honda nx 250 mi yoksa yamaha xt350 mi?? acil bu hafta almam lazım :)
Reklamlar
-
merhabalar arkadaşlar ben motoru genelde şehir içinde iş evokul üçgeninde ve ikinci olarak ta (köy yollarından ve tali yollardan)uzun yolda geze geze kullanım amaçlı almayı düşünüyorum..hal böyle olunca şu iki model arasında kaldım sizce yedek parça servis vs konularından hangisi öne çıkar???
saygılarımla....
if u are the big big tree we are the "small axe"
Reklamlar
-
büyük bişe al... hayabusa al bence
-
Honda'nın parcaları daha pahalıdır belki ama ben yine de Honda'dan şaşmazdım.
-
ikisinde parçalarını bulmak zor bildiğim kadarıyla maddi imkanın varsa Yamaha XT 660 derim
-
murti06 adlı üyeden alıntı
ikisinde parçalarını bulmak zor bildiğim kadarıyla maddi imkanın varsa Yamaha XT 660 derim
+10 000 bencede xt 660r alsın özellikle siyah..
-
xt350yi tercih ederdim ben ..
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
-
xt 660r seçeneklerde yok ama tabikide xt 660r heryere gider...
-
mokyjr adlı üyeden alıntı
köy yollarından ve tali yollardan uzun yolda geze geze kullanım amaçlı almayı düşünüyorum..
LTF06 adlı üyeden alıntı
büyük bişe al... hayabusa al bence
Köy yolunca kullanacağım demiş, seçenek olarak iki enduro vermiş sen hayabusa demişsin. Mantıklı olsak biraz.. Bu dünyada ki tek motor hayabusa değil...
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
zaten yapım ve kişilik gereği enduro motorlardan hoşlanıyorum...
600 cc lik bir motor da şehir içinde bana yüksek maliyetli ve ağır gözüküyor daha önceleri arazide ve şehir içinde 125 cc deneyimim çok oldu ve şihir içinde gerek park gerekse yakıt tüketimi açısından bence 350cc-400cc yi geçmemek lazım diye düşünüyorum.. belki yanılıyorumdur bütceme uygun xt600 ler var ama durumları harap bi iki tanesini görme imkanım oldu ama çoğu rent a car dan çıkma ve çoğu 2 kez rektifiye görmüş motorlar o yüzden de biraz xt 600 lere karşı güvenim kırıldı( biraz abarttım galiba )
neyse baalım bu gün sahibinden de bir xt 350 buldum akşam saatlerinde bakmaya gideceğim umarım motoru fazla sorunlu değildir bana şans dileyin..
saygılar herkeze...
-
Xt660r 10 litre benzinli 200-220 km arası gidiyor ancak fiyat olarak xt350den kat ve kat pahalıdır.
-
yamaha derim .. diger seçenek te ise 660 önerirdim .. benzin konusunda kafanı takma .. iki silindir motor senide üzmez cebinide hem rahat edersin .. hemde dag tepe gezersin
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
-
honda nx 250'nin parçası yok!!arkadaşımda 95'model vardı krank çıkarmıştı motor ve parçalarını bulamadık.bir yerde bulduk o'da japonya'da maliyeti hesapladık o'zaman sıfır motor parası harcanıyordu neredeyse!!sen xt'den şaşma 600'lüğüne bak derim ben. xt 350'nin'de parçasını bulmanız biraz zor çünkü piyasada kalmadı bu makinalar unutuldu....
-
aslında honda nın "motor" konusundaki güçlülüğünü bilsem de ben de sanırım yamahaya kayacağım ama dediğim gibi xt6000 ler biraz fazla yakıyor ve de biliyorsunuz önümüzdeki 15 gün içerisinde devletimiz %15-%20 arasında bir zam yapacak akaryakıta :O)
parça olarak evet zor olacak ama başka alternatif olarak o güçte sadece çin malları var ve ben ölü bir japonu çin e tercih ederim )
-
bende NX 250.. bu kategoride isim yapmıs saglam bi model..
-
Madem 400cc'ye kadar enduro arıyorsun, neden nx 4 falconu düşünmedin hiç? Yedek parçası da bahsettiğin 2 modele kıyasla kolay bulunur...
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
-
Shrieker adlı üyeden alıntı
Madem 400cc'ye kadar enduro arıyorsun, neden nx 4 falconu düşünmedin hiç? Yedek parçası da bahsettiğin 2 modele kıyasla kolay bulunur...
Falcom bencede en mantıklısı.Bu motor daha güncel dediklerine göre.
lezzet gider,mesuliyet kalır...
-
Falcon
-
xt 350 nin iyi bir motosiklet olmadığını duydum.Dr ve xt karşılaştırması yapmışlardı bi yerde.Xt gerçekten çok kötü yazıyodu.Ben nx kullandım.Kesinlikle tavsiye ederm.Çok da sağlam ve ömürlüymüş.Kullananlar öyle söylüyor.Nx al derim.Hatta nx al
-
nx 4 falcon düşün derim bence en mantıklısı o
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
-
nx4 falconun tipini beyenemedim arkadaşlar yaw sanki honda titana dominatör arkası eklenmiş gibim geldi bana (O:
bu arada ben de biraz daha para biriktirdim ve şu sıralara 660r lara diktim gözümü
hatta transalp li bir arkadaşımı bile bu makineye kaydırdım şimdi o da transını satıp bir xt660r alacak :D
ama sanırım bir yanlışanlaşılma varbu motor hakkında
jesse adlı üyeden alıntı
yamaha derim .. diger seçenek te ise 660 önerirdim .. benzin konusunda kafanı takma .. iki silindir motor senide üzmez cebinide hem rahat edersin .. hemde dag tepe gezersin
iki egzostlu tek silindirli :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler