Sizce 600 cc motorlardan en iisi nedir ? Lütfen ankete oy kullananlar yorumunu düşüncesinide paylaşırsa sevinirim!!
Sizce 600 cc motorlardan en iisi nedir ? Lütfen ankete oy kullananlar yorumunu düşüncesinide paylaşırsa sevinirim!!
Motor Kullanırken doğayı izlemeye kalkarsan doğanın bir parçası olursun :)
Supersportmu,enduromu,naked'mi,chopper'mı????????? ??????????
Ankete koymamışsın ama bence supersportlar içinde en iyisi Suzuki GSX-R 600.
Kendi motorum Honda CBR 600F.Fakat imkanım olursa ilk alıcağım motor kesinlikle GSX-R 600
2008.CBR.125-2006.CBR.600F-Arkası seneye...
Honda 600RR (2007 kasası)
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
ben tip olarak ninja'ya bayılıyorum, kendine has bir görüntüsü var. diğer japonlar sanki hep birbiriyle kardeş gibiler.
motosiklete bin oğlum çünkü motosiklet hayattır!
peynır ekmek gıbı pıyasa da 600 rr var anket de de yıne favori. Eski makinem GSX-R 600 idi 600rr ıda kullandım.Beni kaile alan varsa GSX-R 600 derim
Bence GSX-R 600 , sürdüğümden değil sadece görünüş olarak =)
kesinlikle 600F diyorum
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Yamaha dan vazgecilmez r6 süper...
:cat: Kendi Kader Taininde Her İnsan Bir Kumarbaz :cat:
:bounce: [COLOR="Red"]DRFİRARİ:[/COLOR][COLOR="DarkGreen"]SINAVA KALEMSİZ GİREN COCUK[/COLOR]
bende GSX-R 600 ü begeniyorum,hiç kullanmadım ama güzel motor
98 Beygir.....
bence gsxr-600 gerek performans olarak gerekse estetik olarak oldukça iyi bir ss makina r6 daha güçlü, diyebilirsiniz fakat oturuş pozisyonu vs. oldukça yorucu üstelik fazla tecrübesi olmayan acemiler içinde 3 farklı modda çekiş ayarı var bu bence büyük bir + birazda şahsı düşüncem ama bence gsxr-600
Saygılar...
Ken wa kyouki. Kenjutsu wa satsujin-jutsu. Donna kireigotoya odaimoku wo kuchi ni shite mo, sore ga shinjitu...
Eğer en rahat yol alabileceğim diyosan içlerin de en rahatı 600F dir sanırım.Diğerleri birbirine çok yakın ama hepsi 600F e göre daha rahatsızdırlar.Rahatlık istiyorsan 600F,diğerlerinden de 600RR.
MOTOSİKLET AZGIN DUYGULARI GÖSTERME VE İNSANLARI RAHATSIZ ETME VASITASI DEĞİLDİR.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)