Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

suzuki an 125 hk süper scooter ile ilgili merak edilen her şey

REKLAM ALANI
    sali@com - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşlar Slm ,

1 hafta önce uzun araştırmlar sonucu bir suzuki an 125 hk aldım. Ve gerçekten hayatıma renk geldi bu kadar güzel bir scooter olur yani Suzuki adına yakışır bir ürün sunmuş piyasaya.Motorun gücünü seriliğini hemen hissediyorsunuz.Denge süper en yavaşladığınız anda bile durmadan yere ayaklarınızı koymanıza gerek kalmıyor yani bu kadar dengeli. Depo 7 lt. ancak bu scooter gerçekten yakmıyor. İlk depom ama 300 km yapar gibi geliyor 1 depoyla. Aracın şimdi rodajını yapıyorum 50-60 arası hızı zaten banamısın demiyor. ara sıra tarfiğe göre hızlanıyorum çok rahat hızlanıyor ve inanılmaz seri.Scooter acayip ilgi çekiyor, cinliler baka kalıyor zaten :-)) 1 gr. pişman olmadım aldığıma. üstelik 2390-ytl + kask-branda-a2 ehliyet kursu bedava bu fiyata şehir içi kullanım ve kolaylık açısından bu araç bedava sayılır. bu araçla ilgili Her türlü sorunuz cevaplanır . Düşünen arkadaşlar düşünmeyin derim bence hemen alıp binmeye başlayın mağlum ilkbahar yaz günleri geldi artık .

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    VaScO1925 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    fotoğraflarınıda ekleseydin görmüş olurduk, Çok güzel fiyata almışsın kampanyadan çok güzel yararlanmışsın, Kazasız belasız günlerde binmen dileği ile...
    Drift Religion, iZMiR ŞußeSi

Rigel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax
    Güle güle kullan. Hoşgeldin aynı zamanda. AN125 hakkında çok katılımın olduğu bir topiğimiz vardı asılnda. Orada birçok AN125 kullanıcısı ile tanışılabilir ve bilgi edinilebilir. Site kurallarına bir göz atalım derim...
    Üç boyoz bir kola

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler