Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Arkadaşlar cbf 150 mi cbr 125 mi?

REKLAM ALANI
    Ghostrider34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    TVS APACHE 150 RTR 2013
    Merhaba arkadaşlar.Öncelikle sizin gibi motosikletci arkadaşların arasına katılmamdan dolayı çok mutluyum...Umarım bende sizin gibi bir motorcu olmayı başarabilirim...Benim bundan önce çok az scooter tecrübem oldu..Motosiklet merakı son 3-4 aydır başladı...Önce bir tane kask aldım..10 gün sonra ehliyet alıyorum(direksiyon sınavınıda geçtim)..Sıra motosiklete geldiğini düşünüyorum.Aklımda cbf 150 ve cbr 125 var..0 km almayı düşünmekteyim..5.750 yr kadar bütçem var.fazla zorlayamam...yardımcı olursanız sevinirim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    absolit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ikisi de çok farklı bir motosiklet... bence sen ne düşündüğünü bilmiosun... yani hangi tarz... onu belirtirsen cvp verebiliri.
    __To Be Or NoT tO be__

Motosikleti
    TVS APACHE 150 RTR 2013
    Şöyle söyleyeyim...benim için rahatlık önemli olan bir şeydir.kullanımı kolay olsun ve yeri geldiğinde uzun yolda rahatsızlık vermesin...sizinde yardımlarınızla hangisi uygunsa onu almayı planlıyorum

kıllıtarkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ALMAYACAĞIM!!!!!!!
    ben olsam o parayla cbf alırım kalanıyla en kalitesinden korumaları alırım
    [FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::

babaçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Comet
    Alıntı Ghostrider34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şöyle söyleyeyim...benim için rahatlık önemli olan bir şeydir.kullanımı kolay olsun ve yeri geldiğinde uzun yolda rahatsızlık vermesin...sizinde yardımlarınızla hangisi uygunsa onu almayı planlıyorum
    anlattıklarına göre cbf 150 alman lazım
    Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır

arslanfb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ktm 390 düke-kmcyo 250 xciting
    Alıntı kıllıtarkan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ben olsam o parayla cbf alırım kalanıyla en kalitesinden korumaları alırım
    Tarkan konuyu net bir şekilde ortaya koymuş en mantıklısını söylemiş

Motosikleti
    TVS APACHE 150 RTR 2013
    anladım...peki cbf150 yakıt konusunda nasıl ve uzun yol performansı iyi bir motosikletmidir?

babaçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Comet
    Alıntı Ghostrider34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    anladım...peki cbf150 yakıt konusunda nasıl ve uzun yol performansı iyi bir motosikletmidir?
    http://www.motosiklet.net/forum/moto...da-cbf150.html

buradan istediğin tüm bilgilere ulaşabilirsin
    Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    CBR 125 R kullanıcısıyım ama bu motoru kullanmam da tipi nin büyük etkisi war Tipi önemli değil diyorsan CBF daha güzeL
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

rafel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    cbf 150 özelık bakımdan cok super ben kullanıyorum 5. motorum gercekten cok guzel bır makına ruzgarda savrulma titreme yok benzın desen ekonomık motorumlar hatta calışıyorum
    ama duyduguma göre ybr city bıraz oynanmış motoruyla 3 jant telı yerıne 5 yapmışlar bıraz guclenmış

ama hangısını alırsın dersen cbf 150 al derım gezılerde cok guzel motor bırde tam bu yolların motoru al derım ama dişini sıka bılıyorsan yenısı gelıcek gelende gösterge palenı degişik ayak marşı var ve 5 renk çeşit gelıyor ama honda belkı getırmeye bılır nerden

bu bılgılere nerden sahıp oldun dıyorsanız
    hondanın merkezıne evrak göturdum bıraz konuştuk bu konularda yanı tam kesın demıyorlar ama gelebılır
    Ayrılık vakti geldıgınde sessizce cekilir giderım yüzümü önüme düşürüpte

Khutuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2.5 yıl akbil, sonra CuBuF150, şimdi Fazer, az KTM
    CBF fiyat açısından daha iyi, oturuş pozisyonu bakımından uzun yolda daha rahat (gibi, emin değilim). CBR'la çok fark yok yakıt tüketimi bakımından. Ben 1,83 olduğum için CBF'i tercih ettim, motordan gayet memnunum. Acemiysen CBF'i tavsiye ederim, acemilikle motoru düşürüyor insan zaman zaman, CBF'e takacağın 50ytl'lik bir koruma demiri 300-500 liralık masraftan korur seni; CBR'da bu şansın yok.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)