Merhaba Arkadaslar Temmuz Ayında Yeni Bir Motor Alıcam .... Sizce Bu Motorlardan Hangisi Daha Iyidir??
HERKESE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...
Merhaba Arkadaslar Temmuz Ayında Yeni Bir Motor Alıcam .... Sizce Bu Motorlardan Hangisi Daha Iyidir??
HERKESE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...
Bizde Bilirdik Sevgiliye Karanfil Almasını , Lakin Aç İdik Yedik Karanfil Parasını...
ikiside aynı sadece isimleri farklı
müzisyen agırsiklet şampiyon
Bence mondial ben ikisininde + ve - lkerini yazayım çünkü ikisde arkadaşımda var
Çelikte yedek parça sıkıntısı var :(
Arka ayak pedlerinde ve kuyrukta vibrasyon var
Mondialden daha torklu
Mondialinler daha sağlam gibi görünüyor
Motor takozların sıkıysa vibrasyon çok az
-Yönü motor takozları çabuk gevşiyo ama kontra atarsan sorun olmaz ;)
Buyur kararını kendin ver
tesekkur ederim mondial oluacak herhalde
Bizde Bilirdik Sevgiliye Karanfil Almasını , Lakin Aç İdik Yedik Karanfil Parasını...
Bence 100 lük KYMCO !
BU arada 100cc nin altı olursa vergiden muaf bildiğim kadarı ile
two wheels only !
100 kh diyorum parça sıkıntısı çekmessin vede güzel motor
Kesinlikle kymco nun 100 lük cup ını al.Pişman olmazsın.Kymconun hem motorları sağlam vede dayanıklı.Fiyat farkıda fazla yoktur.Zaten karşılığını fazlasıyla alırsın.
Mondial 100 KH diyorum,12.000 km kullandım tek masrafım elden marş bozuldu 20 Ytl,bu arada Kymco'nun 100 cc modeli varmıydı ?
100kh saglam ve orta derecede bi motordur
fakat çelikte devir saati var bence bir artı
beygir farkı falan tam olarak bilmıyorum ama
ben olsam 100kh alırdım
ama şuda var git ikisine de bin hangisi hoşuna gittiyse onu al
cok kalite farkı yok
mondialin parca sıkıntısı yok bunu da duşun
özelllikle siyah 100kh favorım
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
fatihsevim
Evet çelikte devir saati var o artı yönü fakat nedense çok sesli çalışıyor,haklısın 100kh alınacaksa siyahtan şaşılmaz.
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
fatihsevim
Bayii ukhler türk malı diyor.
yahu türk malı falan değil burada montajı yapılıyo benim 2 arkadaşımdan birinde kh diğerinde ukh var ukh olan yapıştırma altından yine kh yazısı çıkıyor ama farklar olabilir örneğin khde yan ayaklık açıkken motor çalışmıyor swich deniyor sanırım öyle bir özellik var ukhde ise arkadaş denedi çalıştı motor yani ukh de o swichten yok ( vardır belkde bozuktur)
gursus
Kh'ler çinden gelip burada montajlanıyordu,Ukh'ler de burada montajlanyorsa neden kh'yi ukh yaptılar ?
Ayrıca gazetede gördüm mondial 100 ukh ve 125 uag türk malı diye yazıyordu.
Herkese Yorumlarından Ve Verdikleri Bilgilerden Dolayı Cok Tesekkur Ederim... Ama Su '' Kh - Ukh '' Konusu Kafamı Karıstırdı... Baktıgım Bayilerde 100 Kh Yok Tamamı 100 Ukh Bu Konuyu Bidaha Konusabilirmiyiz Arkadaslar...
Hiçbir Farkı yok avanataj bakımından.
Bursada Fiat Montaj fabrikası var?
[B]My life Starts after 12.500Rpm :bounce:[/B]
fatihsevim
Kh'ler çinden gelip burada montajlanıyordu,Ukh'ler de burada montajlanyorsa neden kh'yi ukh yaptılar ?
Ayrıca gazetede gördüm mondial 100 ukh ve 125 uag türk malı diye yazıyordu.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)