Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Hysoung-Kawasaki ve tabiki Honda

REKLAM ALANI
    ressam_01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha FZ6 FAZER, Honda CBF 150
    sana su anda en uygunu ve tip olarakta hız olarakta seni ikna edecek motor hyo. nede olsa ikinci el alacaksın kawa.yı sildik su durumda. cbr 125 te karsıdan gelirken kagıt gibi görünüyor ve parcası cok pahalı

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Hyo GT250 comet
    cbr125 i çok daha kısa bir zamanda yükseltmek isteyeceksin. Bu işte benim gibi daha yeniysen git hyo al. Zaten hemen 10000 devir görmem meraklısı olmuyorsun. .

İlk cbr125 i gördüğümde çok hoşuma gitmişti sonra kawa ya baktım çok pahalı diye vaz geçtim gidip ikinci el temiz bir hyo 250 comet aldım çok memnunum.

jönysf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    S&T Kanuni

fazerr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xxxxx
    bana göre bi japon her zaman iyidir paran varsa kawa al ama ya bütcen kısıtlı ıse hyo ol derım

ceyhun280 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tvs apache rtr
    onu bunu bosver sen gel ER 5 al ...

Motosikleti
    Kawasaki Ninja 250r "Siyah"
    paran rahatsa kawasaki değilse gt250, cbr125 e hiç bulaşma derim 1 sene değil ilkbahar geldiği anda deiştirmek istersin... ben ninja250r den cok memnunum tek sorunu fiyatı bursadaki serviside cok iyi, ozellikle soru varsa cevaplarım ninja250 ile ilgili.
    [MT-BerkaY] - 2008 Ninja 250R - bikepics.com/members/croner_berkay

Motosikleti
    Hyo gt250r cooming soon...
    dewamlı sölemişiniz yok işte hyo alcağına 2. el japon al falan, e kawa alcağına da gitsin 10000e 11000e süper 2. el ss'ler war... benim ark.ım aldı 1000rr 2. el 10500e gayet te memnun 1 senedir kullanıyo... o yüzden insanları arada bırakmayın... ikna etmeyin tavsiye edin lütfen...

benim bütçem kısıtlı olduğu için 2. el hyo alıcam ama param olsaydı gider 2. el ss alırdım 10 15bine ;) neyse uzatmıyım

2 T-K-R SAYGI
    2 T-K-R SAYGI

Motosikleti
    Kawasaki Ninja 250r "Siyah"
    Alıntı mr_scream adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dewamlı sölemişiniz yok işte hyo alcağına 2. el japon al falan, e kawa alcağına da gitsin 10000e 11000e süper 2. el ss'ler war... benim ark.ım aldı 1000rr 2. el 10500e gayet te memnun 1 senedir kullanıyo... o yüzden insanları arada bırakmayın... ikna etmeyin tavsiye edin lütfen...

benim bütçem kısıtlı olduğu için 2. el hyo alıcam ama param olsaydı gider 2. el ss alırdım 10 15bine ;) neyse uzatmıyım

2 T-K-R SAYGI
    ilk motor yada 2. motor olarak gidip o SS ler ALINMAZ, lutfen kazaya davetiye cıkarmayalım daha bugun bursada kaza olmus lutfen arkadaslar ya, ben ilk motor olarak (ilk sayılır,, 80cc cross ile 5-10bin km yi saymazsak) ninja 250R aldım ve onun bile bağzen cok oldugunu dusunuyorum ilk olarak...
    [MT-BerkaY] - 2008 Ninja 250R - bikepics.com/members/croner_berkay

EA-Bolu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GSXR-1000
    sıfır alıp okadar para vereceine yüksek cc li 2. el al derim

motorun değeri düşmesin. hysung veya 250cc kawa alırsan satarken zor satarsın

Motosikleti
    GIXXER
    cbr 125 kendi sınıfında çok güzel ve özel bi alet. Ama 8milyarın varsa motorun anahtar değmemiş bir sürü srad 600 - 750 var git onlardan al...
    #46#_PSYCHEDELIC RIDER_#46#
    İMAM GAZLARSA CEMAAT YANLARR :)

Motosikleti
    VAR AMA SOYLEMEM
    ARKADASIM hyo gt 250 r sınıfındakılerden gerek gorunum performans saglamlık ses vs. ozellıklerde hep onde uzerıne bındınmı ss ye bındıgını fark edıyosun ıkıncı ellerı suan bıraz pahalandı yaz mevsımı oldugu ıcın bıraz daha beklerım yerınde olsam kısa dogru fıyatlar ucuzlayınca hyo alırım hee ama benım param var 0 alacam dıosan gıt durma st kanunı al enjeksıyonlu makına yakıtı resmen kokluyo
    [B]SOLLAMA BENİ SOLLARIM SENİİİİİ::pala::[/B]

superzzt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BWS 135 + GT650 Comet
    st enjeksiyonluda dergideki tanıtım yazısında 4,5 litre tüketim demiş çok fazla?xt660 şehir içinde dur kalk 5 litre biri 29bg-diğeri 47bg. bana st kanunicilerin yeni pazarlama kolpası gibi geldi umarım değildir.(bkz. devir kesici var diyipte millet krankı eline almaya başladı)

huceyn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSX-R 1300
    Alıntı istburak adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla arkadaşım bende bir cıbırcıyım şuanda cıbır fiyatı plaka dahil 5750 civarında sanırım hyo daha geçen gün arkadaşımla beraber aldık caddeden siyah renkte plakadahil 8300 ve bu hyo alan arkadaşım siyah kawa alıyodu ve 10300 anlaşmıştı ama siyah rengi gelmediği için almadı şindi gelelim tavsiyelerime cıbırdan başlım bir parçası pahalı ama 14bim km deyim bakımından başka daha servisin kapısından geçmedin bazı arkadalar bisiklet felan demiş ama çoğu bisiklet görünmeyip kaslı motorlara kafa tutuyo bizzat tanığım ama parçası pahalı dersen evet ama beni üzmeyen motor bin yaşasın o beni üzmesin dersen ben onu hiç üzmem dersen ve ilk defa vitesli kullancaksan cbr125 derim heee gelellim hyoya ben arkadaşım alırkende söyledim artık hyo yada st kanuni neyse ikinci ellerini araştır piyasada 6500 kralları var buda oluyoki ikinci eli para etmiyo fazla ve şu var ben japon markacısıyım arkadaşım italyan ve japon olmadıktan sonraaa motorsikletler bana yalan geliyo 2 2 dört eder benim için gelelim kawaya yaa arkadaşlar millet bi şey yeni çıktımı delisi oluyo yaa ona verilen paraya vaala acıyom koy üstüne bi iki bişey canlı canlı fazer yada ne bilim bulursan ki bulursun 600rr yada600 f al derim hee sendiyencenki ama onlar ikinci el ama ben sıfır tercih ederim dersen tabiki sen bilirsin ama hangi sıfır olursa olsun bir 600cc yanımdan geçip bana toz yutturcaksa napim ben o sıfırı sana tavsiyem şudurki sonuç olarak bu işte ilksen cbr üzmez yolda bırakmaz seridir kafa tutarsın çoğu motora tabiki mantıklı cc lere heee alırsın kawayı 10500 yada neyse bide onu yüklersin illaki zenondu bujiydi camıydı kılı tüyü ama adam bi 2005 2006model 600cc likle yanına uçar gider ahbee dersin yada hyo alırsın ve hiçbirzaman 9 10 bin deviri geçerken ahh nezaman kol çıkarcam dersin yada alır mis gibi 10 12 milyara ne motorlar var yaptırısın bakımını paşa paşa binersin yada bu yazılardan sonra arada kalıp kafayı yersin senin bilceğin iş ama cıbırı yabana atma fiziksel olarak kawayı parasını yapana atma hyoyuda hiç bir japonla eş tutma umarım yardımcı olmuşumdur
    bir insan bu kadar uzun bi cümleyi nasıl kurar ya
    Orgazma Dudak Büktürür

Hyo da seçenek daha fazla hiçyoktan seçme şansın olur. kawa yı zor bulursun.

susam13 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT250R
    bence goruntu olarak hyo hepsının en guzelı performansındanda cok memnunum ama eger hyo alırsan ve motorla ılgılı parca gerektırıcek bı duruma gırersen eger ozaman hyonun bıttıgı andır ıste & eger ekonomık bı problemın yoksa kawa alderım
    BLOW

alperiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    125 zn, cbr 600f
    cbr zaten bisiklet gibi durur yanlarında... cüsseli iri bir motor istiosn hyo yu tavsiye ederim.. yok ben illa japon malı istiorm diosn kawa derim

Motosikleti
    GIXXER
    0 km hyosung'a para verene kadar kawasaki almak YENİ BAŞLAYACAKlar için kesinlikle daha mantıklı fakat motor tecrüben varda 0 km kawasaki alıyosan büyük bir hata yapıyosundur çünkü en fazla 2 ay kawasaki 250cc motoruyla seni tatmin eder. Daha sonra 600cc aramaya başlıyacaksın.. Eğer yanlış okumadıysam 0km kawasaki 250 5,500€ !!!! bu paraya on numara ciğeri sağlam srad600,cbr600f,zx6r vb motorlar alınır...
    Ve ben hep söylüyorum önemli olan motor değil, sürücüdür. motoru nasıl sürdüğündür...
    #46#_PSYCHEDELIC RIDER_#46#
    İMAM GAZLARSA CEMAAT YANLARR :)

ShowDown - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yok
    hyosung v2 motor kawasaki düz 2 silindir kawasaki daha hafif selesi daha alçak parçası pahalı oturuş pozisyonu touring e daha yakın.Hyosungdan daha güçlü ama yüksek devirlerde özelliğini gösteriyor falan filan...
    facebook.com/kaskafa

Motosikleti
    VAR AMA SOYLEMEM
    Alıntı ShowDown adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hyosung v2 motor kawasaki düz 2 silindir kawasaki daha hafif selesi daha alçak parçası pahalı oturuş pozisyonu touring e daha yakın.Hyosungdan daha güçlü ama yüksek devirlerde özelliğini gösteriyor falan filan...
    ŞOVDOV bak canım kardesim ben sana takmıs vazıyetteyım tum yorumlarından bı hata buluyorum ahada yıne buldum 250 kawa duz yolda hyo dan daha ustun performans gosterıyor zaten hyo max 170-175 arası oda egzoslu halıyle falan ok canım kardesın bıde lutfen cook rıca edıyorum su goruntu resmını degıstır cok sınır bozucu sana bı abı tavsıyesı yanlıs anlama
    [B]SOLLAMA BENİ SOLLARIM SENİİİİİ::pala::[/B]

Başka motorlar da var ...

YAMAHA YZF-R 125
    DERBI GPR 125R
    APRILIA RS 125

Derbi'nin 2. el fiyatı fena değil 6000 YTL civarı bulunur. Yamaha'nın sıfır fiyatı 8000 YTL. Aprilia 11.000 civarı.

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)