Tabi ki NEXUS .. hem yakışıklı hem daha hızlı
Tabi ki NEXUS .. hem yakışıklı hem daha hızlı
[B][COLOR="Red"]λиtλlyλ[/COLOR][/B][COLOR="White"][B]ŚP0Я[/B][/COLOR]
Arkadaş,
Öncelikle Allah gönlüne göre versin, umarım en iyisi senin olur
Belki bazı arkadaşlarım anlamsız bulacak ama ben Honda Silwer Wing diyorum. Konfor, Performans, Ekonomiklik, Servis, Basitlik-Etkinlik-güven (Başka bişiy demiyecem yazıp bissürü şey ekledim hee)
Poturdak
abi odediğin motorda xxxl beden yaw şehir içi kullanımı zor olur ama bedava verseler almam demem
hayırlı olsun ben alsam ikisinide alırdım birisi spor birisi konfor burgmanıda yabana atmamaklazım yaw 400cc makinadan bahsediyoruz hiçgitmese 150 160 gider daha ne olsun
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
ArkadaŞım bendE Şuan 150 Zat Var Bundan Sonrakini inŞ. Kısmet oLursa Nexus 500 Düşünüyorum Önümüzdeki Yaza KısmetSe Sanada Tavsiye Ederim Süper Bi aLet Zapt etmek Dikkat istio Yamaha Majesty 400 Le Veya Burgman 400 le kıyaslarsan Geniş Arka Taraf ( Çanta VS. ) Hariç Diğer özeLLikLerde 1. sınıf bi Makine Sonuçta itaLyan Abi )
fiyatını kendisi sölesin, bizim erdinç polat a aldık.. ben çok beyendim bayaa çıtı pıtı bi makina
risk? yeni model italyan yapımı bir motosiklette ne gibi bi risk alacağını düşünüyorsun??
bu iş böle fikir almakla olmaz, yapacağın şey bunları satan galerilere gidip üzerlerine oturmak bi çalıştırmak ağarlığını almak hatta müsade alabilirseen kullanmak.. işte o zmaan hangisiyle mutlu olabileceğini anlayacaksın
ertekin, artçı ile kullanımda ve artçı olmak istediğinde de nexus çok güzel bi motor, burgman dan yüksek olması da baya bi avantajlı.. emin olki fazlası var eksiği yok
GKN MOTORS
ben gilerayla cok mutluyum burman dedigin sey araba sasesine 2 teker takılmıs hantal patates gibi bir alet.. yedek parcasıda gileradan ucuz deil.. yemisim burgmanı dede motoru git gold wing alda bir anlamı olsun.. =)
Motosiklet önerirken kullanılan kritere bak: Dede motoru. Bu mudur şimdi tartıştığın şey. Sanırım 20'ye basmamışsın sen arkadaşım. Burgman 400, abisi Burgman 650 AN kadar olmasa da maxiscooter efsanesidir. ben SilverWing 600 kullanıcısıyım. motorum 230 kg. Şehir içinde hantal, dar dönüşlerde ve ani şerit değişikliklerinde hımbıl demişlerdi. Üstüne ilk oturduğumda ve gazı açtığımda alakası olmadığını anladım. Burgman 400 hantal falan değil. En önemli artısı sınıfının en az yakıt tüketen motorlarından biri olması. Sele altı bagaj hacmi ise sınıfında benzersiz. Otoban dahil uzun yolları rahatça kıvırabilir. Artçılı sürüşlerde inanılmaz rahattır. Yalnız 2007 modellerde çok rahatsız edici ve ciddi bir debriyaj sorunu vardı. 2008'den itibaren çözülüp çözülmediği muamma. Onu araştır öncelikle. Yere yakın olması uzun yolda inanılmaz bir yol stabilitesi sağlıyor. Demek istediğim şey bazılarının olumsuz geri bildirimlerindeki özellikler, madalyonun diğer tarafını çevirdiğinde avantaja dönüşüyor. Ayrıca Burgman 400 ülkemizde en kolay elden çıkartılabilen, 2. elde talebi zirvelerde bir motor. Yedek parça sorunu yok, servis sorunu yok. benim önerim; 2007 modellerdeki debriyaj sorununun çözüldüğünü teyit edebilirsen Burgman 400. 5 sene sonra da Efsaneye yani Burgman 650 AN'ye geçiş yaparsın.
ZEKA BOCALAR, DİL SÜRÇER, ZİHİN TÖKEZLER
LUCRETIUS
bende aynı kararsızlıktayım :(.. Burgman An400 Nexus 500 Bakalım ne oLacak :(
Arkadaşım... İngilizce sorun değilse senin için Burgman USA forumlarına gir. binlerce topik, onbinlerce mesaj, bilgi var. Şu kadarı bir gerçek: Burgman sınıfında marka olmuş, efsaneleşmiş bir makina. Amacın şehir içi yanında tatillerde, haftasonları şehir dışı yol yapmak ise düşünme. Burgmanı tercih et.
ZEKA BOCALAR, DİL SÜRÇER, ZİHİN TÖKEZLER
LUCRETIUS
Benim de gönlümden geçen T-MAX..... Ama arkadaş ikisi arasında kıyas istemiş...
Suzukinin sadece konforu almaya neden teşkil etmez diye düşünüyorum..Sonuçta motosiklet demek konforundan ödün verip biraz daha çabuk hızlanmanın zevkine varmaksa Nexus ...... Ama yok araba gibi konforu olsun hantal olsun farketmez derseniz burgman.... Ya da alternatifi majesty....
Şahsen benim tercihim nexus olurdu.... İkinci el piyasası az olabilir ama 1000 lira eksiğine hemen satılır.... Bu kadar hazzı 1000 liraya burgmanda alamassınız....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
karar tabikide senin ama nexus varken burgmana bakmam kimse yorum yapmasın polemik yaratmasın buda benim kendi fikrim
İlla devr-ül alemin, bi kerametun red - line
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)