Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

150 kn mondial ----- 150 hs mondial

REKLAM ALANI

Motosikleti
    vw transporter 2,5 tdı,citreon nemo :D:D
    merhabalar ben 150 kn motosiklet almak istiyorum aranızda 150 kn kullanıcılarına bir sorum olacak göstergelerde vites göstergesi varmı?
    sizce mondial 150 hs mi alayım yoksa 150 kn mi siz tercihinizi hangi yoldan kullanırsınız ?
    ben ığdır bölgesinde yaşadığım için köy yolları kötü ama scooter geçer bide 100--120 km yola çıkacam siz hangisini önerirsiniz

cevabınızı en kısa sürede bekliyorum
    eğer kaderinde varsa tecavüze uğramak bırakta keyfine bakk:queen::queen::queen::queen:

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Honda Dylan 150
    İkiside ayrı motorlar...Biri scooter diğeri ise vitesli...

Aslında ikisinide bırakıp 2,el 2005/2006 temiz ybr125 al derim ben..Veya Honda İnnova...

Motosikleti
    mondial 150 kn
    merhaba kardeşim ben 150 kn kullanıcısıyım. . .Evet fites göstergesi var ve çok seri motor o senin dedigin yolu durmadan 2-3 kere gider gelir rahat we konforludur ben 150 kn al derim yhani ve bu motoru çogu motora deişmem
    msn adresim:only_cabut@hotmail.com beklerim :bounce:

satoyama - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gilera Runner / Aprilia Sr GT200
    Alıntı cabut078 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba kardeşim ben 150 kn kullanıcısıyım. . .Evet fites göstergesi var ve çok seri motor o senin dedigin yolu durmadan 2-3 kere gider gelir rahat we konforludur ben 150 kn al derim yhani ve bu motoru çogu motora deişmem
    fites

bişi sorcam bu 150kn düzde abartısın ortalama kaçla gidiyo ibrenin +10 km fazla gösterdiğini varsayarsak
    zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)

Motosikleti
    Honda Dylan 150
    satoyama
    100-110

no_name - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150
    köy yolunda kullancaksan direk 150 kn al scoterin tekerlekleri ufacık hemen patanaj atıo köy yolu o scoterin tekerine taş gelse kaç takla atcan belli deil 150 kn de vites göstergesi var alışamam diye korkma rahat alışırsın motora hem motor scoterdan çok daha rahat hem azda yakar ortalam 100 km 2.5-3 lt vitesli motordan fazgeçme

Motosikleti
    tabanway 1000
    EVET BENCEDE VİTESLİ ZATEN SCOOTER LE EN FAZLA 20 GİDİŞ GELİŞ SONRA PERT GRANAJI COK CABUK KIRILIYO PİŞMAN OLCAĞIN SEÇİMLER YAPMA

Levsy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    NX 400
    150 KN fena motor değildir, hem köy yoluna daha iyi gelir. Ancak bizim bu motorların bakımını pek ihmal etmeye gelmiyor, diğer markalara göre daha sık ilgilenmek gerekiyor. Ve bakımları düzenli yaptıktan sonra vibrasyon dışında başka sorunu pek olmuyor ki bunu da azaltmanın yolları var.

s.a. arkadaslar ben yenı uyeyım adım huseyın...çelik crown 150 kullanıcısı varmı aranızda....

Motosikleti
    YBR_125_'05_KIRMIZI BROADWAY '92_BEYAZ
    motosiklet modelleri forumunu bi araştır bakalım vardır mutlaka.

düzeltme: bak varmış.senin yerin bu forum burda diğer aynı tür motosiklet kullancılarıyla bilgilerini paylaşabilirsin. aslında kendin arama yapman gerekirdi ama neyse bu seferlik bendensin

http://www.motosiklet.net/forum/moto...ight=crown+150

150 kn derim motor çok güzel ve güçlü düz yolda scooterle ve yarı otomatikle kıyaslanamaz 2 kişi 120 görüyor

euzun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbf 150
    Merhaba ben 125 UAG kullanıcısıym, Mondial bayine gittiğimde biraz sohbetin ardından bana 125 AUG nin daha iyi olduğunu söylediler ve aldım. Karşılaştırmam şu şekilde;

125 UAG - Titreşim var, yakıt az, grenaj yok sayılır
    125 KT - Titreşim var, yakıt biraz fazla, grenaj yok sayılır,
    150 KN - İçlerindeki en yakışıklısı, Titreşim çok fazla (motor güçlü, lastik takoz şart ama yok) yakıt 125 göre normal

Kısaca titrşim olayı ve grenaj diğerlerine göre fazla, bana sorarsa yeni 100'lük vitesli çıktı onu al yada 125 UAG.

ethemm76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yuki Snoopy 80cc.
    150 kn lerde titreşim olduğundan bahsediliyor. Hsnin grenajları dağ tepe bayır işlerine asla dayanmaz, bir sene kullandım. Grenajlar çok zayıf. 150 kn bu şekilde böyle ortamlarda kullanılmaya daha uygundur.

arkadaşlar adım taylan yeni üye oldum,söyliyeceyim de var soracagımda bende 150kn kullanıcısıyım yaklaşık 2 senedir kullanıyorum söyliyecegim şuki 150 kn hakkında ilk aldıgım zaman motoromun direksiyon kısmı baya bir titreme oluyordu enfazla 1 hafta falan sürdü moturu hıza iyice alıştırdım gün geldi 120 ye cok rahat vurdum arkadaşlar titreşimi falan dert etmeyin gecer,ce gecen yıl icinde bir morel bozuklugundan dolayı moturu duvara vurdum allahtan burnum bile kanamadı neyse o darbeden dolatı ön düzen amassörleri biraz eyilmişti onuda 30 ytl ye yaptırdım servise deyil tanıdık bir motorcuya servise sorsum cok istiyor dikkat edin,motor cok iyi cok dayanıklı cok güclü 150kn artık benim bir parcam sadece dış kaplamaları pilastik,bu arada bi deyişiklik yaptım 1 ay önce ön dişli 15 likti 17 lik yaptım arka dişlinin orşinzlını zldım sadece arkayı yeniledim şuan motor dahada rahat tavsiyem budur

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:08 ----------

150kn ye nasıl bir aksesuar yapabilirim arkadaşlar

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:20 ----------

150 kn nin hava ayarını ögrenebilirmiyim

arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var bende mondial 150 kn var tamitciye götürdüm verim alamadım hava ayarı nasıl yapılıyor motor giderken sanki biraz bogulur gibi geliyor ve arada bir tekleme oluyor yardımcı olursanız sevinirim

yigido_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF 150 2009
    arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var bende mondial 150 kn var tamitciye götürdüm verim alamadım hava ayarı nasıl yapılıyor motor giderken sanki biraz bogulur gibi geliyor ve arada bir tekleme oluyor yardımcı olursanız sevinirim
    kardesım sana bı yardımım dokunsun
    karbırator uzerınde rolantı ayrarı aparatı ve hemen yanında hava ayarı var muhtemelen oranın ayarsızlıgından kaynaklanan bır sorun var onu sen yapamzsın bı usta gormesı sart

yardım edebıldıysem ne mutlu benımde sana bı sorum var

arka dıslı ıle on dıslın kaclık?

canercamalan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT-250 ЯЯ
    çin malı alıcam diyosan cup tarzına bakıcan her türünü kullandım ama içlerinden en sağlamı cup lar ÇİNLERDEN

alttaki linki başştan sona kopyala yapııştıır bi bak bakalıım motorlara
    http://www.sahibinden.com/search.php?b[search]=100_ukh&c=14203
    ۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR

0909halil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Alacak kısmetse )
    150 kn sağlam motor. vites göstergeside var. scoter çabuk dağılır.vitesli motor almanı tavsiye ederim.

vedatkavak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 250

hava ayarı

arkadaşlar kn 150 nin hava ayar vidası karbüratörün en alt kısmındadır.. motor sıcak iken vidayı sıkarsanız benzini kısarsınız yakıtınız düşer gevşetir seniz yakıt çoğalır zengin karışım olur ...

FlexMan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Varadero
    150 hs su gibi içiyor benzini nefret ettim kesinlikle tavsiye etmiyorum

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler