Kymco super 8 mi agility 125 mi?
Reklamlar
-
Kymco super 8 mi agility 125 mi?
sizce ikisi arasındaki fark nedir.
bildiğim kadarıyla süper 8 tekerler büyük birde farklı bir teknolojiyle yapılmış daha tasarrufluymuş yakıt olarak....
peki biri 2750 ytl diğeri 3,550 ytl farkına değer mi yada MOVIE 125 XL GÜMÜŞ&KIRMIZI 125 cc 3.698 bunu mu alsam....
Reklamlar
-
bence sen kararını vermişin
sadece sür ...... www.eskisehirenduro.com
-
http://www.kymco.com.tr/html/super8.html#
SUPER 8
--------------------------------------------------------------------------------
Ölçüler 1940 x 745 x 1220
Ağırlık (kg) 117
Motor Tipi Tek silindir 4 zamanlı
Soğutma Sistemi Hava
Şanzıman CVT
Motor Hacmi (cm³) 124,6
Ateşleme Tipi CDI
Yakıt Kapasitesi 6
Yağ Kapasitesi 1
Sele Yüksekliği 780
Max. Güç (Hp/d/d) 9.6 / 8000
Max. Tork (Nm/d/d) 9.3 / 6000
Frenler Ön / Arka Disk / Kampana
Tekerlek Ölçüsü Ön 120 / 80 - 14
Tekerlek Ölçüsü Arka 120 / 80 - 14
özellikleri burada ama tipi süper keşke 150 cc olsaydı
AGILITY 125
--------------------------------------------------------------------------------
Ölçüler 1830 x 690 x 1130
Ağırlık (kg) 105.5
Motor Tipi 4 zamanlı
Soğutma Sistemi Hava
Şanzıman CVT
Motor Hacmi (cm³) 124.6
Ateşleme Tipi CDI
Yakıt Kapasitesi 5
Yağ Kapasitesi 0,9
Sele Yüksekliği 790
Max. Güç (Hp/d/d) 9 / 7500
Max. Tork (Nm/d/d) 9.1 / 6500
Frenler Ön / Arka Disk / Kampana
Tekerlek Ölçüsü Ön 120 / 70 - 12
Tekerlek Ölçüsü Arka 130 / 70 - 12
-
__________________________________________________ _______
8
-
super 8 bir adım önde.. şekil makine!
::139:: [I][B][COLOR="DarkRed"]Burak Murat[/COLOR][/B][/I]
-
8 kanunı babcat e cok bezıyo bende 8 ı tavsıye ederım
İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor
-
Uzun süre kullanılacaksa Super8,kısa vadede kullanılacaksa Agility derim.
Super8 ile Agility aynı motoru kullanıyor yanlış bilmiyorsam (Agility'deki motorun biraz modifikasyon görmüş hali olabilir Super8'de ki)
Super8 rengarenk ve daha yeni bir makina. Gösteriş olarak Agility'den daha önde tabi. Daha büyük jantları ve daha görsel bir gövdesi var.
Ama aynı perf. sahip bir makina için fazladan -neredeyse- 1000 ytl verir mi idim hakkaten düşünürdüm.(ikinci elde bunun bir zaafiyet olacağını düşünerek)
Dediğim gibi,uzun vadede Super8 derim.
Ama Agility'nin ikinci elde biraz daha şahlanacağını düşünerek kısa vadede Agility derim.
Super8'i yakından görmediğim için çokta net birşey diyemiyorum. Bir ara incelemem lazım. ;
Selesinin rahatlığı,oturuş pozisyonu falan acaba aradaki farka değer mi diye
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
-
asm dostuma bu konuda çok hak veriyorum keza piyasada bayağ bir 2. el agility arayan var.
::139:: [I][B][COLOR="DarkRed"]Burak Murat[/COLOR][/B][/I]
-
arkadasım agılıty her alanda kendını kıyaslamıs bı motor ama super 8 oyle deıl daha yenı cıktı ve pek fazla bılınmıyor agılıty ı onerırım
İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor
-
Agility ne are 2.783 lira oldu ya
-
Super 8 almaktansa movie 150 almanın çok daha mantıklı olduğunu düşünüyorum.
Ama illa ki ya agility ya super 8 almak istiyorum diyorsan, tabii ki agility al derim,
ufak tefek farklar için aradaki 800 YTL'lik fiyatı ödemek yerine de kaskını, montunu, çantanı, vs.. alırsın.
-
superrider adlı üyeden alıntı
Agility ne are 2.783 lira oldu ya
Çoğu firma, ürünlerine zam yaptı. Arabalara falanda biraz zam geldi.
Malum dalganma neticesinde...
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
-
Aslında ben uzun vadede satmayacağım beni hem şehir içinde günde 30-40 km götüren masraf çıkartmayan bir model istiyorum hız olarak da 90-100 ideal benim için. zaten arabam var tek bu olmayacak ve bu nedenle agility bana fazla çıplak gibi geldi...yani süper 8 daha dolu ve gösterişli gibi...srı -mavi de çok yakışmış ayrıca... http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=9268441
buradaki korumalı mont hakkında bilgisi olan varmı kışlık mı yoksa 4 mevsim mi birde mont ile dizlik alıcam.ama sanırım süper 8 satıştada agility den farklı olmaz tutulur bence... hatta süper8 ve süper 9 ile iran piyasasında da baya iyilermiş
-
kymco ların her modeli zevk meselesi hangisini alırsanız alın karlı çıkarsınız zira kymco her motordan bir adım önde koşar kymco ya verilen paranız hiç bir zaman boşa gitmez zira 2.ci elleri bile piyasada pirim yapıyor demekki bayağı piyasa tutturmuş bunun sebebi ekonomik vede sınıfının süratlı ve sağlam olmasından kaynaklanıyor bana göre her modeliyle önde giden motor hangisi kesenize uygunsa onu alın derim eminim pişman olmayacak vede memnuniyetinizi benden çok yazacaksınız tek kelimeyle kymco suz hayat kimsesiz hayat gibidir tanrı hepinize gönlünüzde yatan kymco nasip etsin derim
-
Super 8 alabilecekken Agility 125 aldım. Tabi bu benim seçimimdi... Sanırım sen Super 8 i aklına koymuşsun. Al bence. Tabi arada bariz bi fiyat farkı var. Performans olarak aralarında büyük farklar olduğunu sanmıyorum. Keza motorları aynı fakat şasi leri farklı.
Aradaki en bariz fark büyük tekerler olabilir ve görünüş.
Kimisi benim gibi mütevazi görünüp ortalığı birbirine katan bişey sever,kimiside görünüşünden içinde ne olduğu belli olan birşey. ;)
Gözümde 2side aynı yani...
Motorumu ilk gören arkadaşlarımın Çinli zannedip bişey dememeleri ve akabinde arka koltuğa oturup ta hareket edince ki şaşkınlık,sımsıkı tutunmaları beni çok eğlendiriyor mesela :D
Youtube :
Burax Yolda
Mototaş Aş. çalışanı
-
antalyaya mayıs ayında gelecekmiş daha gelmedi süper 8. şimdilik bendek mondial 125 mt ye bincem sanırım haziran gibi alıcam biraz para biriktirmem ve satışlarının durumunu görmem lazım. ama tipi çok hoş... ekran koruyucum da süper 8.... keşke 150 lik olsaydı ama sanırsam çok rahat 100-120 filan yapar bu alet....adamlar agility den çok farklı gelsin test ettirrz kisini de farkı gözlerinle gör dediler...
ama kymco kesinlikle kafama yattı. bmw honda alamıyorsak aynı kalitede kymco alırım...
-
super8 in tipi görünüşü aerodinamik yapısı fln düşünlerek tasarlanmış ve çok gzl bi motor super8=9,6hp demişler agility ise 9,1hp o aradaki 0,6 hp lik farkı agility inceliği ve sadeliğiyle super8le aynı hıza denk getirir kanmca.neyse bnde yazın ortalarında doğru agility almayı düşünüyorum ama büyük ihtimal agility50 alıcam.agility 50 hakında bilgisi olan varsa bni biraz bilgilendreblrmi ?
-
03 Haziran 2010, 19:49
mrb agility city mi super 8 mi ?
-
03 Haziran 2010, 20:10
ben ikisini de kullandım uzun süre hiç bi fark yok super 8 in tekerlekleri büyük ve agilitye göre pahalı
sana bu motoru önerebilirim uyguna vericem http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...lity-125/detay
Mobylette->Peugeot 103->Agility 125->Ybr 125->Cbr 125 R->Ybr Esd 125->?
-
19 Haziran 2012, 11:24
merhabalar yeni konu açmak yerine, konuyu diriltmek istedim. Sizce de hala Agility 125 mi? :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)