evet arkadaşlar.mümkünse 250 cc olup su veya yağ soğutmalı olabilen ki ve yine mümkünse çinli olmayabilen bir chopper arıyorum 4.000 ytlyi geçmemeli...görüş ve fikirlerinizi bekliyorum. teşekkürler...
evet arkadaşlar.mümkünse 250 cc olup su veya yağ soğutmalı olabilen ki ve yine mümkünse çinli olmayabilen bir chopper arıyorum 4.000 ytlyi geçmemeli...görüş ve fikirlerinizi bekliyorum. teşekkürler...
tekeri patlak bir motorcunun hayat damarlarından biri kopmuş demektir...:bounce:
4.000 YTL'ye çin malı olmayan su soğutmalı bulman imkansız..Regal'e bakmanı öneririm 2.el..
peki 4.000 ytl ye su soğutmalı olmayan ama yine çin malı olmayan 250 cc lik bir marka varmı bildiğin?
tekeri patlak bir motorcunun hayat damarlarından biri kopmuş demektir...:bounce:
Yok .
şimdi bir yamaha dragstar xvs 125 alsam ki( oda su soğutmalı olmayacak ama çin malıda olmayacak) fiyatı 3.250 ytl...onun motorunu 250 cc motorla değiştirip su soğutmalı yaptırabilirmiyim??
ya bu su sogutma merakı nedir sende ? Eğer İstersen Kendi Motorumu Önerebilirim Sana Hava Sogutma V motor... 250 cc
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
iLLa su soğutmalı mı olacak.. 250 cc hava soğutmalı Cinliler bile sisme yapmazken japonlar nasıl yapsın sen ikinci el kymco Venox lara ve Hyosung GV 250 lere baksana bi.. Pahalı gelirlerse RAGAL RAPTOR lara bakmanı öneririm
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
ÖZelden Yazdım SAna Dostumm...
PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
REGAL RAPTORmerek etme japonlar kadar iyidir regal kullanan arkadaşlar memnun bi bak istersen regal forumuna
gerçekleri tarih yazar tarihide GALATASARAY
keeway landcruiser 250cc ye bayıldım doğrusu.arkadaşlar ayrıca su soğutmalı olmasına kafayı bukadar takmamın sebebi, uzun yollarda zorluk çekmeden, sadece benzin doldurmak için durmayı istemem. samsunda yaşıyorum.bu sitedeki bir arkadaşım bana samsun - antalya yolunu hava soğutmalı bir motorla ikide bir durmadan gidebilirsin dese, kafayı bu kadar takmam. ayrıca keeway landcruiser 250'yi su soğutmalıya çevirebilirmiyim???teşekkürler...
4000 ytlye alınacak bir sürü alet var..yamahadan 250 virago,hondadan 250 cmx rebel,suzukiden 250 intruderdur var mı bilmiyorum ama GN 250 vardır..ayrıa çinlilerden bisan-lifan 250 roadstarı öneririm..
Türkiye köylüsü çalışkandır ve kafasının değerini bilir! Rüya dediğin şey de bizden oluşur işte / Ve minicik ömrümüzü yine bir uyku noktalar. (We are such stuff. As dreams are made on; and our little life. Is rounded with a sleep)
merhaba beyler direksiyonunda titreşimi olmayaan 150 - 250 cc arası chopper varmı çinmi değil mi bilgilendirir misiniz ?
Gv 250 kore malıdır
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
en manstıklısı gv 250 ama yerınde olsam kawasaki en 500 alırdım o kdar butce ayırmısken
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)