Arkadaşlar cbf 150 mi cbr 125 mi?
Reklamlar
-
Merhaba arkadaşlar.Öncelikle sizin gibi motosikletci arkadaşların arasına katılmamdan dolayı çok mutluyum...Umarım bende sizin gibi bir motorcu olmayı başarabilirim...Benim bundan önce çok az scooter tecrübem oldu..Motosiklet merakı son 3-4 aydır başladı...Önce bir tane kask aldım..10 gün sonra ehliyet alıyorum(direksiyon sınavınıda geçtim)..Sıra motosiklete geldiğini düşünüyorum.Aklımda cbf 150 ve cbr 125 var..0 km almayı düşünmekteyim..5.750 yr kadar bütçem var.fazla zorlayamam...yardımcı olursanız sevinirim
Reklamlar
-
ikisi de çok farklı bir motosiklet... bence sen ne düşündüğünü bilmiosun... yani hangi tarz... onu belirtirsen cvp verebiliri.
-
Şöyle söyleyeyim...benim için rahatlık önemli olan bir şeydir.kullanımı kolay olsun ve yeri geldiğinde uzun yolda rahatsızlık vermesin...sizinde yardımlarınızla hangisi uygunsa onu almayı planlıyorum
-
ben olsam o parayla cbf alırım kalanıyla en kalitesinden korumaları alırım
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
-
Ghostrider34 adlı üyeden alıntı
Şöyle söyleyeyim...benim için rahatlık önemli olan bir şeydir.kullanımı kolay olsun ve yeri geldiğinde uzun yolda rahatsızlık vermesin...sizinde yardımlarınızla hangisi uygunsa onu almayı planlıyorum
anlattıklarına göre cbf 150 alman lazım
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
-
anladım...peki cbf150 yakıt konusunda nasıl ve uzun yol performansı iyi bir motosikletmidir?
-
Ghostrider34 adlı üyeden alıntı
anladım...peki cbf150 yakıt konusunda nasıl ve uzun yol performansı iyi bir motosikletmidir?
http://www.motosiklet.net/forum/moto...da-cbf150.html
buradan istediğin tüm bilgilere ulaşabilirsin
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
CBR 125 R kullanıcısıyım ama bu motoru kullanmam da tipi nin büyük etkisi war Tipi önemli değil diyorsan CBF daha güzeL
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
-
27 Temmuz 2008, 20:29
cbf 150 özelık bakımdan cok super ben kullanıyorum 5. motorum gercekten cok guzel bır makına ruzgarda savrulma titreme yok benzın desen ekonomık motorumlar hatta calışıyorum
ama duyduguma göre ybr city bıraz oynanmış motoruyla 3 jant telı yerıne 5 yapmışlar bıraz guclenmış
ama hangısını alırsın dersen cbf 150 al derım gezılerde cok guzel motor bırde tam bu yolların motoru al derım ama dişini sıka bılıyorsan yenısı gelıcek gelende gösterge palenı degişik ayak marşı var ve 5 renk çeşit gelıyor ama honda belkı getırmeye bılır nerden
bu bılgılere nerden sahıp oldun dıyorsanız
hondanın merkezıne evrak göturdum bıraz konuştuk bu konularda yanı tam kesın demıyorlar ama gelebılır
Ayrılık vakti geldıgınde sessizce cekilir giderım yüzümü önüme düşürüpte
-
27 Temmuz 2008, 22:48
CBF fiyat açısından daha iyi, oturuş pozisyonu bakımından uzun yolda daha rahat (gibi, emin değilim). CBR'la çok fark yok yakıt tüketimi bakımından. Ben 1,83 olduğum için CBF'i tercih ettim, motordan gayet memnunum. Acemiysen CBF'i tavsiye ederim, acemilikle motoru düşürüyor insan zaman zaman, CBF'e takacağın 50ytl'lik bir koruma demiri 300-500 liralık masraftan korur seni; CBR'da bu şansın yok.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)