arkadaşlar benim aklımda bası soru işaretleri var bu soru işaretlerini sizin sayenizde kaldırmak istiyorum arkadaşlar mondialmı kanunimi türkiyede üretiliyor ve hangisi montajlanıyor cevabını bulamadığım için sizden cevap bekliyorum
arkadaşlar benim aklımda bası soru işaretleri var bu soru işaretlerini sizin sayenizde kaldırmak istiyorum arkadaşlar mondialmı kanunimi türkiyede üretiliyor ve hangisi montajlanıyor cevabını bulamadığım için sizden cevap bekliyorum
Kanuni geçmisinden dolayı biraz daha iyi bir marka serviside iyidir
İkiside montaj!
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
ikiside çan çin çon.
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
her ikiside türkiyede montaj... lakin bir mondial kullanıcısı olarak kanuni daha sağlam gibi gelir hep bana
Arabada VOLVO , Motorda KYMCO... Kalite ve sağlamlıktan vazgeçmeyenler için..
mondil yedek parça her zaman bulursun internet sitelerini dolş biraz.
bence ikisinide alma çinli yaramaz paran boşa gitmesin!
ikisinide al. ama sorunlarada hazır ol. problemsiz 1000 km gidemezsin. ortalama her 500 kmde bir biyerinde bişey çıkar. ama kolay sorunlardır, genelde hallolur. mondial burun farkıyla önde servis yedek parça konusunda.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
Kanuni'nin fabrikası istanbul Dudullu'da Mondial'in fabrikası da Aydın Nazilli'de
valla ben kanuni derim bılmıyorum ama mondıalın daha cok sorun cıkardıgını duydum yedek parca olsun serwısı cok dıyorlar ama kanuninde çok emin ol
abi bu adamda zx warmış, kanuniyi mondiali niye soruyo anlamadım.onu satıp beşer tane öbürlerindenmi alacan renkli renkli? ne iş?
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
aynen adam soru sormus sorusuna cevap verelim
Deyt ; Germeyin ortamı
Hüso ; sen de biraz daha kibar ol be kardeşim Mersin'li misin nesin ?? Bu arada neden MSN de yoksun
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
bilgi paylaşımı iyidir,
bu gerek motor hakkında gerek bilgi hakkında,
herkes motor tutkusu oldugu için buradayızz...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
Estetik olarak mondial in modellerini tek gecerim cin malıda olsa tasarım 10...
Zat, 150zc,...
:cat: Kendi Kader Taininde Her İnsan Bir Kumarbaz :cat:
:bounce: [COLOR="Red"]DRFİRARİ:[/COLOR][COLOR="DarkGreen"]SINAVA KALEMSİZ GİREN COCUK[/COLOR]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)