Son birkac gundur soyle bir egilim var. 'Buyuk cc'li motorla iskence cekersin' Bunlari yazanlar buyuk cc'li bir motorla kac kilometre yapti cok merak ediyorum. Biri birsey sey yaziyor ondan sonra bilen bilmeyen herkes ayni seyi tekrarliyor. 'Buyuk cc'li motorla iskence cekersin' lafini simdiye kadar buyuk cc makina kullanan kimseden duymadim. Alistiktan sonra sehir icinde de, otobanda da iskence vs. olmuyor
Bir baska ve cok daha uzucu bir baska egilim ise, buyuk cc motor kullanan insanlara 'sonradan gorme', 'paranin nasil kazanildigini bilmiyor' ve 'gosteris meraklisi' gibi ithamlarda bulunulmasi. Tanimadigi, etmedigi, parayi nasil kazandigini bilmedigi insanlar hakkinda bu tur sozcukler kullanan insanlara zaten cevap bile vermeye gerek yok. Yine de bu sozcukleri sahiplerine aynen iade ediyorum. Ben simdiye kadar yolda ferrari gordu mu, 'serefsiz kim bilir nasil aldi o arabayi, kimleri dolandirdi' diyen veya guzel bir evin onunden gecerken, 'calismayla alinmaz bu ev' diyen cok ezik insanla karsilastim. Ben ise herzaman 'gule gule kullansin, daha guzeli benim olur insallah' dedim ve Allah bana herzaman gonlume gore verdi.
Bu sozcuklerin sahiplerine son bir tavsiye, boyle dusunerek ve yazarak ancak kendi kendinize kotuluk edersiniz. Haset ve kotu duygular insani icten ice yer ve sonunda her zaman mutsuz eder. Bunlari yazinca buyuk cc'li motor kullananlara ne mi olur?
Hicbirsey. Buyuk cc'li motoruyla seve seve kendine iskence etmeye devam eder