honda shadow vt 125 mi? - yamaha dragstar xvs 125 mi?
Reklamlar
-
arkadaşlar ben yaklaşık bir sene sonra bir motor alacağım.aklımda iki model var ama karar veremiyorum.şehir içi ve kısa mesafe şehirler arası yolculuklar için, konfor, performans (güç) ve dış görünüm konusunda beni ikna edebilecek şekilde seçmeme yardımcı olursanız sevinirim.honda shadow vt 125 mi? yoksa yamaha dragstar xvs 125 mi?çok teşekkürler...
Reklamlar
-
1 sene sonra ne olur bilemem ama bu motorlari Turkiye'de bulamayabilirsin.
http://www.ataturkungencligehitabesi.com/
Okuyup da bugunu anlayamayan ahmaktir...
-
birkaç gün önce dragstar'ın üstüne binmiştim...
-
Chopper_Boy adlı üyeden alıntı
arkadaşlar ben yaklaşık bir sene sonra bir motor alacağım.aklımda iki model var ama karar veremiyorum.şehir içi ve kısa mesafe şehirler arası yolculuklar için, konfor, performans (güç) ve dış görünüm konusunda beni ikna edebilecek şekilde seçmeme yardımcı olursanız sevinirim.honda shadow vt 125 mi? yoksa yamaha dragstar xvs 125 mi?çok teşekkürler...
Bu modellerin resmini ve teknik verilerinide buraya koyarsan sabaha karar vermiş olursun bu şekilde olursa hayabusa alırsın
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
-
honda shadow vt 125 bildiğim kadarıyla bu motor as125t ve mondial 125 zn nin atası oluyor
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
-
yamaha dragstar xvs 125
honda shadow vt 125
benim bildiğim değilmiş
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
bu modellerin 125 liği tr de varmı?
-
mr_muzip adlı üyeden alıntı
bu modellerin 125 liği tr de varmı?
satılık ilanlarına baktım honda da bu katagori yok
-
türkiyede yok ama gelse fena olmaz..tabi fiyatı ne olur işte orası aşağı yokarı belli..
-
ben geçen gün dragstar xvs 125 gördüm biyerde.fiyatını sordum sıfır: 3.500 - 4.000 ytl...ve hala tercihimi yapamadım(yardımlarınızı bekliyorum)...
-
16 Ağustos 2008, 01:09
merhaba arkadaşlar bu 125 likler tr de varmı
-
21 Ağustos 2008, 22:09
bu modeller Türkiyede YOK!
varsada 1-2 tane dışarıdan getirilmiş şekilde bulunur!
Bol keseden sallamayalım!..
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
-
21 Ağustos 2008, 23:29
Hocam türkiyede 4 tane japonun 250 cc altı motoru yok,atmayalım lütfen.Hatta suzukinin vl250 intruder ı var galiba 500 cc altı olarakta...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler