ufak tarzada racing model arıyom sizce hangisi
-
04 Haziran 2008, 17:27
Zaten aşşa yukarı herkes fıkrını yazmış ve bence ortaya güzel bı görüntü çıkmış Yanı belkı parçası ve kendısı bıraz daha malıyetlı olabılır ama hem honda ya bınersın hemde satarken honda satarsın
''Sen bana bakma, ben senin baktığın yönde olurum...''
Reklamlar
-
04 Haziran 2008, 18:02
KaRTaLLI adlı üyeden alıntı
Selam MT Üye Sakinleri Ben Sİtede Yeni Sayılırım Daha doğrusu gös atıyodum ama mesaj yazmak sizlerle Tanışmak Bugüne KIsmetmiş Hayırlı Olur İnşallah Dileğiyle Bi Sorum Olacak Sİzlere Müsade ederseniz...
Şuan Japon Malı scooteer kullanmaktayım 150cc kanuni 152 deer vardı sattım sonra modialın 150 HS sini aldım şimdi bundanda sıkıldım kendimce ufak racing tarzı bi motor alıyım dedim seçeneklerdede şunlar var sizce hangi daha uygundur? yardım ederseniz çok makbule geçer Şimdiden Teşekkürlerimi Borç Bilirim Saygılar MT Üyeleri...
Honda Cbr 125
Kanuni Racer 200
Yuan 150-23
Zealsun ZS 200 GS
Ramzey RMZ 2150-23
Bide Şunu İfade etmek isterim saydığım motorlar dikkat etti iseniz piyasada 2 nci el fiyatları 2000-3000 YTL. arası böyle fiyatlarda sizce hangisi uygundur hem sürüş keyfi hem rahatlık açısından bana yardımcı oalcaklara şimdiden Teşekkürlerimi Tekrardan SUnarım saygılar....(Damardan Girdi İsem Kusuruma Bkamayın Affola)
-------------------------------------------
Evvela benim sahibinden.com da satisda bulunan Deer 152'im ile cekilmis oldugumum resmi kendine avatar olarak secmis olan sevindiricimi , dusundurucumu bilememdim.
Kendine ait bir resim cekemedin ise bugune kadar benim ve bana ait motosikletin resmini sende avatar olarak kalsin.
Racing konusuna gelince , butcene en uygun CBR gibi duruyor.Ama yok biraz daha butcemin disina cikabilirim dersen ki ben cikabiliyorsan cikmali ve iki zamanli Gpr racing veya nude satin almani tercih ederim.
Saygilar
Ugur
-
04 Haziran 2008, 18:07
Arkadasım bence motosikletin adı ille de Honda diye motor alınmaz.Bin üstüne hangisi içine sinerse onu al. Honda güzel motor ama benim gibi 95 kiloluk adam için bisikletten farksız kalıyor.
-
13 Haziran 2008, 22:32
jonturq adlı üyeden alıntı
-------------------------------------------
Evvela benim sahibinden.com da satisda bulunan Deer 152'im ile cekilmis oldugumum resmi kendine avatar olarak secmis olan sevindiricimi , dusundurucumu bilememdim.
Kendine ait bir resim cekemedin ise bugune kadar benim ve bana ait motosikletin resmini sende avatar olarak kalsin.
Racing konusuna gelince , butcene en uygun CBR gibi duruyor.Ama yok biraz daha butcemin disina cikabilirim dersen ki ben cikabiliyorsan cikmali ve iki zamanli Gpr racing veya nude satin almani tercih ederim.
Saygilar
Ugur
eywallah ugur arkadaşım snein resmin olduğunu bilse idim koymazdım sorun resimse siler atarız bu akdar panik etmeni lüzümü yoktu yorumun içinde artı teşekkürlerimi sunarım...
[B]:bounce: [COLOR="Red"]Ne Mutlu Türküm Diyene[/COLOR] :bounce: [/B]
-
13 Haziran 2008, 23:14
Panik ettigimi nereden cikardin?
Konu guncel ise derbi 125 tavsiyemdir.
-
13 Haziran 2008, 23:36
cbr125 mi ? yerde emekle daha iyi
hyosung gt250r al. 2 ay sonra sıkılmazsın..
Now the world is gone. Im just one.
-
14 Haziran 2008, 10:34
boyun yetiyor ise cbr 125
İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor
-
14 Haziran 2008, 10:55
Cbr Cbr Cbr Cbr Cbr
-
14 Haziran 2008, 10:58
şiddetle honda
-
14 Haziran 2008, 11:07
Yazdığın liste içinden seçim yapmak durumunda kalırsak kesinlikle HONDA CBR 125R.Ama liste dışından Derbi GPR 125 R da düşünebilirsin eğer ki deneyimin varsa ve motora adapte olma konusunda sıkıntı yaşamıyorsan.
Başlangış yapacaksan eğer GPR düşünme tehlikeli olabilir. CBR seni tatmin eder
-
16 Haziran 2008, 16:17
eywallah saolun teşekkürlerimi borç bilirim cbr 125 aldım ama 2nci el aldım sorun çıktı geri veriyom şimdi tekrar cbr 125 alacam bakalım oo sağlam çıakcakmı
-
16 Haziran 2008, 16:36
Ufak tefek bir Racing demiş kardeşimiz değilmi?
O halde, al bir Robusto 180cc Racing Scooter made by Motoran bak keyfine
www.motoran.com.tr'ye bir gözat bak harika bir Racing.Sürekli test için yakında asfalt'a iniyorum bu Racing Scooter ile
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
-
16 Haziran 2008, 16:50
deer 152 den sonra seni kesecek racing motorLarın bunLAr oLduğunu sanmıyorum bence bütçeni biraz buyutup daha yuksek cc birşeyLer bak yoksa bu saydığın motorLarda seni en fazLa 1 sezon idare edecektir.. Alıp satmaktan kar etmiyorsan da bu kadar cok motor değişme derim..
tabii affınıza sığınarak ( zira bu benim kendi fikrim )
Kafa FLY
Görüntü FLU
Hayat FREE
-
16 Haziran 2008, 23:41
kalyo adlı üyeden alıntı
deer 152 den sonra seni kesecek racing motorLarın bunLAr oLduğunu sanmıyorum bence bütçeni biraz buyutup daha yuksek cc birşeyLer bak yoksa bu saydığın motorLarda seni en fazLa 1 sezon idare edecektir.. Alıp satmaktan kar etmiyorsan da bu kadar cok motor değişme derim..
tabii affınıza sığınarak ( zira bu benim kendi fikrim )
eywallah ustat da bu motor olayı telefon gibi oldu bende 1 sene zafında scooter öodellerinin hepsine baktım ama bütçe kısıtlı olduğundafazla açılamıyom açılsam derbi alacam jonturk (ugur) abimizin dediği gibi derbinin bi scooter ı nı gördüm mükemmel iahane ötesi bişey ama bütçe kısıtlı şimdilik paso değişiyom bakalım ne oalcak Allah kaza bela göstermez inşallah değişmeye devam ilgileriniz için tekrar tekrar teşekkürler
-
17 Haziran 2008, 00:10
Gel sana benim Deer 152 vereyim sende rahat et bende
http://www.sahibinden.com/yaza_ozel_...XQQdisplayitem
-
17 Haziran 2008, 00:11
cbr 125 şaşma derim arkadaş
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
-
Super Moderator
Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır. |
|
Sebep: konu sahibinin isteği üzerine kitlenmiştir |
|
|
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler