Scooter alacağım ama hangisini önerilerinizi bekliyorum
-
Reklamlar
-
-
hoşbulduk.. hemen hemen her motorun servisliği var burda o sıkıntı değil yani.
90 lık alacağımda şu zamana kadar 2 tane 90 lık motor buldum biri popcorn diğeri keeway başka ?
-
Bİ dk 50cc istemiyordunnnn...Valla bilmiyorum yaa o iki tercih var o CC ye.... 50cc düşünürsen KYMCO AGILITY 50 cc 2.055 var.
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
-
Honda Today al bi arkadaş 1000 liraya satıyordu sorun yaşamazsın 300km falan binmiş.
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
-
Deryali adlı üyeden alıntı
Honda Today al bi arkadaş 1000 liraya satıyordu sorun yaşamazsın 300km falan binmiş.
Evet bence olabilir ama 2.el istemiyorum kesınlıkle yazıdıgı ıcın soylemedım...
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
-
ya 300 ya 600 demişti. Zaten sıfırdan farksızdır o makine ben 15 günde yapıyorum o km yi. Hatta şimdi hesapladım çok daha fazla.
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
-
Ben istanbuldan değilim onun için 2. el almam. Buradada bulamadım zaten.
-
2. el alıcam demişsin sonrada istemem demişsin.
Popcorn Kanuni markasıyla satılmasına rağmen Çinli değil.Tavsiye edebilirim.Yalnız Yamaha BW'S100 piyasada varsa bence alınır.
Tek koruyucumuz var,O'da bizi çok sevdiği için birer birer yanına alıyor.
Oğuz
-
dostum 150cc yıllık vergisi 60 ytl bundanmı kaçıyorsun?öyle çokta yakmıyor 150 likler hemde 2 kişi rahat binersin
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
Dostum istanbuldan diilsen nerden oldugunu söyle ona göre yardımcı olalım hatta kendi kendine yardımcı ol www.sahibinden.com
-
Dostum git al 2.el bir temiz kymco agility 125 2.000 liraya..keyfine bak....kafan rahat olur...2kişi rahat binersin...Kymco düz yolda tek kişi 100...2kişi 85-90 yapar...80km hız ile seni istediğin yere güvenli bir şekilde götürür...
Yakıt ise 2,5litredir......50cc'ye binilmez....
-
arkadaşların önerdiği modeller ğercektende cok uygun ve ğüzel ama bence scoter alma 100 lük cup al daha saglam daha da rahat edersin
müzisyen agırsiklet şampiyon
-
1940-YTL. asya motor yada mondial 125zn
yada en qüseli...JINLUN 125cc sıfır 999-YTL.
-
arkadasıma katılıyorum.. Sorunsuz mondial 125 zn. bı arastır..fıyat makul!!
-
donanimhaberde gerekli cevabı vermiştim size..
hala aynı şeyi söylüyor, Agility tavsiye ediyorum.
::139:: [I][B][COLOR="DarkRed"]Burak Murat[/COLOR][/B][/I]
-
ses dylan 150 şaşılırmı ben bile cygnuss rc kullanıcısıyım ona göre
Lütfen kask yazın bile eldiven ve gündüzleride farlarınız açınız ve sağlamayınız vede unutmayınız papaz pilavı 2 kere yemez Herkese saygılar
-
dostum ben sana derimki 90cc alma 150cc bi makina al
yıllık vergi 60 ytl bunuda 6 ayda bir ödüyosun zaten vede 90cc lik bi makina ile 150cc lik bi makinanın tükettiği benzin sarfiyatı hiç yok denecek kadar az.
eğer 90cc lik bi makina alırsan, ilerde niye 150 lik bişi almamışım diye çok pişman olursun benden söylemesi
[B][COLOR="Red"]GAZLA UÇABİLİRSİN AMA FRENLE KONAMAZSIN[/COLOR][/B]::144::
-
2. el alıcam demişsin sonrada istemem demişsin
Kesinlikle 2. el almam diye baştan belirttim
Neyse arkadaşlar sağolun.. keeway hurricane 90 iyi sanırım bunu alacağım
-
Cup tarzı alırsanız rahat edersiniz diye düşünüyorum.
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler