Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Kymco super 8 mi agility 125 mi?

REKLAM ALANI

Kymco super 8 mi agility 125 mi?

sizce ikisi arasındaki fark nedir.
    bildiğim kadarıyla süper 8 tekerler büyük birde farklı bir teknolojiyle yapılmış daha tasarrufluymuş yakıt olarak....

peki biri 2750 ytl diğeri 3,550 ytl farkına değer mi yada MOVIE 125 XL GÜMÜŞ&KIRMIZI 125 cc 3.698 bunu mu alsam....

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    KROSS 250
    bence sen kararını vermişin
    sadece sür ...... www.eskisehirenduro.com

http://www.kymco.com.tr/html/super8.html#

SUPER 8

--------------------------------------------------------------------------------

Ölçüler 1940 x 745 x 1220
    Ağırlık (kg) 117
    Motor Tipi Tek silindir 4 zamanlı
    Soğutma Sistemi Hava
    Şanzıman CVT
    Motor Hacmi (cm³) 124,6
    Ateşleme Tipi CDI
    Yakıt Kapasitesi 6
    Yağ Kapasitesi 1
    Sele Yüksekliği 780
    Max. Güç (Hp/d/d) 9.6 / 8000
    Max. Tork (Nm/d/d) 9.3 / 6000
    Frenler Ön / Arka Disk / Kampana
    Tekerlek Ölçüsü Ön 120 / 80 - 14
    Tekerlek Ölçüsü Arka 120 / 80 - 14

özellikleri burada ama tipi süper keşke 150 cc olsaydı

AGILITY 125

--------------------------------------------------------------------------------

Ölçüler 1830 x 690 x 1130
    Ağırlık (kg) 105.5
    Motor Tipi 4 zamanlı
    Soğutma Sistemi Hava
    Şanzıman CVT
    Motor Hacmi (cm³) 124.6
    Ateşleme Tipi CDI
    Yakıt Kapasitesi 5
    Yağ Kapasitesi 0,9
    Sele Yüksekliği 790
    Max. Güç (Hp/d/d) 9 / 7500
    Max. Tork (Nm/d/d) 9.1 / 6500
    Frenler Ön / Arka Disk / Kampana
    Tekerlek Ölçüsü Ön 120 / 70 - 12
    Tekerlek Ölçüsü Arka 130 / 70 - 12

Motosikleti
    Honda Dylan 150
    __________________________________________________ _______

8

Motosikleti
    Kymco Agility
    super 8 bir adım önde.. şekil makine!
    ::139:: [I][B][COLOR="DarkRed"]Burak Murat[/COLOR][/B][/I]

celıl ybr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Ses Dylan (07)
    8 kanunı babcat e cok bezıyo bende 8 ı tavsıye ederım
    İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor

asm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '13 Kymco G-Dink 250i
    Uzun süre kullanılacaksa Super8,kısa vadede kullanılacaksa Agility derim.

Super8 ile Agility aynı motoru kullanıyor yanlış bilmiyorsam (Agility'deki motorun biraz modifikasyon görmüş hali olabilir Super8'de ki)

Super8 rengarenk ve daha yeni bir makina. Gösteriş olarak Agility'den daha önde tabi. Daha büyük jantları ve daha görsel bir gövdesi var.

Ama aynı perf. sahip bir makina için fazladan -neredeyse- 1000 ytl verir mi idim hakkaten düşünürdüm.(ikinci elde bunun bir zaafiyet olacağını düşünerek)

Dediğim gibi,uzun vadede Super8 derim.

Ama Agility'nin ikinci elde biraz daha şahlanacağını düşünerek kısa vadede Agility derim.

Super8'i yakından görmediğim için çokta net birşey diyemiyorum. Bir ara incelemem lazım. ;

Selesinin rahatlığı,oturuş pozisyonu falan acaba aradaki farka değer mi diye
    Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.

Motosikleti
    Kymco Agility
    asm dostuma bu konuda çok hak veriyorum keza piyasada bayağ bir 2. el agility arayan var.
    ::139:: [I][B][COLOR="DarkRed"]Burak Murat[/COLOR][/B][/I]

celıl ybr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Ses Dylan (07)
    arkadasım agılıty her alanda kendını kıyaslamıs bı motor ama super 8 oyle deıl daha yenı cıktı ve pek fazla bılınmıyor agılıty ı onerırım
    İKİTEKER hastalığında tedaviyi bünyem kabul etmiyor

Agility ne are 2.783 lira oldu ya

Motosikleti
    Yamaha Majesty 400 (2006)
    Super 8 almaktansa movie 150 almanın çok daha mantıklı olduğunu düşünüyorum.
    Ama illa ki ya agility ya super 8 almak istiyorum diyorsan, tabii ki agility al derim,
    ufak tefek farklar için aradaki 800 YTL'lik fiyatı ödemek yerine de kaskını, montunu, çantanı, vs.. alırsın.
    ::gozluk::

asm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '13 Kymco G-Dink 250i
    Alıntı superrider adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Agility ne are 2.783 lira oldu ya
    Çoğu firma, ürünlerine zam yaptı. Arabalara falanda biraz zam geldi.

Malum dalganma neticesinde...
    Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.

Aslında ben uzun vadede satmayacağım beni hem şehir içinde günde 30-40 km götüren masraf çıkartmayan bir model istiyorum hız olarak da 90-100 ideal benim için. zaten arabam var tek bu olmayacak ve bu nedenle agility bana fazla çıplak gibi geldi...yani süper 8 daha dolu ve gösterişli gibi...srı -mavi de çok yakışmış ayrıca... http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=9268441

buradaki korumalı mont hakkında bilgisi olan varmı kışlık mı yoksa 4 mevsim mi birde mont ile dizlik alıcam.ama sanırım süper 8 satıştada agility den farklı olmaz tutulur bence... hatta süper8 ve süper 9 ile iran piyasasında da baya iyilermiş

sudabatmayanadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HERO HUNK
    kymco ların her modeli zevk meselesi hangisini alırsanız alın karlı çıkarsınız zira kymco her motordan bir adım önde koşar kymco ya verilen paranız hiç bir zaman boşa gitmez zira 2.ci elleri bile piyasada pirim yapıyor demekki bayağı piyasa tutturmuş bunun sebebi ekonomik vede sınıfının süratlı ve sağlam olmasından kaynaklanıyor bana göre her modeliyle önde giden motor hangisi kesenize uygunsa onu alın derim eminim pişman olmayacak vede memnuniyetinizi benden çok yazacaksınız tek kelimeyle kymco suz hayat kimsesiz hayat gibidir tanrı hepinize gönlünüzde yatan kymco nasip etsin derim

buraxdj - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda VFR 800 / Honda Msx 125
    Super 8 alabilecekken Agility 125 aldım. Tabi bu benim seçimimdi... Sanırım sen Super 8 i aklına koymuşsun. Al bence. Tabi arada bariz bi fiyat farkı var. Performans olarak aralarında büyük farklar olduğunu sanmıyorum. Keza motorları aynı fakat şasi leri farklı.

Aradaki en bariz fark büyük tekerler olabilir ve görünüş.

Kimisi benim gibi mütevazi görünüp ortalığı birbirine katan bişey sever,kimiside görünüşünden içinde ne olduğu belli olan birşey. ;)

Gözümde 2side aynı yani...

Motorumu ilk gören arkadaşlarımın Çinli zannedip bişey dememeleri ve akabinde arka koltuğa oturup ta hareket edince ki şaşkınlık,sımsıkı tutunmaları beni çok eğlendiriyor mesela :D
    Youtube : Burax Yolda
    Mototaş Aş. çalışanı

antalyaya mayıs ayında gelecekmiş daha gelmedi süper 8. şimdilik bendek mondial 125 mt ye bincem sanırım haziran gibi alıcam biraz para biriktirmem ve satışlarının durumunu görmem lazım. ama tipi çok hoş... ekran koruyucum da süper 8.... keşke 150 lik olsaydı ama sanırsam çok rahat 100-120 filan yapar bu alet....adamlar agility den çok farklı gelsin test ettirrz kisini de farkı gözlerinle gör dediler...
    ama kymco kesinlikle kafama yattı. bmw honda alamıyorsak aynı kalitede kymco alırım...

super8 in tipi görünüşü aerodinamik yapısı fln düşünlerek tasarlanmış ve çok gzl bi motor super8=9,6hp demişler agility ise 9,1hp o aradaki 0,6 hp lik farkı agility inceliği ve sadeliğiyle super8le aynı hıza denk getirir kanmca.neyse bnde yazın ortalarında doğru agility almayı düşünüyorum ama büyük ihtimal agility50 alıcam.agility 50 hakında bilgisi olan varsa bni biraz bilgilendreblrmi ?

Motosikleti
    kymco super 8
    mrb agility city mi super 8 mi ?

Motosikleti
    Sürekli Değiştiriyorum :)
    ben ikisini de kullandım uzun süre hiç bi fark yok super 8 in tekerlekleri büyük ve agilitye göre pahalı
    sana bu motoru önerebilirim uyguna vericem http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...lity-125/detay
    Mobylette->Peugeot 103->Agility 125->Ybr 125->Cbr 125 R->Ybr Esd 125->?

Motosikleti
    Kymco Agility 125
    merhabalar yeni konu açmak yerine, konuyu diriltmek istedim. Sizce de hala Agility 125 mi? :D

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)