Arkadaşlar ikisi arasında kalıyorum. Honda Beat'ın fiyatı 3.440 YTL, Suzuki AN 125HK 2.350 YTL. Teknik özelliklerini karşılaştıralım:
Sizce aradaki güç ve fiyat farkına rağmen Beat'ı almaya değer mi? Sonra böyle olmasın
Arkadaşlar ikisi arasında kalıyorum. Honda Beat'ın fiyatı 3.440 YTL, Suzuki AN 125HK 2.350 YTL. Teknik özelliklerini karşılaştıralım:
Sizce aradaki güç ve fiyat farkına rağmen Beat'ı almaya değer mi? Sonra böyle olmasın
Suzukinin scooter konusunda cok basarılı oldugunuda unutmayalım..
Dostum Allah var beat iyi motor,şehir içi kullanım için birebir ekonomik sorunsuz bir araç,lakin o kadar parayı haketmiyor,An125 ise beatten daha hızlı ve seri bir araç kısa mesafeli uzun yolculuklarda beatten iyidir,benim sana tavsiyem suzukidir
Benim için önemli olan uzun süre kullanabileceğim, sorun çıkarmayan, az yakan bir scooter. Hızlı olması da gerekmiyor. En önemlisi dayanıklı olsun.
Beat'e vereceğin para ile Cbf150 bile alabilirsin,An 125 diyorum
2. el düşünürsen 2000 ytl ye çok temiz sayılabilecek beatler var sağlamlık ve az yaksın diyosan beat activada düşünebilirsin
İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor
bnde arkadaşlara katılıyorum beat sağlam ama okadar parayı hak etmıyor kymco an 125 yamah rs düşün derim indirim var bu ara ama beat ve an 125 arasında dersen kesınlıkle an 125 derim tork u kuvvetli serı motor azda yakıyo
Arkadaş,
Kullanım amaçlarını açıklamışsın ve ben istediğin özellikler için Beat' ten başka motor tanımam. 15000 km kullandım, sağlamlığı, arıza yapmazlığı üzerine başka tanımam. Yakıt harcamı çok düşüktür, bakım masrafları azdır ve özel kullanımda ve bakımlı tutulduğunda evladiyeliktir, eskitemezsin Arkadaşlarımzın da yazdığı-yazacağı gibi diğer 125 lik motor kadar performans vermez. 100 Km/h hıza ulaştığını ısrarla iddia eden arkadaşlar var ama ben ne ettiysem düz yolda tek kişi ile 88' i geçemedim, bir kaç kez yokuş aşağı 100 yapmıştım deneme baabında. Tork' u diğer motor ile farklı ve yokuş yukarı 2 kişi ile hızı-çekişi düşer. Çok kıvrak ve seridir, şehiriçi trafikte çok zevk verir.
Poturdak
Yamaha CYGNUS RS'u inceledim. Fiyatı da makul. Servis konusunda Beldeyama güvenilir sanırım. Yamaha'yı pek tanımıyorum. Bilgisi olan varmı?
Sende almayı düşünüyorsan beraber gidip bir miktar indirim veya kask-çanta gibi bir hediye koparabiliriz diye düşünüyorum dostum. Karar verip iletişime geçelim derim ben.
bende beat dedim önce ama suzuki alsan daha iyi olur bencede çok paraymış ya...
2 W H E E L S R I D E R
beat al rahat ol uzun yola cıkmıcaksa tabi mesela dün bi arkadasımda suzuki an wardı bende beat yolda tek ledi ben cekmek zorunda kaldım tabi bu denk gelmiştir ama goruntu bakımından beat daha yakışıklı bi motor suzuki dende az yaktıgını bılıyorum tabiki suzuki 125 lik bi motor oldugu için daha seri ama biz bilinçli motorcular oldugumuzu dusunerek we scooter tarzı motorlar kullancagın ıcın hız sınırlarını aşmıcanı dusunuyorum we buna beat yeterli olur ama uzun yola gtceksen beat le 100 km gibi bel agrısına hazırlıklı ol :D:D
suzi daha akıllıca bence
celill,Celil ybr adlı arkadaşımız ile senin ip adresin aynımı banamı öyle geliyor ?
sana öyle geliyodur abiiiiiii
An125'in tubeless olduğunu unutmamak lazım..Celill sen bizim bildiğimiz celil ybr mi sin ?
ooohhooo çaktırma diyoz sen hala karıştırıyosun bee izzet abim sen diyosan doğrudur
celill,korkundan kullanıcı resmini kaldırmışsın..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)