ben yeni bi motor almayı düsünüyorumda sizinde bilginizi alyım dedim ben asya 150 t beğendim ama kanuni tigrana 100'de fena değil siz hangisini önerirsiniz?yoksa başka önericeğiniz bi motor varsa bunlarıda değerlendiririm şimdiden teşekkür ederim
ben yeni bi motor almayı düsünüyorumda sizinde bilginizi alyım dedim ben asya 150 t beğendim ama kanuni tigrana 100'de fena değil siz hangisini önerirsiniz?yoksa başka önericeğiniz bi motor varsa bunlarıda değerlendiririm şimdiden teşekkür ederim
ben kanuniyi bilmem ama as150t kullanıcısı olarak baya bi memnunum iki kişi rampada bile performansı gayet iyi. popcorn'u olan bi arkadaşlan geçenlerde takıldık arkadaş benim motoru baya beyendi şu an motorunu satıp as150t 1 alacakmış
[SIZE="2"][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Red"]gerçekleri [/COLOR][COLOR="Yellow"]tarih [/COLOR][COLOR="Red"]yazar[/COLOR],[COLOR="Yellow"]tarihi [/COLOR][COLOR="Red"]galatasaray[/COLOR] [COLOR="Yellow"]yazar[/COLOR][/FONT][/B][/SIZE]
saol kahraman
KArdeş bende kanuni var memnunum ama.hem kanuni yarı otomatik tigrina daha güzel bnce
saol tavsiyen için rider89
mert89, eğer 2. el düşünürsen sitede üye olan mete_han arkadaşımızın honda innovasını veya Biscuitin asya T1 lerini öneririm. ikiside temiz ve çok uygun fiyatlarla satılıklar...
honda innova ile tigrina birbirine şekil olarak benzer ama biri honda diğeri kanuni
3000 bakımı yeni yapılmış temiz asya t1 im satılıktır ..özel bi sebepten satmak durumundayım .... motor gayet iyi durumdadır....2 adet kask la beraber son fiyat 2000 ytl ye bırakırım
nebil 0533 817 86 27
bende aysa 150 var 10 puan dersek 7 eder ama kanuniyi bilmiyorum
asya çok yakar.kanuni 100'lük al hayatını yaşa.motorda herşey var
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)