Arkadaşlar Motor Almayı Düşünüyorum Ama Ikisinde Kararsız Kaldım Sizce Hangisi Daha Iyi???bana Fly Gibi Geliyor!
Arkadaşlar Motor Almayı Düşünüyorum Ama Ikisinde Kararsız Kaldım Sizce Hangisi Daha Iyi???bana Fly Gibi Geliyor!
fly derimm görüntü olarak daha güzel ama bws ye bi bak derim
bws yi dememin sebebi çok fırlama motor tekerler büyük ama fly şık motor
ben de ikisi arasinda kalmistim. sadece tasarimini begendigim icin gittim fly aldim. simdi oldukca memnunum. tavsiye ederim...
faster than the speed of life...
Bit Le Pireyle Uğraşma Honda Dylan Al Memnun Kal Diyerlerini Ikigün Sonra Satmaya Kalkarsın
ODA KÜÇÜK 150 CC 16 BG.
Piaggio tabiki... Scooter ı ilk bulan firma
Youtube : Burax Yolda
Mototaş Aş. çalışanı
Fly
şunu da goz onunde bulundur. her gıttıgın dukkanın marketin önünde ya mondial var , ya honda activa , yada beat.
bu yuzden eger bakkal kurye motorundan farklı bırseye bınmek ıstıyorsan git fly al. ama 100 cc bence çok çok az. otobana hıc mı cıkmıyorsunuz siz. fly denilen alet 6.7 hp miydi neydi. bence scooter en azından 150 - 200 cc olmalı.
yoksa 100 luk makina alıp 80-85 ile en sağdan bile seyredemezsin otobanda.
ıkısınede bınıp kullanmıslıgım yok ama fly ın tasarımı harıka
bır kursun kaleme benzer hayat tek eksıgı sılgıdır
fly derim çünkü daha şık duruyor.honda beat güç bakımından fly ı geçer ama
Bu topic kiliklenir...Fly dedim tekrar Fly diyorum..Bence 2sinide bırak suzi an 125 al..En mantıklısı..
Fly derim ......
bandit : ruhlarinda haydut tasiyanlari , ruhlarinda ozgur olanlari, ruzgara cikinca herseyi unutanlari anlatir
Suzuki an125 benim çok hoşuma gitti test etmeni tavsiye ederim bwsyede lafım yok nede olsa kendini ispatlamış bi makina
Bencede Pıaggıo...düşünme bile... .
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
bencede ya beat yada suziki an 125 al
[B]aldım sonunda ama daha gelmedi dylan dylan dylan[/B]
[B]geliyo geliyo çarşamba(21.05.2008) gibi bende olacak inşallah[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)