mondial 125 zn VS. as 125t
Reklamlar
-
Reklamlar
-
bayi yakınlıgı onemlı değil, servis yakın mı ?
2. 2 side çin.. uzun omurlu bınemezsın..
ben mondial derim daha yaygın..
-
ya servisler felan yakın zaten küçük bir şehirde yaşıorum motorada bir sene bincem en fazla yaygınlık deilde sağlamlık önemli benim için
-
saglamlik icin cok fazla soylenebilicek seyyok
zenscooters diye google da arat bunlari kullanan vatandaslarin sitesi var orda sorsan daha iyi olur...
renk secenekleri degisiyor, yakit deposu degisiyor asyaninki daha buyuk
saglamlik acisindan farki oldugunu pek duymadim
sen dedigim siteden bir arastir
-
01 Haziran 2008, 13:06
ya araştırdım sordum herkese ama kend motorunu kullanan kendisininkini iyi dio yani burda ikisinide kullanan kişiler varsa yorum yazsınlar bizde ordan bullalım yani hangisi daha ii
-
01 Haziran 2008, 17:37
-
01 Haziran 2008, 19:29
renk seçeneği mondial'zn'de daha fazla!sonuçta ikiside aynı motosiklet hiçbir fark yok..ben asya'modelini kullanmıştım çok rahat scooter...
-
02 Haziran 2008, 13:06
digi_boy26 adlı üyeden alıntı
motorun iyisi kötüsü olmaz semih kardeş
bakımlı motor ve bakımsız motor vardır. hangisini alırsan al farketmez. çin motorlarının en büyük derdi bakımsızlıktır. bakarsan bağ bakmazsan dağ olur gibi bişey işte
iki modelin de parçaları aynı. sadece markaları farklı.
hatta grenaj kulakları bile birbirine uyuyor. benim servisime birisi asya 125t getirmişti kazalıydı. ona mondi 125zn parçaları aynen uydu, amblemini de hatta ben değiştirip yapıştırıverdim
bak burda asya 125t 1,672 ytl
burdan da mondial 125zn'in fiyatına bak
ama bu tip scooterlar pek sevilmedi açıkcası. diğer piyasada gördüklerin önü çift farlılardan almanı tavsiye ederim.
kardeş asyamotorun resmi sitesinde motor fiyatları aynı ya zaten fiyat deil hangisi dayanıklı o önemli benim için
ferotr adlı üyeden alıntı
renk seçeneği mondial'zn'de daha fazla!sonuçta ikiside aynı motosiklet hiçbir fark yok..ben asya'modelini kullanmıştım çok rahat scooter...
peki asya size sorun cıkarttımı
-
04 Haziran 2008, 13:09
Bende mondial zn125 var cok memlunum kaliteli cok değil ama yinede hakkını veriyor.
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
-
04 Haziran 2008, 13:43
hepsı aynı makıne..
ama servıs bakımından sıfır alcaksan sana Mondial 125 zn yı onerırım..hıc bır sorun cıkarmadı sımdıye kdar..
form da , Mondial 125 zn den bılgı alabılırısn..
:bounce:_______:):cat::wiinkk: gri MONDİ ZN/ İSTANBUL / BAKIRKÖY :):cat::wiinkk:______:bounce:
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)