Aslında sorulara genel tabirler açısından bakıldığında arkadaşların yazdıkları kısmen de olsa doğru.
Hyosung' un kendi web sitesinde Sportbike başlığı altındaki tabir esasen herşeyi açıklıor..GT 250 R
GT 250 Racing modeli yani yarış motoru veya SUPERSPORT adına ne dersen hepsi aynı anlamda.
Kawasaki' nin kendi web sitesinde SUPERSPORT başlığı altındaki tabirde esasen herşeyi açıklıor..NINJA 250 R
NINJA 250 Racing modeli yani yarış motoru veya SUPERSPORT nasıl telaffuz etmek istersen öyle veya nasıl binmek istersen öyle bin ister dik, ister yatarak tek bir şeyi fark edersin hızlandığında rüzgar seni motorun üzerine doğru yatman gerektiği hissini sende uyandıracak.
Google da sadece z-moto veya kawasaki ile alakalı bir arama yapman ve çıkan yorumları okuman seni otomatik olarak Hyosung almaya yöneltecektir.
Bence her ikiside iyi bir motor ama sadece teknik özellikleri değil aynı zamanda servis de önemli.
Ayrıca çok önemli bir konu daha varki ben 250R kullandım ve artık oldum şimdi 600 cc bir SS kullanabilirim diye bir şey yok, bildiğin herşeyi unut çünkü 600cc ve üstü SS motorların gaza ve frene tepkileri tamamen farklı.
Umarım iyice araştırdıktan sonra kendine göre uygun motoru alabilirsin ve şimdiden hayırlı olsun kazasız sürüşler dilerim.