Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

mondial 125 zn VS. as 125t

REKLAM ALANI

Motosikleti
    '09 CBF 150 Siyah '06 TransAlp Siyah
    arkadaşlar bilmiorum belki daha önce açılmıştır ama çok baktım hep eşit cıkıo sonuçlar bi sorum olacak

ben ilk defa motor alacağım ve ilk motorum olduğu için heyecanlıyım ve bu ikisi arasında kaldım sizce hangisni almalıyım ikisininde bayisi bana cok yakın yani bayii problemi yok cevaplarınızı bekliorum

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    VaScO1925 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bayi yakınlıgı onemlı değil, servis yakın mı ?

2. 2 side çin.. uzun omurlu bınemezsın..

ben mondial derim daha yaygın..
    Drift Religion, iZMiR ŞußeSi

Motosikleti
    ya servisler felan yakın zaten küçük bir şehirde yaşıorum motorada bir sene bincem en fazla yaygınlık deilde sağlamlık önemli benim için

kentacdis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    coming soon
    saglamlik icin cok fazla soylenebilicek seyyok
    zenscooters diye google da arat bunlari kullanan vatandaslarin sitesi var orda sorsan daha iyi olur...

renk secenekleri degisiyor, yakit deposu degisiyor asyaninki daha buyuk
    saglamlik acisindan farki oldugunu pek duymadim
    sen dedigim siteden bir arastir

Motosikleti
    ya araştırdım sordum herkese ama kend motorunu kullanan kendisininkini iyi dio yani burda ikisinide kullanan kişiler varsa yorum yazsınlar bizde ordan bullalım yani hangisi daha ii

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    motorun iyisi kötüsü olmaz semih kardeş bakımlı motor ve bakımsız motor vardır. hangisini alırsan al farketmez. çin motorlarının en büyük derdi bakımsızlıktır. bakarsan bağ bakmazsan dağ olur gibi bişey işte iki modelin de parçaları aynı. sadece markaları farklı. hatta grenaj kulakları bile birbirine uyuyor. benim servisime birisi asya 125t getirmişti kazalıydı. ona mondi 125zn parçaları aynen uydu, amblemini de hatta ben değiştirip yapıştırıverdim

bak burda asya 125t 1,672 ytl

burdan da mondial 125zn'in fiyatına bak

ama bu tip scooterlar pek sevilmedi açıkcası. diğer piyasada gördüklerin önü çift farlılardan almanı tavsiye ederim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    YBR
    renk seçeneği mondial'zn'de daha fazla!sonuçta ikiside aynı motosiklet hiçbir fark yok..ben asya'modelini kullanmıştım çok rahat scooter...

Motosikleti
    Alıntı digi_boy26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motorun iyisi kötüsü olmaz semih kardeş bakımlı motor ve bakımsız motor vardır. hangisini alırsan al farketmez. çin motorlarının en büyük derdi bakımsızlıktır. bakarsan bağ bakmazsan dağ olur gibi bişey işte iki modelin de parçaları aynı. sadece markaları farklı. hatta grenaj kulakları bile birbirine uyuyor. benim servisime birisi asya 125t getirmişti kazalıydı. ona mondi 125zn parçaları aynen uydu, amblemini de hatta ben değiştirip yapıştırıverdim

bak burda asya 125t 1,672 ytl

burdan da mondial 125zn'in fiyatına bak

ama bu tip scooterlar pek sevilmedi açıkcası. diğer piyasada gördüklerin önü çift farlılardan almanı tavsiye ederim.
    kardeş asyamotorun resmi sitesinde motor fiyatları aynı ya zaten fiyat deil hangisi dayanıklı o önemli benim için

Alıntı ferotr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    renk seçeneği mondial'zn'de daha fazla!sonuçta ikiside aynı motosiklet hiçbir fark yok..ben asya'modelini kullanmıştım çok rahat scooter...
    peki asya size sorun cıkarttımı

mach1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mondial zn125 (pırpır)
    Bende mondial zn125 var cok memlunum kaliteli cok değil ama yinede hakkını veriyor.
    Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
    Drift Religion

Motosikleti
    mondial 125 zn
    hepsı aynı makıne..
    ama servıs bakımından sıfır alcaksan sana Mondial 125 zn yı onerırım..hıc bır sorun cıkarmadı sımdıye kdar..
    form da , Mondial 125 zn den bılgı alabılırısn..
    :bounce:_______:):cat::wiinkk: gri MONDİ ZN/ İSTANBUL / BAKIRKÖY :):cat::wiinkk:______:bounce:

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)