aslında cbr 125 e karar vrmiştim ama bi arkadaşım tzr 50 yi al o daha iyidir şeklinde falan bi öneride bulundu birinin 50 lik birinin 125 ik olması dışında artıalrı eksileri nedir ?
aslında cbr 125 e karar vrmiştim ama bi arkadaşım tzr 50 yi al o daha iyidir şeklinde falan bi öneride bulundu birinin 50 lik birinin 125 ik olması dışında artıalrı eksileri nedir ?
Bütçen Var sa Cbf 150 Derim
♥---==-♥°° Ñè MuTlu VATANI Sevene°°♥-==---♥
tabiki 125 cc ikiside kalite motor zaten büyük cc daha iyidir 50 cc ileride ufak gelecek
Buraya sormadan önce araştırma kişisel olarak araştırsanız daha iyi olurdu...
Cbr nedir ne değildir teknik özellikleri nedir?
Tzr nedir ne değildir teknik özellikleri nedir?
4 zamanlı 2 zamanlı motor ne demektir?
2 zamanlı motorların artıları nelerdir eksileri nelerdir?
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
Türkiye'de TZR50 mi var, o arkadaşın yakından görmüş mü TZR'yi (ben görmedim çünkü bulamadım ) sor bakalım. CBR125 pazarda belli bir yere sahip bir motor, üzülmeden ve korkmadan kullanırsın.
geçen kızıltoprakta gezerken malaguti-drakon adında ducati üretimi 50cc 2 zamanlı motoru olan su soğutmalı bir motosiklet gördüm çok hoşuma gitti.
9 hp, 6 vites, 100mm ön 130mm arka pirelli lastikler.
fiyatı 5500 ytl.
100-125cc 2 zamanlı motoru olsa alıp çıkacaktım
gerçi hala daha düşünmüyor değilim
ebay'a baksana?
ebay.de........
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
antalyadayım ve buradaki yamaha bayii nebioğulları tzr 50 yi satıyor
Ayrıca 2 zamanlı 4 zamanlı araştırmanı yap demişsin ben burada bilmediğim için öneri alıyorum ukalalık yapmıyorum ...
tamam cbr 125 cc tzr 50 cc motor gücü dışında ne gibi artıları ne gibi eksileri war diye sordum ben ukala arkadaşım ....
yamahanın enjeksiyonlu 125 cc motoruda war hatta cbr ye göre fazlasıyla şekil ama 9bin ytl ...
http://www.beldeyama.com.tr/www/urun...id=13&u_id=285
bende ikisinden birini alacam arkadaslar konu biraz eskı ama luften yardim sitede egzama arkadasimiz kullaniyor sanirim beni bi aydinlatabilirmisiniz
uuzun yolda zorlamadan kac km hızla gidiyor?
anladiğim kadariyla ehliyete gerek yok
doğrumu eger oyleyse baslangic olarak bunu alacam
yakıtı ne kadar
Antalyada bir ay önce falan gördüm tzr 50 yi
EHliyetsiz olmaz
Manavgat şimdilik . . .
oğuz-antalya & ChİpSEt07 ( erdal)
http://www.sahibinden.com/yamaha_tzr...XQQdisplayitem
5000de alinabilir mi acaba kararsiz kaldim tabi o kadar fiyat vermem biraz indirmesi lazım :D
yok mu yardim edecek arakdaslar birisi bu 45 yapar birisi 90 yapar diyo nedir aslı
linkte verdiğim makina alinabilir midir sizce
ALINMAZ (KENDİMCE YANI)
valla yoruma acık ama 50cc gecen bır sıtede kullananı okumustum 50 cc lık motorla 55-60 hız yaptıgını yazmıstı zaten fazlasınıda beklemek bence mantıksızlık 250 lık ler kac km maxımum yaoıyorkı dımı en önemli ise parca sorunu.Hiçmi lazım olmaz,bence olur mantıklı şeylere yönelmek lazımBENCE SEN O PARAYA GIT BIR HYO 250 R YADA S&T KANUNI AL EN AZINDAN HIZ VE GÖVDE VAR
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)