abi sen bırak bunlar uçtu gel sen 3000 tane çikolata al beraber götürelim
facebook.com/kaskafa
Haklısınız çin malı motorları çin malı motoru olanların bir kısmı hariç kimse alma diyor alma bakıyorum cruiser tarzı motorlara neler var diye keeway kanuni skygo bissan-roadstar hangisi çin değil ki çin malı olmayanlar yamaha dragstar tarzı kaliteli motorlar çok pahalı ıkıncı elıne 6 mılyar ıstıyorlar hyosung gv 250 yı cok begendım ama onunda fıyatı epey güzel ...
Haklısınız alıcaksan en iyisini almalı hele motorsa ama ekonomik etkenlerim belli en iyi vereceğim fiyat 3500 her sey kdv ötv ruhsat satış kask ı bile dahil olsa 4000 bu fiyata göre sanırım elim bağli çin malı alacağım sizden ricam bana kötünün en iyisini bulmamda yardım etmeniz.
Bir şey daha danışayım bugun cetmen magzasına ugradım azcık pazarlıkla skygo marka 250 cc motoru otv kdv her seyı dahıl 2750 ye bıraktırdım sızce bumu ıyı yok 3000 3500 arası bulacagım 2. el regal raptor mu birde son ricam regal raptorların sıfır fıyatını nasıl ogrenıcem ınternette bulamadım hep ıkıncı elde bunların bırıncı elı nerde ...
Uzun oldu birazcık ama Ve aranıza katıldıgıma dahada iyi sekılde katılcagıma bende cok sevındım umarım 1 2 yıl sonra bende bnm gıbı yenı yetmelere yardım ederım
regallerin 250cc olanları su soğutmalıdır. 125cc olanları da mevcut ki onlar hava soğutmalı. genelde regal sürücülerinin üye olduğu raptorriders diye bir site var. oraya bakarsan regal ile istanbul-adana, istanbul-ankara yapan vardı yanlış hatırlamıyorsam. regalin kalitesi hiçbir zaman honda veya yamaha kadardır demiyorum ama kullanıcıların genelde memnun olduklarını biliyorum. sitede de ragal raptor için açılmış bir topic var yüzlerce sayfa. onu bir incelersen iyi olur.
aklındaki diğer cruiser modeller için birşey demem mümkün değil ancak kullandığım alet için konuşabilirim. ben memnunum regalden.
Bence 250 V motor al
Bisan lifan olabilir.
250 cclerin arasında en az titreşimi olan ve keyifli süreceğin V motorlardır
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
Peki bissan roadstar nasıl skygo dan daha mı ıyı. Biri temiz bir bissan roadstar satıyodu 2. el 250cc v motor 2 sılındır bu mu ıyıdır sıfır 250cc skygo mu fıyatları aynı
Bisan V diğeri sıralı doğal olarak skygoda daha cok titreşim var
Kim ne derse desin ben V motor diyorum şuana kadar titreşim olmayan sıralı bir çinli görmedim oldugunuda söylemeyin boşuna çünkü yok
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
arkadasım paranı çöpe at daha iyi sonra masrafın olmaz alıcaksan honda suziki vaya yamaha al sazanlık yapma sabırlı ol gerekırse biraz daha biriktir baranı hayırlı olsun
Peki billy de yamaha suzuki honda nın ufak spor motorları var cruıserları ıse ınan cok pahalı yanı o kadar asla bırıktıremem belkı 3 seneye alırım ozamana dek evlenmıs olurum araba gerekır artık ondan dedıgım gıbı elım mahkum.
Regal raptoru arastırdım fena deıl gıbı ne dersınız ?
Ne diyeyim aga başlığa neşe kattın mı öyle sanıyorsan vay haline epey bayatladı bbu espiri biraz yaratıcı ol
Bak herkes bişeler sölüyor.sen git benim dedimi al Junlin 2400 ytl...Sıfır 2 yıl garantili...Süper olur
myspace.com/pashakzlrecordz
Tıkla dinle
Bir honda rebel ile pazarlık etmiştim 3250 istiyordu. İkinci el ilanlarda ara bulursan temizliğine de bak...
ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq
Bu honda rebel 250 cc mıydı ıkıncı el satısları arastırıyorum ...
Honda Rebel hava sogutmali 250 cc temiz bulursan güzel cihaz. Parcasini servisini bilemem.
Regal Raptor şekil itibariyle Honda Rebel'in aynisi, yalniz su sogutmali. Ithalatcisi Denizli'de Sarikayalar Ltd. Sti., artik web sitesinde motosiklet olmadigina gore ithalati bitirmis olabilir, son sordugumda (uc ay evvel) 0 km sine pesin 5.250 + KDV gibi yuksek bir rakam soylemisti. Ikinci elini dusunursen Izmir'de satan arkadaslar var, soyledigin gibi 3.000-3.500 araliginda bulunabilir. Ben bugün benimkini 3.100'e sattım mesela. Araliksiz Istanbul-Gaziantep yolu yapan oldu, su gunlerde de Istanbul-Artvin-Maraş-Bodrum-Istanbul seyahati yapan bes-alti Regal Raptor'dan olusan bir grup var. Kullanici sayisi cok oldugundan ve bu kullanicilar www.raptorriders.net sitesinde birarada bulunup surekli bilgi paylastigindan en sorunsuz ya da daha dogrusu sorunlarinin cozumu en kolay cin motosikleti olarak gorulebilir. Izmir'de Kahramanlar'da Çetincan Ltd. Şti. yetkili bayi ve yetkili servis.
Bisan Roadstar, Keeway SuperShadow250 ve Ledow 250 birbirine tip olarak cok benzeyen, Yamaha Virago 250 taklidi (ya da lisansli uretim, bilemiyorum) V motorlu hava sogutmali modeller. Kullanicisi Raptor'a nispeten az ama yine de var epeyce. Sekli semali de goz dolduruyor bence. Ledow 250 yi bir arkadasimiz aldi, bir iki kez kullandim, duzgun bir alete benziyor. Bu modele ait bilgi icerigi zengin bir baslik var, hatirladigim kadariyla bu baslikta da bir yazisini gordugum savaskayan'da vardi Bisan 250, memnundu yanlis hatirlamiyorsam. Kullanilabilir, duzgun bir motor. Bisan'in eski bir firma oldugunu gozonune alirsak parca marca diye ortada kalacagini da sanmam.
Skygo'yu bir alisveris merkezinde gordum. Hakkinda hicbirsey bilmiyorum.
0 bi cbf 150 veya 2. el bi cbf 250 çek altına keyfine bak dostum
İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor
yorumların hepsini okumaya fırsat bulamadım , bende jinlun var oldukça memnunum hem motordan hem servisinden , titreşim var der herkes evet var çoğu motordaki gibi ama gidip 150lik 160kg ağırlığında bir chopperla 120 yapmaya çalışırsan titreşim var , onun dışında hiç bir sorunla karşılaşmadım daha , çok memnunum chopper dediğin için söyledim chopper ı atarsak , ybr veya cbf 150 almanı tavsiye ederim alabilirsen öncelikği cbf 150 ye ver
3 tane buldum dostum http://www.sahibinden.com/cooookkk_a...XQQdisplayitem
http://www.sahibinden.com/honda_cbf2...XQQdisplayitem
http://www.sahibinden.com/92_000_km_...XQQdisplayitem
buyur kardeşim 250 cc ile başlarsan 5000 km sonra beni kesmiyo falan filan diye başlamassın seni 3-4 yıl doyurur km si kaç olursa olsun boşver markası yeter Honda
İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor
arkadaşlara katılıyorum.ucuz çin mallarına sakın yanaşma kullanırken sorun yaşarsın 2. eldede çok düşük fiyata satarsın.verdiğin parada heba olur.şehirler arası gitmeyi düşünüyorsan motor sefası yapayım derken motor cefası çekersin. uzun yol yapacaksan uzun yola dayanıklı markasını ispatlamış bir motor almanı tavsiye ederim.
hangisine karar verirsen şimdiden hayırlı olsun.
http://www.sahibinden.com/acilllll_s...XQQdisplayitem ilan numarası
#10296168 kardeş bi bak belki işine yarar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)