Bahsettıın tarzların dışına çıkmak ıstersen bı kaç defa da zaten söylenmış yamaha ybr 125 veya honda cbf 150 al derım bende. Özellıkle de yamahayla 4250 km yol yapılan gezı yazısını okuduktan sora sana da ıyı olur dıye düşünüyorum kolay gelsın
Bahsettıın tarzların dışına çıkmak ıstersen bı kaç defa da zaten söylenmış yamaha ybr 125 veya honda cbf 150 al derım bende. Özellıkle de yamahayla 4250 km yol yapılan gezı yazısını okuduktan sora sana da ıyı olur dıye düşünüyorum kolay gelsın
''Sen bana bakma, ben senin baktığın yönde olurum...''
CBF150 0km'si 3640 YTL motor+200 YTL plaka=3840 YTL, ancak kredi kartına 8 taksit yaptırabilirsin. İkinci el temiz bir CBF alırsan sana 3000YTL'ye malolur. Ben 4 ayda 5000km'ye yaklaştım, hiç bir sorun yaşamadım. İstanbul-İzmir arasını yolda kalma korkusu olmadan geçebileceğin bir motor. Aynı yola hiçbir şartta Çinli bir motorla çıkmam.
Yamaha YBR125'ler de çok güzel, 2500YTL gibi bir fiyata 2. el YBR de bulabilirsin, 0km fiyatı 3250 civarındaydı.
Not: CBF'ler de Çin'de üretiliyor diyecek arkadaşlara şimdiden Honda'nın kalite yönetimi konusunda araştırma yapmalarını tavsiye ederim.
Honda Ses Dylan 150 >> Hyosung GT250R >> Gilera Runner VXR 200 >> Honda CBR 250R
Yorumlarınız doğrultusunda çin motorlardan gittikçe soğuyorum çünkü haklısınız ama ybr ve cbf 125 lerde beğenmediğim husus motorun boyutları ben 1.90 boyunda 115 kiloyum ondan motorda buyuk olmalı benım ıcın ama cbf 250 ye sozum yok cbf 250 veya cbx 250 twister olabilir sanırım. Satan tanıdıklarınız var mı ıkıncı el motor alırken forumdan bırınden almayı tercıh ederım. Tabi bunu satın almak istiyorum bolumune yazmalıyım.
Celil ilanlar için sağol bir tanesini çok beğendim umarım hayırlısı olur.
Hissederek yaşa.
Bu arada onemli bir detayi atlamisim, dun yazdigimdan ithalatcisi kalmadi gibi bir sonuc cikiyor.
Regal Raptor'u ve parcalarini ithal etmeye Istanbul'daki Emre Ltd. Sti. (www.emreltd.net) devam ediyor.
Arkadaşım herkes az biraz fikir vermiş.Kendi motorum diye söylemiyorum ama bi de Suzuki gs 500 lere bakmanı öneririm.
İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor
2005 model cbr 125 alabilirsin
Bir şey daha sorayım uzun yolda regal raptor mu avantajlıdır rahattır cbf 250 mi birde cbf150 veya ybr 125 ıle uzun yol yapılır mı ıstanbul ızmır arası gıbı bır yol ?
Hissederek yaşa.
cbf150de ybrde dayanır uzun yola, sorun çıkarmaz amma çokta rahat ettirmez. regal daha iyi olabilir rahatlık açısından amma onun problem çıkarma durumu nası bilmiyom. su soğutmalı ya, bakımlı motorsa çıkarır uzun yolu herhal uygun dinlenmelerle. ybr 125 altında ufak kalır, orası kesin. bas parayı regale, ikinci el temizini bulursan daha iyi, 0 alırsan zarar edersin. 3-4 yıl kesin binerim diyede düşünme, kesmezse seni üstüne koyar değiştirirsin. sonuç: 2.el direksiyonu düz olanlardan temiz bi regal raptor uygundur. bence.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)