Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Hyosung Gt250r mı başkaları mı ??

REKLAM ALANI

Motosikleti
    DERBI GPR125 R'ımı SATTIM:(
    Yeni başlayacak olan arkadaşlar kesinlikle Derbi GPR 125 R tavsiye etmiyorum sizlere başlangıç motoru olarak.125CC olmasına aldanmayın sakın bu motor çok seri ve deneyimsiz sürücüler için zaptedilmesi güç bir motor.Öle ki 250 cc 4 zamanlı makınelerı toza dumana boğuyor 250 cc ve altı standart 4 zamanlı hiçbir makinenin şansı yok kesınlıkle.Sürüş dinamikleri olsun karakterisriği olsun yeni başlayanlar için 600ccden farksız.Ben Derbi GPR 125 R sahibiyim, eğer yeni başlıycaksanız hyo yada cıbır alın ikisinide sevmesemde bunlar başlangıç için daha uysal makineler.Ama biraz tecrubeniz varsa(scooter tecrubesi diil ama) ve kucuk hacımlı motora paranız yetıyorsa kesinlikle tek tercihiniz Derbi GPR 125 R olmalı.Verdiğiniz her kuruşun hakkını verıyor çünkü ayrıca hyo,cbr 125R,ninja 250,yada yzf 125 r bunların hepsıne toz yutturur GPR125R.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    asm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '13 Kymco G-Dink 250i
    Alıntı cihantavuz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yeni başlayacak olan arkadaşlar kesinlikle Derbi GPR 125 R tavsiye etmiyorum sizlere başlangıç motoru olarak.125CC olmasına aldanmayın sakın bu motor çok seri ve deneyimsiz sürücüler için zaptedilmesi güç bir motor.Öle ki 250 cc 4 zamanlı makınelerı toza dumana boğuyor 250 cc ve altı standart 4 zamanlı hiçbir makinenin şansı yok kesınlıkle.Sürüş dinamikleri olsun karakterisriği olsun yeni başlayanlar için 600ccden farksız.Ben Derbi GPR 125 R sahibiyim, eğer yeni başlıycaksanız hyo yada cıbır alın ikisinide sevmesemde bunlar başlangıç için daha uysal makineler.Ama biraz tecrubeniz varsa(scooter tecrubesi diil ama) ve kucuk hacımlı motora paranız yetıyorsa kesinlikle tek tercihiniz Derbi GPR 125 R olmalı.Verdiğiniz her kuruşun hakkını verıyor çünkü ayrıca hyo,cbr 125R,ninja 250,yada yzf 125 r bunların hepsıne toz yutturur GPR125R.
    "Toz yutturur" deyince merak ettim hakkaten şu GPR125R'ı. (namını duydum gerçi az biraz)

Esnekliği,0-100 hızlanması,son hızı hakkında bilginiz var mı? (konu dışı olacak ama)
    Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.

E.Gülbeyaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı asm adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    by_moto

Senin yaş ve boy kaç ?
    yaşım 14.9 boyum 1.58 zaten bastada soyledım yarın motosiklet almaya gitmiyorum sadece biraz arastırma yapıyorum...

Alıntı asm adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    "Toz yutturur" deyince merak ettim hakkaten şu GPR125R'ı. (namını duydum gerçi az biraz)

Esnekliği,0-100 hızlanması,son hızı hakkında bilginiz var mı? (konu dışı olacak ama)

konu dışı olmasın kardeşim onemlı bişe konusuyoruz şurda

asm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '13 Kymco G-Dink 250i
    İlerde gönlüne göre birşey alırsın inş.

Daha epey var Allah izin verirse

Sana bir abi tavsiyesi(kabul edersen) :

Şimdiden yüksekleri hiç arzulama; yoksa günleri zor geçirirsin (İlkokul 5. sınıfta araba merakı başlayıpta araba kullanmak için boy uzatmaya çalışan ve sabahın 6-7'lerinde basketbol oynamaya çalışan biri olarak nacizane tavsiyem )

Yavaş yavaş olur inş. herşey.
    Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.

inşallah dediğin gibi olur..hakkımızda hayırlısı....

bur-k@ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 125 pert oldu :(
    la olum büyü artık da biran önce al şu motoru heryerde abudik gubidik sorularını görüyom vallaha böö geldi ya.. al hacım al ne alırsan al yeterki heryere yazma mesaj sayısı artınca sana motor vermicekler yada ödül falan almıyacaksın..
    ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK

msj sayımın artması için yazmıyorum..kafam karısık oldugu için yazıyorumm...nedir bu yaff..tutturmuşlar msj sayısı da msj sayısı..s..dik yarışı gibi bişe bu..birine soruyorum basla birine soruyorum baslama...

bu yuzden bu frumdan kaç kişile msn de konustum bıktırdım resmenn..efendy_iso basta gelir

mesajlarımda en ufak terbiyesizce saygısızca msj yazmış olmak için yazılan msjımı gordugun zaman söyle bunu oke..

benden sonra uye olup msj sayısı bnm 2-3 katım olan uyeler de var ...

Motosikleti
    maşallah ne kafaymış sendeki 1300 küsür mesaj atmışın hala düzelmemiş .... sen motor alana kadar çok modeller çıkar piyasaya.. yaş 14.. 18 e gelen kadar oo çoooookk var git takıl dışarda hayat güzel bak.. top koştur.. kızlarla takıl , spor yap ... yeterki heryere abudik gubudik mesaj yazma ..
    ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Arkadaşımız karar vermek için tabii ki yazacak Kafasında düşünceyi oturtana kadar sormalı sormalı sormalı Biz de bu yollardan geçtik Ayrıca yazdığı mesajlarda ben hiç boş şeyler görmüyorum !
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

Alıntı bur-k@ adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    maşallah ne kafaymış sendeki 1300 küsür mesaj atmışın hala düzelmemiş .... sen motor alana kadar çok modeller çıkar piyasaya.. yaş 14.. 18 e gelen kadar oo çoooookk var git takıl dışarda hayat güzel bak.. top koştur.. kızlarla takıl , spor yap ... yeterki heryere abudik gubudik mesaj yazma ..
    bakın terbiyesizlik etmek istemiyorum..olayı abartmayın 1300 küsür msjın hepsini buraya yazmadım sizinde 1254 olayı abartmaya gerek yok gereksiz yere s.dik yarışına girmeyelim..konunun dışına çıkmayalım..moderatör veya yetkili değilsiniz..moderatörlerden başkası karışamaz eger bi boş mesajımı gördüyseniz örnekler vererek bunu söyleyin..

saygılarr...

+1 doğan abi..tesekkurler..lütfen cvp yazıp polemik yaratmayın bur-ka

Motosikleti
    tamam enes efendi ve kendi çapında moderatör.. hazretleri ....

ayrıca üyelik tarihlerine bak öyle konuş adamım benmki normal o kadar sene geçmiş anca 1000 küsür olmuş ya seninki ? senin gibi çok adam geldi geçti burdan neyse zaten izmir sıcak sinir katsayım yüksek .. daha fazla açmayayım ağzımı...

ha unutmadan kendimden küçüklerle bilmem ne yarışına girmem.. o işleri bırakalı 10 sene oldu

ben günün 12 saatinden fazlasını bu forumda geçiren birisiyim ve bu da benim için normal..polemik yapmaya gerek yok .. uğraşın diye yalvaran da yok .. lütfen yeni bir msj yazıpta bu gereksiz polemiği devam ettirmeyin.. LÜTFEN

SeRHaTeKiNci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco (Satılık)
    Konu dışına çıkalı çok olmuş..
    Ama Enes, hakikaten Burak haklı abicim. İster kız, ister darıl, istersen de küs.
    Bu ne abicim?
    Bu konular çok açıldı forumlarda.
    Tamam ögrenmek istiyorsun ama, daha çok erken abicim.
    14 yaşındasın koskoca 3 senen var.
    O 3 sene içinde, Honda CBR 125'in kasası bi değişir onu alırsın sende..
    Bırakın bu 250 cc ile başlanır lafını.
    BAL GİBİ DE BAŞLANMAZ..
    BAŞLANSA BİLE SAĞLIKLI BİR BAŞLANGIÇ OLMAZ..
    KESİNLİKLE KAZA YAPARSIN DEMİYORUM AMA HAKİMİYETİN 125 CC KADAR OLMAZ..
    Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
    Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..

cakalaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR1000RR "2017
    Konuyu saptırmayın ! Eğer konuda öğrenilmesi gereken verilmesi gereken karar verilmişse uzatmaya gerek yok ...
    Ya KASK TaK ; Ya ÖL

evet ben GorkeM ile konustum..ve birçok abiyle de kararımı verdim .. yorum yazan herkese tesekkur ederim...

Motosikleti
    Yamaha RX135
    Enes Olm senın son model bısıklet vardı ona ne olduda motor ıstedı canın
    Şaka lem şaka Al bi Ybr yada Cbf bak keyfıne.
    [B][I][U]Dünyada bir çok insan var.
    Kimi mutlu kimi mutsuz, Kimi ağlayıp kimi gülüyor ama güzelliklere ve mutluluğa layık bir insan var o da su an mesajımı okuyor...[/U][/I][/B]

pg13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600F
    gt250r başlangıç için idealdir.

Khutuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2.5 yıl akbil, sonra CuBuF150, şimdi Fazer, az KTM
    Alıntı SeRHaTeKiNci adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence scooter ile başlanmalı, sonra 2. el bir commuter alınmalı, daha sonra ne alınacaksa alınmalı.
    Önce yürümek lazım 20.000 km, sonra 20.000 km koşacaksın, sonra 20.000 km el arabasıyla gezeceksin, sonra bir 50 cc scooter alıp 20.000 iteceksin, sonra 20.000 km de yokuş aşağı boşta gideceksin, sonra 20.000 km de trafiğe kapalı alanda bineceksin; bunları yaptıktan sonra trafiğe çıkacaksın.

Motosikleti
    Kymco Agility
    İdeal başlangıç motoru Yamaha MT-01 'dir..

1670cc

3.750rpm'de 15.3kg/m güç..

10 numara başlangıç motoru. Üstelik yalnızca 240+15=255kg! Yakışır!
    ::139:: [I][B][COLOR="DarkRed"]Burak Murat[/COLOR][/B][/I]

Alıntı B.m.O adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İdeal başlangıç motoru Yamaha MT-01 'dir..

1670cc

3.750rpm'de 15.3kg/m güç..

10 numara başlangıç motoru. Üstelik yalnızca 240+15=255kg! Yakışır!

neden dalga geçtin anlayamadm..

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)