arkadaslar goruslerınızı ve degerlendırmelerınızı beklıyorum.ıkısıde hemen hemen aynı fıyat.
arkadaslar goruslerınızı ve degerlendırmelerınızı beklıyorum.ıkısıde hemen hemen aynı fıyat.
kanuni seyhan vitesli pek kaliteli olmayan 150 cc olmasına rağmen 100 cc lik cup gibi giden bir motordur titreşimi aşırı fazladır
suzuki an 125 ise fiyatına göre çok kaliteli seri bi scooterdır titreşim yoktur kaliteli dir ben an 125 diyorum
İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor
Ne alaka .... ?
Biri vitesli..Biri scooter,kıyaslaman yanlış..Bu 1
Kanuni ile Suzukinin kaltesi aynı olurmu..Bu 2
kanuni derim .... suzukinin en küçük scooter ini beğenmedim ama kanuni 150c yide alma derim yerine 125t yi tavsiye ederim fiyatıda düştü...Bir gün scooter alacak olsam kesinlikle burgman 400 ü alırdım.....Tek kelime ile Mükemmel
suzuki tabiki ne de olsa japon
drift bilmem ne :P :queen::queen:
birisi scooter diğeri vitesli karşılaştırmak pekdoğru olmaz ama an 12derim bende motosiklet almadan önce biran önce olsun diye ucuzda olsa almak istiyodum markaya önem vermıyodum ama aldıktan sonra bunun önemini dahada ii anlıyorum allah çin malı motoru olanlara sabır versın an125 biraz küçük ama şirin motor ayrıca küçük olmasına ragmen torku çok kuvvetli
Markalarımı soruyorsun,modellerimi? Tofaş mı? Toyota mı? gibi olmuş bence....
S U Z U K İ tabiki de
Japon ister 50 000 km de bir tel,Çin li ister 5000 km de 1 tel
ben 200 000 km japon a binerken,sen 5-6 çinli değişirsin en az (Bu iş maddi imkan olayıdır,iki tekere gönül verme işidir.Kimse polemik yaratmasın yazdıklarımdan...su an maddi işler dolayısı ile 90 cc lik çin işi işimizi görüyor )
LÜTFEN SOKAKLARA TÜKÜRMEYİN , ETRAFIMIZDA SURATINA TÜKÜRÜLECEK OKADAR ÇOK YÜZSÜZ VARKİ
tabiki suzuki..... kanuninin bg gücü bile gerçek deildirrr kesinnn
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)