Son Yardım :) nexus mu burgman mı
Reklamlar
-
04 Ağustos 2008, 16:13
arkadaşlar biliyorum içinizden bircoğuna defalarca soru sordum modeller hakkında, farkındayım uzun elemelerden sonra 2 model arasında sıkısıp kaldım!! son kez soracağım söz bi daha kı mesajım motorumun resmiyle olacak
suzuki burgman 400 ve gilera nexus 500 arasında cok kararsızım. 2. el alacağım burgmanın kendını ıspat etmiş olması, rahat olması, bagaj hacmının buyuk olması benı cezbederken,aks aralığının çok olması, hantal kalıyor yorumları ve gucunun gileraya oranla dusuk olması canımı sıkıyor. gilaraya gelınce karızmatık sportıf göruntusu, teknolojık ustunluğu, fren sıstemının daha gelıskın olusu gilerayı kafama yattırıyor. ancak gileranın da bagaj hacmının kucuk olusu, parçalarının asırı pahalı ve uzun surec gerektıren sekılde tahsıs edıldığıne daır yorumlar ve selesının daha dar olusu da eksılerı gıbı görunuyor...
tam bır kafa karmasası yanı ne dersınız... kurtarın benı dostlar söz baska kıyaslama sorusu sormayacağım
BEN GÜZELE GÜZEL DEMEM KAFAM GÜZEL OLMADIKÇA
Reklamlar
-
04 Ağustos 2008, 16:23
scooter'i bi türlü sevemedim ama ben burgman derim
-
04 Ağustos 2008, 16:30
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
04 Ağustos 2008, 19:16
İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor
-
04 Ağustos 2008, 19:19
suziki duyulmus motor beğenmessen satmaya kalksan 2. eli her zman yüksek olur parça sıkıntısıda çekmessin
-
04 Ağustos 2008, 19:22
-
04 Ağustos 2008, 19:23
Nexus 500 rahatça SS'lerle dalaşabilecek bir motor. Onu yabana atma. Ben bir Suzuki fanatiğiyim, ama madem 2 seçeneğe kadar indirmişsin, o zaman Nexus 500 alacaksın. Burgmann 400 hiç te kötü bir motor değil, hem çok şık, hem de sağlam. Ama hızlı, seri bir şeylerse aradığın Nexus'a bakman gerek.
Üç boyoz bir kola
-
04 Ağustos 2008, 19:25
nexus 500
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
-
04 Ağustos 2008, 19:29
Sen zaten hastasın Nexusa
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
04 Ağustos 2008, 19:38
no_name adlı üyeden alıntı
suziki duyulmus motor beğenmessen satmaya kalksan 2. eli her zman yüksek olur parça sıkıntısıda çekmessin
Çok doğru...
WEB sitesi olmayan kişi ve şirket kalmayacak.
Yeterki istesin...
::offtp::
-
04 Ağustos 2008, 20:40
Ben de tercihimi nexus'tan yana kullanırdım.Aynadan baktığında nexus'u gördüğünde ss geliyor sanıyorsun.Daha ne olsun
-
04 Ağustos 2008, 21:23
nexus şık durmasına karşın burmanın hantallığının getirdiği avantajlar konfor, uzun yol rahatlığı, büyük bagaj ve torpido hacmi gibi avantajların çoğuna sahip değil. bunlar olmasın performanslı olsun dersende yamaha t-max çift silindirli ve zincir aktarmalı motoruyla çok daha üstün. t-max i bi kere kullanma şansım oldu limitlerini göremedim ama an650 de kullanmışlığım olduğu için an650 den iyi hızlandığını söyliyebilirim.
(\__/)
(='.'=) Never ride faster than your Guardian Angle can fly
(")_(")*
-
04 Ağustos 2008, 23:22
-
04 Ağustos 2008, 23:26
Süper Moderatör (BBRR)
NEXUS 500 çok iyi bir alet ha burgman kötümü diyeceksin değil tabiki.. ama ikisi arasında nexusu tercih ederim .. neden dersen avrupanın her malı uzakdoğuya basar .. ama gelgörki burgman türkiyede adet olarak nexus dan daha fazla satış rakamlarına sahip .. buda servis ve yedek parçada burgmana kaymana neden olan çok önemli iki sebep..
burgman diyorum ..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
04 Ağustos 2008, 23:42
sağolun arkadaslar sanırım ıkı makınanında sevenı çok keske param olsada ıkısınden de alsam ama sanırım parça ve servıs yaygınlığı konusunda _ki turkıyede bu cok muhım_ burgman bır adım önde. kısmet olursa bende burgmancı olacağım yakında saygılar hepınıze
-
04 Ağustos 2008, 23:48
bugün aldık siteden çok sevdiğim bi arkadaşıma nexus.. resimler yarın..
ne kadar suzy bağımlısı olsam da, italyan ateşi bambaşka..
-
04 Ağustos 2008, 23:57
bence nexus..
GKN ne kadara aldınız abi:D
falconu veriyim nexus u versinler
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
-
05 Ağustos 2008, 00:05
GKN adlı üyeden alıntı
bugün aldık siteden çok sevdiğim bi arkadaşıma nexus.. resimler yarın..
ne kadar suzy bağımlısı olsam da, italyan ateşi bambaşka..
ahh ahhh o ıtalyan atesı taa içimi yakıyorda işte risk almaktan korkuyorum...
-
05 Ağustos 2008, 00:08
Benim fikrim şudur ; bir kişi bineceksen Nexus eğer artcım olacak diyorsan burgman...
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
-
05 Ağustos 2008, 00:50
cok soze gerek yok sen zaten dogru yolu bulmussun.
burada arkadaslarında dedıgı gibi once motordan ne beklıyosun onu yazmalısın.hız mı konformu ..............falan falan
hızsa nexus yanlıs tercih.scooterda hız tmax dir....
konfor burgman 400
race taklidi nexus 500
konfor ve uzun yol burgman 650
(sonhızı 191 kendi yaptıgım..205 yaptıgını soyleyenler var)
unutmadan cok yenı bir alternatif var henüz kullanamadım ama yurtdısında test edenler gp 800 un gercekten cok atesli oldugunu soyluyorlar..Ama turkıye için cok pahalı...
sonuc olarak 400 veya 650 burgman benım son sözümdür...
hayat üçbucuk ile dört arasındadır.Ya üç bucuk atarsın yada dört dörtlük yasarsın.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)