Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Anket: Honda Beat mı, Suzuki AN125 mi?

Katılımcı sayısı
58. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Honda Beat

13 22.41%
  • Suzuki AN125

45 77.59%
2. sayfa BirinciBirinci 12

Honda Beat mı, Suzuki AN 125 mi?

Motovento
    REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    inşallah dylan olcak
    Alıntı izzet222 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    celill,korkundan kullanıcı resmini kaldırmışsın..
    şuuuut ve ggooolll

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    kalipso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bence Suzuki AN 125 nedenı ise honda beat silindiri 102 geçiyo yanı ikisininde vergisi var o bakımdan Suzuki AN 125 derim

Motosikleti
    düşünme aşamasında
    arkadaş pidecilik mi yapcan beat sana performans vermez an 125 in yerinde çin malı bir motor olsaydı beat dedim ama suzuki koşsan beata yetişirsin

Motosikleti
    HONDA BEAT _ 2006
    kesınlıkle tartısmayalım arkadaslar o çinli motorla beati aynı yere koymayın tabıkıde beat ;)

bu arada sıfır an alıodum vazgectım ıkıncı el beat aldım pasa pasa bınıyorum bana gulen arkadasım hahah ıkıncı el aldın dıen arkadasım gıttı sıfır an aldı sımdı ben ona guluorum tmm beatı gecebılır 110km hıza cıkıo beat 100den sonra tıkanır ama ben japon derım beat derım ;)

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı beat_forum adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kesınlıkle tartısmayalım arkadaslar o çinli motorla beati aynı yere koymayın tabıkıde beat ;)

bu arada sıfır an alıodum vazgectım ıkıncı el beat aldım pasa pasa bınıyorum bana gulen arkadasım hahah ıkıncı el aldın dıen arkadasım gıttı sıfır an aldı sımdı ben ona guluorum tmm beatı gecebılır 110km hıza cıkıo beat 100den sonra tıkanır ama ben japon derım beat derım ;)
    Bence deme.... Zaten çok faydalı bilgi verdiğin de yok.... Neye göre beat?... Kendin bindin mi... ?... Bırak arkadaşlarını falan....

Ön freni kampana olması mı?... Hp si düşük olması mı?.... Yoksa son hızının düşük olması mı?....

Beat japon diye kandırmışlar.... Aktiva gibi oda hindistan yapımı.... Ayrıca yapımının olduğu ülkeyi boşver sen.... Sadece kalitesine güveneceksin....
    Honda nın kalitesine diycek yok ama Suzuki konu olunca hele ki AN125 olunca konuya dahil olurum.... Şu anda hala kullanıyorum ve 3000 km de hiç bir sorun çıkmadı... Parantez içinde de yazayım..(HİÇ BİR).....

Tavsiye verirken farazi şeylere takılmayalım.... Ayaklarınız yerde olsun....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Motosikleti
    HONDA BEAT _ 2006
    Bence deme.... Zaten çok faydalı bilgi verdiğin de yok.... Neye göre beat?... Kendin bindin mi... ?... Bırak arkadaşlarını falan....

Ön freni kampana olması mı?... Hp si düşük olması mı?.... Yoksa son hızının düşük olması mı?....

Beat japon diye kandırmışlar.... Aktiva gibi oda hindistan yapımı.... Ayrıca yapımının olduğu ülkeyi boşver sen.... Sadece kalitesine güveneceksin....
    Honda nın kalitesine diycek yok ama Suzuki konu olunca hele ki AN125 olunca konuya dahil olurum.... Şu anda hala kullanıyorum ve 3000 km de hiç bir sorun çıkmadı... Parantez içinde de yazayım..(HİÇ BİR).....

arkadas benım dusunceme saygı duymalısın bence deme falan emır cumlelerı yakısmıo yanii kınıyorum senii ;)

bide sen daha 3000km desın eskı motorum an 125 di 12000km de dokulmeye basladı.cok faydalı bılgı vermıosam o benım sorunum ama deme falan fılan yapman yanlıs tekrar kınıyorum seni

erhan_39 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki burgma uh 200 abs
    Ben derim ki Suzuki an 125 i gözün kapalı al.
    Bu yaz Suzuki An 125 sıfırı 2000 ytl peşin paraya satıldı peynir ekmekgibi.Hem o kadar çok motorsiklet kullanıcısı an 125 tercih ettiğine göre var bişiler demekki.

secretplay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

arkadas benım dusunceme saygı duymalısın bence deme falan emır cumlelerı yakısmıo yanii kınıyorum senii ;)

bide sen daha 3000km desın eskı motorum an 125 di 12000km de dokulmeye basladı.cok faydalı bılgı vermıosam o benım sorunum ama deme falan fılan yapman yanlıs tekrar kınıyorum seni
    bi üstteki yazında 0 suzuki alıyordum vaz geçtim beat aldım demişsin hemen alttada eski motorum suzuki 12000 km de döküldü demişsin :D

sen suzukiyi 12000 km de döktüysen elindeki 2. el hondanın 2 ye ayrılması lazım 17500 km deyim nerdeyse kontak kapatmadım denilebilir suzuki ile serviste yağı bujisi ve yağ filitresinden başka bi masraf etmedim dökülen bir tarafıda yok hala ilk aldığım gündeki haliyle taş gibi duruyor. Suzukiye çinli demene zaten hiç birşey demiyorum. beat mi suzukimi diyen arkadaşa suzukiyi tavsiye ederim aldığın yada deneme amaçlı binme imkanın varsa bindiğin zaman anlarsın suzukinin nasıl bir motor olduğunu

en güzelide bu arkadaş gibi ışıklarda motora bakıp çinli sanıp yanında aragazı verip seni tahrik ederler eğer bir kaç tanesi ile yarışıp öbür ışıkta kardeş motorun markası ney diye sorduklarında pis pis sırıtarak suzuki dersin :D

Motosikleti
    Sym Vs 125
    Sym Fiddle 2 bak derim. Yeni bir model 125cc ve 3.250 ytl fiyatı var.

Şahsen bunu almaya karar verdim diyebilirim.

MOTOR TİPİ : Tek Silindir, 4 zamanlı OHC motor
    SİLİNDİR HACMİ : 124,6 cc
    ATEŞLEME : Elektrikli ve ayaktan marşlı
    SOĞUTMA : Hava soğutmalı
    MAX. GÜÇ (hp / rpm) : 10,2 hp / 7500 dd
    MAX. HIZ : 85 km/h
    VİTES : Otomatik
    BOYUTLAR (bxexy) mm : 1870x695x1150
    AĞIRLIK : 109 kg
    YAKIT TANKI KAPASİTESİ : 5,2 litre
    FRENLER : Ön disk, arka kampana
    LASTİK ÖLÇÜLERİ : 110/70-12 (47J) Tubeless ön
    120/70-12 (51J) Tubeless arka
    AKÜ : 12V - 7 AH

Resmi internet sitesinde max hız 85 km/h ama yabancı forum sitelerinde 100 km/h olarakta tartışılıyor.

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus

Yazdıkların kendinle uyuşmuyor.... 12.000 km ne zaman yaptın..Daha motor geçen sene çıktı....

Bu kadar kısa sürede 12000 yapan motor tabiiki dökülür... Arada bakım yapmaya zaman bile kalmaz...

Bir kelimeye takılmışsın... Emir kelimesi falan diiil..Sadece nasihat kelimesi....

Salı günü motoru alıyım resmini de koyacağım merak etme...
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Motosikleti
    Honda BeaT
    Honda beat derim şu ana kadar hiç bi sorun yaşatmadı , kullanışı cok rahat ve de an125 den cok daha güzel duruo
    [B][COLOR="Red"]Honda BeaT Tutkusu:cat:[/COLOR][/B] [B][COLOR="Red"][COLOR="Black"] By JackAss[/COLOR][/COLOR][/B]

sero35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda TRANSALP 07
    ekserı tek kısı bıneceksenız kesınlıkle beat derım.kendını kanıtlamıs makına.

sudabatmayanadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HERO HUNK

Sen Süpersin Kymco

BENCE NE BEAT NEDE SUZİKİ yani kısacası bunlara boşuna verdiginiz zamana ve de paraya yazık son teknoloji harikası olan KYMCO gibi alet varken gerçekten boşa zaman harcayıp yazanlara üzülmemek mümkün degil git kymco agılty al onu begenmessen kymco süper 8 al onu da begenmessen kymco citiy bak daha lüx istersen git kymco people 125XL bak daha neler ne ler var kymcoda kymco nun en ucuzu bile sizin mukayese ettiginiz aletlere inanın on çeker hem kalite hem ekonomi yönünden onun için kusra bakmayın bir an önce kymco lanın derim
    MOTOSİKLETSİZ İNSAN ÖZGÜR DEĞİLDİR

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler