Anket: Hangi Motosiklet İdealdir
- Katılımcı sayısı
- 71. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
En ideal Motosiklet Hangi Türdür.
Reklamlar
-
Amaçlar farklı olabilir, haliyle tercihler de, ama biz bir anket yapalım ve bu konuyu oylayalım.
1. Süratli motor iyidir.( Süpersport gibi)
2. Az yakan çok giden motosiklet iyidir (CUP gibi)
3. Motosiklet bir Tork canavar olmalı,(Harley vb. gibi)
4. "Yok abi ben hava almaya çıktım" (Scooter gibi) Ne diyorsunuz.
5. Abi işim var (Commuter, Kurye kardeşlerimizin gözdeleri))
[B][COLOR="Purple"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin, karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][/B]
Reklamlar
-
kawasaki er-6f saydıklarına uygun bi motor hatta ta kendisi
true love..
Drift Religion
-
hafta sonları gezecem gunluk bınecem uzun yol yapacam dıyorsan nekıt ve emduro hangısını begenırsen turkıye yollarında en ıyı makıma bunlar
bugun daha ıyı anladım bunları 500 6000 650 ccolarak bunlar yeter
:pr:içimdekı sokaklardayım yanlız gezer hayallerım gelde bıtsın bu özlemın soyle sevdıgını yar ben öleyım:cat:
-
bu petrol fiyatlarına bakarsak cc si düşük ama 250-400 llük bir enduro iyi bir alettir.
-
naked'ler yok
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
babaçi adlı üyeden alıntı
naked'ler yok
Commuter gibi değerlendirsek...
[B][COLOR="Purple"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin, karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][/B]
-
super sport olsun abi hız ı pek sevmem hava atmak olsun maksat
-
Tamamen kullanım amacına göre değişir. Ben cruiser/chopper kategorisi dahilindeki motorları yeğlerim. Çünkü uzun ve rahat yolculukları seviyorum. Racing modelleri bence pistler için uygun. Onları yolda görünce biraz garipsiyorum açıkçası ama saygım var tabi çok güçlü ve hızlı makineler. Scooter dendikte şehiriçi ulaşım aklıma geliyor. Şehirlerarası yolculuk için büyük ve güçlü bir scooter almaktansa cruiser ya da touring almak daha makul. Yakıt sözkonusu olunca sanırım her sürücü motosikletinin az yakmasını isteyecektir.
Yine de sonunda amaçlara, tarza, gereksinimlere ve eldeki parasal olanağa bağlı olarak değişir alınacak motosikletin türü... hatta markası ve modeli de.
Motorları maviliklere süreceğiz.
Tüm ikitekerler kardeştir, bisikletler dahil.
-
motorum olsun çamurdan olsun yeter
-
şu son yakıt zamlarından sonra ve motosikletlerin canım türkiye şartlarında'da pahalı olduğunu düşünürsek 125cc ile 250cc naket ve commuter türkiye için en iyisi tabiki aynı cc'lerde tarzlar değişebilir...
-
tarz meselesi sehir ne olursa olsun chopper derim ben ama bunu benderim basşkası isse başka bişiy der ama bizim insanımız havalı olsun falan sever yani gösterişi motor deyince hemen racing akla gelir
[COLOR="Red"][B]
Önce Topraktım Simdi Agaç OLdum.
Derya DenizLer Gibi DaLgaLandım Simdi DuruLdum.[/B][/COLOR]
-
Tabiki tork canavari Bu arada japon cruiser'lar ayni cc'deki harley'lere torkta da beygirde de fark atiyor bilginize Tork canavari diyince akla, VTX 1800, suzuki m 1800 veya kavasaki vn 1500gelir
http://www.ataturkungencligehitabesi.com/
Okuyup da bugunu anlayamayan ahmaktir...
-
hiç bişeyde gözüm yok.
bi harleyim olsa ne olur
dragstar a da razıyım
-
Esas binilesi motorları yazmamışsın enduro yok,kross yok...
-
tatarx adlı üyeden alıntı
Esas binilesi motorları yazmamışsın enduro yok,kross yok...
Farkettim ama.... aması var. Anket'e madde eklemeyi beceremedim. Herhalde Admin yetkisinde.
Şimdilk olanlarla yetineceğiz.
-
-
Her türlü yolda kullanacam dersen; Enduro olabilir. Ben commuter denen 125'lik binek tip motorlada her yola girdim.
Elin adamı R1 le dünya turuna çıkıyor. Çölde kullanıyor balçıktan geçiyor.....
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
-
harbiturk adlı üyeden alıntı
Walla onu bunu bilmem boğaçhan bu günkü konvoyda SS lerle birlikte giden tek farklı araç 500 cc lik scoterdi ne yatarak ne kasılarak geniş geniş yol aldı adam zaten gunun meselesi oldu. Senin bahsettiğin tork canavarları çantalardan dolayı ruzgar kurbanı olduğu için 100-110 sınırını geçemedi.
Neticw itibaiyle yeni nesil scoterler çok ama çok şey vaad ediyorlar. Sele altı bagajı ise gerçekten çoook etkileyici. İki koca kask yanyana sığıyor daha ne olsun.
Evet Harbitürk kardeşim, fikrine katılmamak mümkün değil. Fonksiyonel bir motosiklet, çok daha fazla amaca hizmet eder. Ama 500 cc 'de küçük bir rakam değil. Biz bunu 250 cc.lik Baba bir scooter olarak düşünsek...! nasıl olur.
-
-
cup un gözünü seveyim
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)