Hyosung Gt250r mı başkaları mı ??
Reklamlar
-
22 Haziran 2008, 12:15
Dediğim gibi Hyo ile baslayabilirsin... sadece 1 ay kadar acemiliğini çekersin ondan sonra kurdu oluyosun...
Ama cbr 125 Le baslarsan daha güvenli ; ve cbr den sonra 600 lüğe gecebilirsin... Yine dikkatli kullanımlar sonrası tabii ki
Ha 250 R Ha 600 RR sonucta ikisi de seri makinalar... DİKKAT ŞART !
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Reklamlar
-
22 Haziran 2008, 12:16
benim düşüncem 0'dan başlanıyorsa(yani hayatında motor ne bilmeyen biri heves edip almak isterse) başlanılmaz ama az bucuk bi kaç sene motor alıp sürmüşlüğü varsa nerde nasıl davranması gerektiğini biliyorsa gönlü rahat olsun derim
ör:by_moto bence başlayabilir
-
22 Haziran 2008, 12:19
la olm kafayımı yedin motora binilirmi benzin ne kadar haberın yok herhalde öğrenciadam işi deil bu makınalar =)
bisiklete devam sporun alasıda var
-
22 Haziran 2008, 12:33
melocann adlı üyeden alıntı
benim düşüncem 0'dan başlanıyorsa(yani hayatında motor ne bilmeyen biri heves edip almak isterse) başlanılmaz ama az bucuk bi kaç sene motor alıp sürmüşlüğü varsa nerde nasıl davranması gerektiğini biliyorsa gönlü rahat olsun derim
ör:by_moto bence başlayabilir
saol melocann kendime güwenim sonsuz ki böyle şeylerde gayet becerikliyimdir..babamın arabasını 2005 modeL passat rahatlıkla,hiç stop ettirmeden kuLLanıyoRum hatta kaç kere trafiğe çıkmışlığım vardır...
VaScO1925 adlı üyeden alıntı
la olm kafayımı yedin motora binilirmi benzin ne kadar haberın yok herhalde öğrenciadam işi deil bu makınalar =)
bisiklete devam sporun alasıda var
çevire çevire bıktım waLLa ya eRhan abi...ama sen yap bi abiLik al bana çin çan çon bi motor..benzin sorun deil..sewgLimn babasının benzin istasyonu waaRR...
-
22 Haziran 2008, 12:41
by_moto adlı üyeden alıntı
saol
melocann kendime güwenim sonsuz ki böyle şeylerde gayet becerikliyimdir..babamın arabasını 2005 modeL passat
rahatlıkla,hiç stop ettirmeden kuLLanıyoRum hatta kaç kere trafiğe çıkmışlığım vardır...
çevire çevire bıktım waLLa ya eRhan abi...ama sen yap bi abiLik al bana çin çan çon bi motor..benzin sorun deil..sewgLimn babasının benzin istasyonu waaRR...
Anladıgım kadarıyla fazla bir tecruben yok . Kendine güzel bir scooter ya da cbr 125 tarzı (ybr125-cbf150-titan-cgl.vsvsvs) bi motosiklet al öyle başla. Öyle göründüğü kadar kolay işler değil bunlar. Ucunda hayatın var. Bence 1 sene daha bekle hevesini al.bu arada ehliyetin varmı? A2?
-
22 Haziran 2008, 13:08
[QUOTE=by_moto;1137720]saol melocann kendime güwenim sonsuz ki böyle şeylerde gayet becerikliyimdir..babamın arabasını 2005 modeL passat rahatlıkla,hiç stop ettirmeden kuLLanıyoRum hatta kaç kere trafiğe çıkmışlığım vardır...
[QUOTE]
arabayı stop ettirmemeyi boşwer sen, durum şu
GT250R racig boyutlarına, oturuş şekline sahip
yani oturduğun zaman ellerinde amuda kalkabilirsin gibi gelecek sana
ayrıca trafikte, bu makinayı sağa sola kaçırmak (kaçırmak çünkü piyasada manyal cidden çok) veya ara sokaklara giriş yapmak, vs. vs. vs. uzatılır bu
sen yinede iyi düşün
[B][I]Dediklerim bazen ters gelir, olabilir hayat herkeze ders verir[/I][/B] ::exclaim:
-
22 Haziran 2008, 13:16
SeRHaTeKiNci adlı üyeden alıntı
250 cc bir motosikleti kontrol etmek, 125 cc'ye göre çok ama çok zor olur.
Üstelik ben motosiklete yeni başlayacak 17-20 yaş arası gençlerin, 250 cc motosiklet alıp, kendilerine hakim olabileceğini, yavaş kullanacağını düşünmüyorum.
Bu yaş aralığındaki herkes motoru son aşamasında kullanır..
sonuçta akıl yaşta değil baştadır 18 yaşında biri olarak bu düşünceye katılmıyorum ben kendimi biliyorum ve bilinçli bir sürüyüm ister 600cc ilk olsun ister 1000cc lik hiç sorun olmaz ve hız olarakta makul hızlarda seyrederim önemli olan kişinin güce hükmetmesidir gücün kişiye değil bu bilince sahip her kişi istediği motoru kullana bilir tecrübe ise zamanla kazanılır ve gittikçe en iyiye ulaştırır.
vitesli bilmiyorsan kesinlikle 125 cc lik bir makinayla başlamalısın
''Yaşamak özgürlükse, özgürüz hepimizde...''
-
22 Haziran 2008, 13:20
by-moto
banada yaptı msnden dimi o yuzden hiç takma çok şeyler söylerimde burası yeri değil uzaklaştırma almak istemem
İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor
-
22 Haziran 2008, 13:27
-
22 Haziran 2008, 14:24
celıl ybr adlı üyeden alıntı
by-moto
banada yaptı msnden dimi o yuzden hiç takma çok şeyler söylerimde burası yeri değil uzaklaştırma almak istemem
sana kim yaptı ??
-
22 Haziran 2008, 19:11
genç kaptan denen ...... varya
İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor
-
22 Haziran 2008, 19:13
birader burası bilgi paylaşım sitesi noluyor burda ya en büyük gt 250 r saygılar
-
23 Haziran 2008, 01:53
swalbard adlı üyeden alıntı
Anladıgım kadarıyla fazla bir tecruben yok . Kendine güzel bir scooter ya da cbr 125 tarzı (ybr125-cbf150-titan-cgl.vsvsvs) bi motosiklet al öyle başla. Öyle göründüğü kadar kolay işler değil bunlar. Ucunda hayatın var. Bence 1 sene daha bekle hevesini al.bu arada ehliyetin varmı? A2?
ya birçok scooter kullanmışlığım vardır..honda activa,honda beat,honda today,mondial 50tt,tvs scooty pep+... heptende tecrubesiz deiLm.. ayrıca bisikLeti burda bnden iyi kuLLanan da yok
gogo23 adlı üyeden alıntı
birader burası bilgi paylaşım sitesi noluyor burda ya en büyük gt 250 r saygılar
aynısını bende söyledim..bu başlığa öyle şeyler yazmayın gerekirse size geyik çiftliği kurucam dedm ama dinlemiyolar
celıl ybr adlı üyeden alıntı
genç kaptan denen ...... varya
saLLa gtsinn...
-
23 Haziran 2008, 02:10
by_moto adlı üyeden alıntı
Evet sewgili MT üyeleri az önce sitemize üye oLan Kerem abi ile (06bluedragger) konuştuk başlangıç motosikleti hakkında ..
dedi ki gt250r başlangıç motosikleti değildir vs..
şu araLar da yarın motosiklet almaya gitmeyecek oLsam bile hangi motosikletle başlamalıyım kara kara düşünmekteyim..siz ne dersiniz şekli cbr kadar küçük olmasın ne oLursa oLsun..
Hadi bekLiyoruz yorumLarınızı...
gt250r neden başlangıç değilmiş onu çözemedim ben, avrupada yeni ehliet alanların uyması gereken standartlara uyuyor (max 24kW güç ve max 250cc). ve bence hoş ta bi başlangıç motoru, benimkinden hoş olmasın
[MT-BerkaY] - 2008 Ninja 250R - bikepics.com/members/croner_berkay
-
23 Haziran 2008, 08:07
ayıp beyler birbirinize salla gitsin filen aaaa..
baslangıç için senin boyun gt250r a yetmiyor bu biiir
yasın 14-15 bu yasta ehliyetsiz nasıl motor kullancan buda ikiii
sen önce aileyi ikna et sonra küçük bi scooter yada cup ile basla buda üüüüç..
seni severim bilirsin bu uyarımı dikkate alırsan sevinirim can tatlıdır..
-
23 Haziran 2008, 09:33
ben gt250 r kullanıyorum, şu anda satıyorum 600f alıcam, 1000rr vs.de kullandım, sana diyceğim şu ki başlangıç motoru asla değil, seni tanımadığım halde(yani sürüşünü kişiliğini bilmeden) söylüyorum direk kaza yaparsın, hyo geçiş motorudur, başlangıç motoru olarak gene 125 cc üstünü geçme, yada vites tecrüben varsa 250 lik bir chopper vs. alabilirsin bu çin mallarından, ya bi scooterla başla sıfırdan başlıcaksan, yada cbr125, ybr 125 gibi vitesli modellerden başla.
[SIZE="4"]die young and make a beautiful corpse[/SIZE]
-
23 Haziran 2008, 09:38
Hyo lar başlangıç tamamen kişinin tecrübesine kalmış cunku su an bir honda cbr600 168 kilo iken hyo 250 171 kilo?
Hertürlü bir denge sorunu olur ve sanmıyorum başlangıcta rahat rahat kullanacagını ancak honda cbr125e bakarsak motoruyla aynı kiloda 125 kilo!
Ve gayette güzel ivmelenen türkiye yolları ve standrtları için cok yerinde ve tam bir motor cılız mılız diye lutfen kendinizi kandırmayın.
O fiyata bu dercede motosiklet lanet vergilerden bence cok iyi Bkz. yzf-r125 vs.
Yaşın gelince belki ucuzlar veya Honda yeni model cıkarırsa Yzf-r125 düşünrsün
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
-
23 Haziran 2008, 10:39
-
23 Haziran 2008, 21:14
izzet222 adlı üyeden alıntı
Hayır hayır ve hayır .
.
-
23 Haziran 2008, 21:40
by_moto
Senin yaş ve boy kaç ?
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)