suzuki vl250 intruder - hyosung gv250
Reklamlar
-
27 Haziran 2008, 13:44
ilk motorum olacak. Bu ikisi arasında kaldım. Suzukinin biraz daha pahalı olması ve yedek parcalarının daha tuzlu olması olımsuz olarak gorunurken "suzuki" markası artı olarak dikkatimi cekiyor. siz bilenlerden bir gorus almak istiyorum. lutfen fikirlerinizi ve bilgilrinizi paylasalım.
Reklamlar
-
27 Haziran 2008, 14:01
intuder in cantları telli ve şamrielli lastik kullanıyo
lastikleri tubleks e göre daha çok patlıyo
onun haricinde görünüş olarak çok tatlı ve intruder ler için efsane dediklerini biliyorum
[B]RACİNG TEAM ÜYESİ: GAZCI ÜYE[/B]
-
27 Haziran 2008, 14:29
ilk motor olarak 2.el almayı dusunuyorum. en fazla cıkabilecegim rakam 6000 ama ilk motor icin bu kadar para baglamayıp temiz 2.el hyosung ile mi baslasam bilemiyorum. yedek parca, servis, hersey kafamı karıstırıyo acıkcası. basım agrımasın istiyorum herkes gibi bu arada gorusunuz icin tesekkurler
yok mu iki motoru karsilastirip gorusleri ile yardimci olabilecek
-
27 Haziran 2008, 20:08
bence İntruder.Piyasası daha oturmuş,kalitesi daha belirgin.
Tel jant oluşuna kafayı takma.
Bazı motorcular ısrarla tel jant sever,bazıları da dublex yüzünden aluminyum alaşım jant.
Birinde lastik patladığında sorun yaşarsın,diğerinde tekerleğin sert çukura düştüğünde.
Cruiser motorlarda en çok kullanılan ve tercih edilen jantlar tel jantlardır.
-
27 Haziran 2008, 20:28
ben düşünemden aldım.içim de çok rahat....
-
27 Haziran 2008, 20:43
tubeless lastik,yağ soğutma,29bg,ekonomik,daha kaslı görünütüsüyle hyosung GV250 derim. bendeki motor 18000 e geldi.Bulunduğum ilde Hyo servisi yok.Bir telefonla adresime isteğim yedek parçalar geliyor.Uzun yolda çok kullandım,haftaya Ayvalığa gideceğim.Bakımını yap ve arkana bakma.V-twin motoruyla vibrasyon hiç yok.
Bu koreli 1 adım önde bence.... iyi araştırmalar sana,umarım istediğin olur....
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
-
28 Haziran 2008, 13:49
Selamlar. Herkese tesekkurler. Hyosung daha ucuz olması ve internette kullanıcılarından edindigim olumlu izlenimle one geciyor. Sadece artık kanuni ile gelicek olması ve kanuni hakkındaki olumsuz yorumlar beni endişelendiriyor. Suzuki ise hem satın alırken hem yedek parça yonunden daha pahalı ama bir japon. Sanırım ikisinin de üstüne oturup denediğimde asıl kararımı verebileceğim. Başka görüşünü paylaşabilecekler varsa cok mutlu olurum. Herkese iyi surusler...
mrock hyosung icin eski distributoru mu yoksa kanuniyi mi ariyorsun?
-
28 Haziran 2008, 14:19
ben şuan hala eski distributörüyle yani globelle bağlantı halindeyim. Ankara bölge bayisi ve servine gidip ellerindeki hyosung yedek parça stoklarını gördüm.Tüm servis yedek parça işimi globalle yapıyorum. Zaten kanuni GV250 liye satışta pek önem vermiyor,hatta kuralkanın sitesinde 250gt,250gtr,gv650 nin parça katalog fiyatları falan mevcut ama gv250ninkini göremedim.Ama illaki GV250liyede parça desteği vermek zorunda.Öğrendiğim kadarıyla bunun nedenide aynı segmentte bulunan kanuninin Tiger250 modelinin stoklarını tüketmekmiş.
Eğer 2008 model GV250 alacaksan eskisine ek olarak enjeksiyonda olacak artık ne kadar ekonomik olur siz tahmin edin.
Piyasası oturmuş konusuna gelincede ilan sayfalarına bir göz gezdir.Hyoların 2. el fiyatlarına bak bi de 2. el japonlarla kıyasla ve kararını kendin ver.Suzukinin sıfırının 10.000Ytl civarı olması gerçekten çok garip.buna ek olarakta 2000 ytl aksesuar ekledin mi 250intruder sana baya pahalıya mal olacaktır.
4 gün sonra GV250yle uzun bir yolculuğa çıkacağım. Şu an yol yapacağım için içim kıpır kıpır.Bi kaç basit eksikleri hariç gayet zevkli makinedir.....
Ama şunu söylemedende edemeyeceğim bende almadan önce çok araştırmıştım.Sende araştırmaların sonucunu gayet iyi-sağlam 2 modelle indirgemişsin.Hangisini alırsan al uzun seneler ve kilometreler yapacağından emin ol.
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
-
28 Haziran 2008, 14:41
Süper Moderatör (BBRR)
Gv 250 paranın tam karşılığını sana tıkır tıkır geri öder . 2, ele düştümüde inan bana arada çok fark olmaz ..
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
-
30 Haziran 2008, 10:22
gv 250 lerde cdi sorunu var bazılarında 2. el alırken mutlaka ustaya gösterin. 2 senedir motor bakıyorum ilk moturumu alayım diye çinli olsun japon olsun hepsine baktım 2.elde masrafsız bi motor asla denk gelmedi (ankarada).
-
30 Haziran 2008, 12:07
CDI sorunu 2007 itibariyle giderildi.
Bende GV250'i öneririm. Daha güçlü, daha iri, daha yakışıklı, daha sorunsuz...
::139:: [I][B][COLOR="DarkRed"]Burak Murat[/COLOR][/B][/I]
-
30 Haziran 2008, 12:12
-
30 Haziran 2008, 14:18
mrock yolculugun sonu goruslerini sabirsizlikla bekliyorum. Iyi surusler.
-
03 Temmuz 2008, 18:47
2005 model bi intruder var önümüzdeki hafta buluşup görücem temiz bi motora benziyor, 6000 civarı fiyatı olacak sanırım ne dersiniz iyi midir?
-
08 Temmuz 2008, 23:50
Dün İzmirden 5500 YTLye 2007 model 800 kilometrede Hyosung GV250 aldım. İlk defa vitesli kullanmama rağmen İzmirden Kuşadasına 120 kilometre sorunsuz ve keyifli bir yolculuk yaptım. Titreşim olmayan, güvenli tubeless lastik kullanan, kalitesi denenmiş, yurt dışında oldukça popüler, ancak Türkiyedeki marka merakı ve ye kürküm ye mantığı nedeniyle hak ettiği değeri görmeyen bir cruiser. Binmek isteyen GV250 alır, gösteriş yapmak isteyen Intruder alır. 2008 Sıfır GV250ler İstanbuldaki bir bayide 7000'e satılıyor.
-
09 Temmuz 2008, 00:47
Ben de GV250 seçenlerdenim hem de 2. el almıştım. Ocak ayından beri (3500 km) mutlu mutlu biniyorum motoruma. Sıfır 250cc motora 10.000ytl bence çok fazla 11000ytl 650 cc honda shadow var yahu. Ben gv250 dan çok memnunum.
Not: 2. el alacaksan bi yetkili servise götür cdi sorunu var mı anlarlar.
-
12 Temmuz 2008, 14:14
Hyo gv 250 ..
-
02 Ağustos 2008, 06:19
bende de 2007 hyosung gv250 var, 2000 km kadar kullandım, bir yalova bir de erdek gezisi yaptım hiç sorun yaşamadım yalova dönüşünde honda shadow ve 1100 cc yamaha dragstar cruier larla yol yaptık, geride kalmadım hemen arkalarında rahatça seyrettim
çok güçlü, heybetli bir motor tek sorunu boş vitese geçerken biraz nazlı o kadar
ayrıca arkadaş hyosung la iş çıkışı suzuki intruder kullanıcısı diğer arkadaşa her seferinde fark attığını da söylüyordu, o da ayrı bir zevk
tabii ikiside süper karar senin
[B][COLOR="Red"]Hayatında birkez motora binip de zevk alan insan bir daha hiçbirşeyden zevk alamaz...[/COLOR][/B]
-
12 Ağustos 2008, 20:43
kesinlikle arkadaşa katılıyorum hyo 1 numara.
kesinlikle arkadaşa katılıyorum hyo 1 numara. üstelik kendide kullanıyormuş. bende gv 250 almayı düşünüyorum cok araştırdım en mantıklı hyo geldi. bence pişman olmazsın
-
25 Ağustos 2008, 18:36
Merhaba. Gecen hafta ilk motorumu -hyosung gv250- aldım. Daha once arkadasın cbf150 si ile kullanmayı ogrenmistim. su an ilk trafik tecrubelerimi yasıyorum. arada ufak tırsmalar yasasam da yakında iyice alısırım sanırım. motor taksimde is yerimin otoparkında, dolayısı ile bu civarlarda dolasıyorum. evim karsıda iyice alısınca -buyuynce- kopru gecmeye de baslıycam. bana verebileceginiz tavsiyeler var mı? bilenlere danısmak her zaman iyidir
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler