125 kv'mi veya 125 zn' mi
Reklamlar
-
25 Haziran 2008, 00:26
Herkeze merhaba, ben aranıza yeni katılmış biri olarak aynı zamanda yeni motor alıcak biri olarak herkeze selam ve saygılarımı sunuyorum
Şuanda araştırdığım kadarıyla bütçem itibiriyle mondial almak zorundayım, 125 kv ve 125 zn arasında kararsız kaldım, acaba bu iki modelin artısı ve eksisi nelerdir, kullananların yorumları benim için çok önemli olduğundan yorumlarınızı açıkca belirtirseniz sevinirim....
Saygılarımla....
Reklamlar
-
25 Haziran 2008, 00:37
tabiki zn tipi çok hoş :D
-
25 Haziran 2008, 02:24
Teknik açıdan çok büyük bi farkları olduğunu sanmıyorum. Tamamen görsel ve kullanım açısından farkları var. İkiside nostaljik ama biri modern biri klasik.
Ben zn kullanıcısıydım ve çok memnundum (memnundum diyorum çünkü ciddi bi kaza yaptım ve şu an motorumda bende tamirdeyiz).
Belki ilginç bir örnek olacak ama, 3 çuval kömürü ayak boşluğunda üstüste koyup taşıyabilmiştim. Balıkesirin en dik yokuşlarını artçıyla beraber çok rahat çıktım. Ayrıca selesinin genişliği ve rahatlığıda ayrı bir olay. kv ye iki kişi binildiğinde sanki çok sıkışıklarmış gibi duruyor.(Kilolu sayılabilecek annem bile motoru çok rahat buluyordu) ve gerçekten beklenmeyecek bir performansı var. (performans konusunda birbirlerinden üstünlüğü olacaklarını sanmıyorum)
Bu iş zevk meselesi ama, bence ikisininde üstüne bi oturmadan karar verme, hatta alacağın yerde izin varsa deneme sürüşü yap. Belki zn değilde kv kullanıcısı olsaydım, onu tavsiye ediyor da olabilirdim.
[B][COLOR="DarkRed"]YIKILMADIM AYAKTAYIM, MOTORUMLA BAŞ BAŞAYIM[/COLOR][/B]
-
25 Haziran 2008, 17:55
125 lik bi motor hiç almasan daha iyi pek bi fiyat farkı da yok zaten
150 lik bi scooter al seni üzmesin derim ve önerim 150zc bizzat kullanıyorum. .
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler