sana su anda en uygunu ve tip olarakta hız olarakta seni ikna edecek motor hyo. nede olsa ikinci el alacaksın kawa.yı sildik su durumda. cbr 125 te karsıdan gelirken kagıt gibi görünüyor ve parcası cok pahalı
sana su anda en uygunu ve tip olarakta hız olarakta seni ikna edecek motor hyo. nede olsa ikinci el alacaksın kawa.yı sildik su durumda. cbr 125 te karsıdan gelirken kagıt gibi görünüyor ve parcası cok pahalı
cbr125 i çok daha kısa bir zamanda yükseltmek isteyeceksin. Bu işte benim gibi daha yeniysen git hyo al. Zaten hemen 10000 devir görmem meraklısı olmuyorsun. .
İlk cbr125 i gördüğümde çok hoşuma gitmişti sonra kawa ya baktım çok pahalı diye vaz geçtim gidip ikinci el temiz bir hyo 250 comet aldım çok memnunum.
bana göre bi japon her zaman iyidir paran varsa kawa al ama ya bütcen kısıtlı ıse hyo ol derım
paran rahatsa kawasaki değilse gt250, cbr125 e hiç bulaşma derim 1 sene değil ilkbahar geldiği anda deiştirmek istersin... ben ninja250r den cok memnunum tek sorunu fiyatı bursadaki serviside cok iyi, ozellikle soru varsa cevaplarım ninja250 ile ilgili.
[MT-BerkaY] - 2008 Ninja 250R - bikepics.com/members/croner_berkay
dewamlı sölemişiniz yok işte hyo alcağına 2. el japon al falan, e kawa alcağına da gitsin 10000e 11000e süper 2. el ss'ler war... benim ark.ım aldı 1000rr 2. el 10500e gayet te memnun 1 senedir kullanıyo... o yüzden insanları arada bırakmayın... ikna etmeyin tavsiye edin lütfen...
benim bütçem kısıtlı olduğu için 2. el hyo alıcam ama param olsaydı gider 2. el ss alırdım 10 15bine ;) neyse uzatmıyım
2 T-K-R SAYGI
2 T-K-R SAYGI
ilk motor yada 2. motor olarak gidip o SS ler ALINMAZ, lutfen kazaya davetiye cıkarmayalım daha bugun bursada kaza olmus lutfen arkadaslar ya, ben ilk motor olarak (ilk sayılır,, 80cc cross ile 5-10bin km yi saymazsak) ninja 250R aldım ve onun bile bağzen cok oldugunu dusunuyorum ilk olarak...
[MT-BerkaY] - 2008 Ninja 250R - bikepics.com/members/croner_berkay
sıfır alıp okadar para vereceine yüksek cc li 2. el al derim
motorun değeri düşmesin. hysung veya 250cc kawa alırsan satarken zor satarsın
cbr 125 kendi sınıfında çok güzel ve özel bi alet. Ama 8milyarın varsa motorun anahtar değmemiş bir sürü srad 600 - 750 var git onlardan al...
#46#_PSYCHEDELIC RIDER_#46#
İMAM GAZLARSA CEMAAT YANLARR :)
ARKADASIM hyo gt 250 r sınıfındakılerden gerek gorunum performans saglamlık ses vs. ozellıklerde hep onde uzerıne bındınmı ss ye bındıgını fark edıyosun ıkıncı ellerı suan bıraz pahalandı yaz mevsımı oldugu ıcın bıraz daha beklerım yerınde olsam kısa dogru fıyatlar ucuzlayınca hyo alırım hee ama benım param var 0 alacam dıosan gıt durma st kanunı al enjeksıyonlu makına yakıtı resmen kokluyo
[B]SOLLAMA BENİ SOLLARIM SENİİİİİ::pala::[/B]
st enjeksiyonluda dergideki tanıtım yazısında 4,5 litre tüketim demiş çok fazla?xt660 şehir içinde dur kalk 5 litre biri 29bg-diğeri 47bg. bana st kanunicilerin yeni pazarlama kolpası gibi geldi umarım değildir.(bkz. devir kesici var diyipte millet krankı eline almaya başladı)
Hyo da seçenek daha fazla hiçyoktan seçme şansın olur. kawa yı zor bulursun.
bence goruntu olarak hyo hepsının en guzelı performansındanda cok memnunum ama eger hyo alırsan ve motorla ılgılı parca gerektırıcek bı duruma gırersen eger ozaman hyonun bıttıgı andır ıste & eger ekonomık bı problemın yoksa kawa alderım
BLOW
cbr zaten bisiklet gibi durur yanlarında... cüsseli iri bir motor istiosn hyo yu tavsiye ederim.. yok ben illa japon malı istiorm diosn kawa derim
0 km hyosung'a para verene kadar kawasaki almak YENİ BAŞLAYACAKlar için kesinlikle daha mantıklı fakat motor tecrüben varda 0 km kawasaki alıyosan büyük bir hata yapıyosundur çünkü en fazla 2 ay kawasaki 250cc motoruyla seni tatmin eder. Daha sonra 600cc aramaya başlıyacaksın.. Eğer yanlış okumadıysam 0km kawasaki 250 5,500€ !!!! bu paraya on numara ciğeri sağlam srad600,cbr600f,zx6r vb motorlar alınır...
Ve ben hep söylüyorum önemli olan motor değil, sürücüdür. motoru nasıl sürdüğündür...
#46#_PSYCHEDELIC RIDER_#46#
İMAM GAZLARSA CEMAAT YANLARR :)
hyosung v2 motor kawasaki düz 2 silindir kawasaki daha hafif selesi daha alçak parçası pahalı oturuş pozisyonu touring e daha yakın.Hyosungdan daha güçlü ama yüksek devirlerde özelliğini gösteriyor falan filan...
facebook.com/kaskafa
ŞOVDOV bak canım kardesim ben sana takmıs vazıyetteyım tum yorumlarından bı hata buluyorum ahada yıne buldum 250 kawa duz yolda hyo dan daha ustun performans gosterıyor zaten hyo max 170-175 arası oda egzoslu halıyle falan ok canım kardesın bıde lutfen cook rıca edıyorum su goruntu resmını degıstır cok sınır bozucu sana bı abı tavsıyesı yanlıs anlama
[B]SOLLAMA BENİ SOLLARIM SENİİİİİ::pala::[/B]
Başka motorlar da var ...
YAMAHA YZF-R 125
DERBI GPR 125R
APRILIA RS 125
Derbi'nin 2. el fiyatı fena değil 6000 YTL civarı bulunur. Yamaha'nın sıfır fiyatı 8000 YTL. Aprilia 11.000 civarı.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)