyasasında aldı sattı yapsan bile büyük zarar edersin.
Eğer illaki maxi scooter düşünüyorsan brugman.Brugmanla zatı kıyaslayamazsın.Scooter olması şart değil dersen ANF İnnova.Sürüşü rahat kolay yeni başlayanlar için birebir depoyu doldur bittiği yere kadar son gaz git.Yakıtı koklar.Bence Zat parasının motoru değil.Biraz daha bekle brugman al.
Belki dünya için önemli olmayabilirsin ama,Biri için dünyalar kadar önemlisin!!! 151 RS
-
-
Bakın özellikle Türkiyeye getirilen Çin motorlarının kalitesi berbat.
Kesinlikle almayın derim ben.
imkanınız dahilinde alabildiginiz en kaliteli (avrupa,japon) motorunu alın.
-
Bence o parayı ona yatıracağına honda cbr125 veya yamaha ybr125 al hem
rahat edersin sorunsuz kullanırsın hemde ilerde daha rahat yüksek cc ler için
geçiş olur.Arkadaşım aldı o kadar iyi bakmasına rağmen hiç memnun kalmadı ve şimdi satamıyo da elinde kaldı gibi bişey.
-
illa alacaksan feyizoğlu'nda indirim var 400 ytl, 2.850 ytl'den satılıyor haberin olsun
[B]to Live is to Die...[/B]
-
RoMe0 adlı üyeden alıntı
Burgman ilk motor için AşaaaR
eminim buna
Zat ın 2. el ve temizini bulman Zor değil Servis Lere gelince mahalle arası servislerde var ama Tabi Belirli servisleri kullanırsan Sorun Yaşamazsın. Fazla işçilik ve para muhabbetine qelince kesinLikle Katılmıyorum. Çoğu Ufak Tefek Şeyi Zaten Kendinin yapabilceği Kadar Basit o Yüzden Ufak Tefek şeylere Para Harcamazsın. Dediğim gibi bakarsan Canavar gibi Motor. Test Sürüşünde Artçım olarak Deniyebilirsin. Uygun Bi günde Karşılaşırsak. bu arada ben Satmıyorum Yanlış anLaşılmasın
daha 5600 de ve gün qeçtikçe daha ii oLuyo gibi..
Vallaha gardaş servisi kazıkki hemde ne kazık.Adanada Gizerlerde 2 çift balatayı 30 ytl ye değiştiriyorlar.Kayışı 40 ytl.Bu yazdıklarım 151 rs için zat için daha pahalıdır.Birde adamın senin benim gibi tecrubesi yok motorla.Zat tank gibi motor amenna,altımda olsa 10 sene binerim,ama ben o paraya gider honda yada az bekleyip brugman alırdım.
Belki dünya için önemli olmayabilirsin ama,Biri için dünyalar kadar önemlisin!!! 151 RS
-
-
-
burgman beni aşar tam olarak ne demek..23 yaşındayım 90 kiloyum.1.86 boyum.kullanamzmıyım..hiç motor kullanmadım doru ama yapabilirim sanırım.:bide öneri ve tecrübelerinize dayanarak..150 zat almayı askıya aldım..2. el olsada burgman gönlümde taht kurdu..dün geceden beri araştırdım...5 bin ytl ye burgman 400 alabiliyorum..150 zat ın bukadar zafiyeti olucanı düşünmemiştim... gezi ve buluşmalarınıza motorumla katılırım yakın bi zaman da umarım..2. el motor da otomobiller gibi servise götürülüp muayene ediliyormu..nevar ne yok bilebilirmiyim..bikaç zaman önce kırmızı bi honda kaplan gibiydi,döner kavşağı arka lastiği çevirerek döndü duman ses muazzam dı..kayar gibi döndü we motor ateşi düştü içime..kala kaldım daha önce görmedin mi diyeceksiniz ama doru gördüm..beni bu olay etkiledi..o motorlar kulllanan warmı aranızda acaba..300 km yapmak nasıl bir duygu..bide o ritimli sesleri nasıl werirler motora sanki senfoni ..bilgi ve ilginize teşekkür ederim
-
aoy adlı üyeden alıntı
burgman beni aşar tam olarak ne demek..23 yaşındayım 90 kiloyum.1.86 boyum.kullanamzmıyım..hiç motor kullanmadım doru ama yapabilirim sanırım.:bide öneri ve tecrübelerinize dayanarak..150 zat almayı askıya aldım..2. el olsada burgman gönlümde taht kurdu..dün geceden beri araştırdım...5 bin ytl ye burgman 400 alabiliyorum..150 zat ın bukadar zafiyeti olucanı düşünmemiştim... gezi ve buluşmalarınıza motorumla katılırım yakın bi zaman da umarım..2. el motor da otomobiller gibi servise götürülüp muayene ediliyormu..nevar ne yok bilebilirmiyim..bikaç zaman önce kırmızı bi honda kaplan gibiydi,döner kavşağı arka lastiği çevirerek döndü duman ses muazzam dı..kayar gibi döndü we motor ateşi düştü içime..kala kaldım daha önce görmedin mi diyeceksiniz ama doru gördüm..beni bu olay etkiledi..o motorlar kulllanan warmı aranızda acaba..300 km yapmak nasıl bir duygu..bide o ritimli sesleri nasıl werirler motora sanki senfoni ..bilgi ve ilginize teşekkür ederim
2.el burgy 'nin masrafının zat'ın misli fazlası olacağını da unutma, zat'da ertesi gün nerdeyse bedavaya yedek parça bulursun, servisi-parçası ucuz. ben 3 yıl 10bin kullandım çok memnundum, zaten ömür boyu kullanacak halin yok, 1-2 yıl sonra zaten herkes motorunu değiştiriyor. o süre için de de hayli hayli yeter, iş ki bakımını aksatma, adam gibi kullan.
başlangıç için bence zat,önce bi başla, düşücen kalkıcan, sağını solunu çizdiricen. acemilik atacaksın.
burgman kaçmıyor, sonra alırsın nasılsa. acemiliği burgy'de atarsan hem cebine hem motora yazık olur.
B00_74
Önce denge, hayatınızı dengeleyin !!!
-
ZAT mı kolay geldin şimdiden hemde 2008 yılında sıfır bi mondial ZAT a 3000ytl den fazla para vermek kardeş mübarek aydayız git o paraya hayır yap daha iyi diyceklerim bukadar
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
Ben de 2. eL burgman dan yanayım arkadaşım
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)