hangisi alınır görüşleinizi bekliyorum
tabiki HONDA şaşmıcaksın
Acımadıki, acımadıki
Honda alınır çünkü vergisi daha az , servisi yaygın ve ABS si var.
one ya.Mengu16 adlı üyeden alıntı
ABS yi sonradan evemi yolluyorlar ?
bence suzuki nedenini açıklıyim sürat istiyosan suzukiden başka motor tavsiye etmem pistonların çapı hondanınkinden daha çaplı tam istenilen kıvamda.. yinede binecek olan sensin ...
İkisini de kullanma şansım olmadı ama suzukinin yüzü eskidi ve ikici eli pek rağbet görmez ama honda bu konularda bir adım önde.
Bence ikisini de alma Z750S verelim sana
performans olarak ve düşük devirlerde verdiği yüksek torkla kesinlikle tatmin eder..
06 AB 3263
0 Rh+
Bugün kaç motorcuya selam verdin?
nerede oturdugun motor tecruben olup olmadıgı oturdugun yerde hangısının servıs agı oldugu yaygın parca fıyat karsılastırmaları onemlı.ımal yılları ve km de onemlı tabıkı
[url]www.since1910.net[/url]
BİLGİ PARAYLA SATILAMAZ. BİLGİ PAYLAŞTIKÇA ÇOĞALIR.
BİLGİ, KİTAPLARDA, BEYİNLERDE SAKLI KALDIĞI SÜRECE ANLAM İFADE ETMEZ
ben ikisini de sürdüm ve suzuki derim ama sıfır ise çünkü alet aşırı seri ve ikinic elde de bilindiği gibi güvenilemez bir motor ama 600f zaten şefhir racing i diye bi kavram geçiyo aklımda sıfır alacaksan suzuki al ama ikinci el se tercihin 600 f
_______BURSA MOTO KLUB KAPTANI_______
motorun mu var bas marşa asla durma
slm. honda bence. daha genis servis agi olmasi cok önemli, ayrıca desenleri daha estetik görünüyo. ama 'F' yerine 'RR' al bence.
özgür olmak istiyorsan; doganın bir parcası olmayı göze almalısaın
honda HAYAT ONDA
hondayı başka motorlarla kıyaslamak bile küçük düşüdücü
motor-suzluk su-suzluktur. harley davidson..
kardeşim sitede bir 600f kullanıcısı var motorundan memnun olmadığını söylemiş çekişi ii değil diyor ama ben ikisini de kullanmadım bişi diyemeyecem
şu kadarını sölim bende sanırım 750F alıcam bu gidisle.Honda farklı tabii ama gherzaman Honda olmuo arkadaslar..ben yakından görmedim ama kullananlar suzuki icin süper seyler sölüolar..bide 600F race tarzı bence suzuki 750F ise daha cok touring bence.herseyıyle..2.elde bence daha mantıklı ..touring motor racwe kadar zorlanıcağını düsünmüorm tabii bu kullanıcayada baglı ama
suzuki almak ki ben alıucam sanırım..
[B][FONT="Comic Sans MS"]Motorsiklet ve Rottweiler En Büyük Tutkularımm..Şükürki ikisinede Sahibim..[/FONT][/B]
Farklı tarz bunlar biri race diğeri de touring . Tarza bağlı ama suzuki derim performans dayanıklılık ve yol tutuş frenleme vs açısından
[B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]
bir alllahın kulu kalkıp da faydalı bir şey yazmaz mı yahu şuraya,herkes mi kullanmadığı makina hakkında konuşur.nereden geliyor bu bilgi ve tecrübenin kaynağı.insan bir kez kendine sormaz mı? sadece önünüzden, cadden geçip gidişini gördüğünüz bir motosiklet muhtelemen.
Türkiye köylüsü çalışkandır ve kafasının değerini bilir! Rüya dediğin şey de bizden oluşur işte / Ve minicik ömrümüzü yine bir uyku noktalar. (We are such stuff. As dreams are made on; and our little life. Is rounded with a sleep)
İki Motor da Sport Touring diye geçiyor arkadaşlar. Ve ikisini de beğeniyorum. "600 F" asığı olarak Honda türkiye sartlarına elverişli bir marka. Fakat Kİşisel olarak Suzukinin GSXF serisine özel bir ilgim var
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
ben gsx f 750 aldım tek kelime harika bir makina kullanım rahatlıgıda cabası şiddetle tavsiye ederim
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:28 ----------
ben 600rr kavasaki zx9 honda 1000rr suzuki gsx r1000 kullandım enson olarak 2001 model gsx 750f aldım
en rahat motor 750f
700 km yol yaptım insanın hiç mi beli kolu bilegi agrımaz?
hiç bir agrı yok sızı yok işte öyle bir makina performans olarak çok seri
öyle söylenenler gibi çok kaba bi makina degil! resimlerini görmüştüm
çok kaba görünüyordu
yanına gidip bakınca çok hoş geldi bana
seside harika sonuçta 4 silindir makina
biraz param olunca 2006 modelini alacagım
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)