Siz olsaydınız tercihiniz ne olurdu?
Reklamlar
-
Artık 600 cc ye geçmenin vakti geldi diyerekten internette şöyle bi gezindim...Bütçeme uygun uzun yolda beni yormayacak, gerektiğinde hızlı ve agresif kullanıma uygun, zor durumlarda gazı açtımmı beni kurtaracak kadar seri,sahil yolunda küçük turlara olanak tanıyacak şekilde kolay kullanımlı,artçıma ben buna bidaha binmem dedirtmeyecek,en fazla 3 yaşında az kilometreli 4 silindirli motosiklet aradım bütcem de 10.000 bilemedin 10.500 ytl...ilk önce çok şey istediğimi düşündüm ama bir kaç marka model buldum Bulduğum motosikletler şunlar: Suzuki gsx600f 2006-2007,bandit650 abs 2006,birde bunların yanında fiyatı 1000 ytl kadar daha pahalı(km leri çok yüksek aynı seviyede olanların fiyatı 2000-2500 ytl daha fazla) gsr600...
Gsr600 çok hoşuma giden bi motosiklet hatta temasta olduğum iki kişi var ama dediğim gibi beni biraz zorlar Motosikleti alıp borcunu ödeyeceğim diye yazın gezemedikten sonra anlamı yok diye düşünüyorum
gsx600f ilgimi çeken ama bi okadar da almaktan çekindiğim bi makine bu motosikletleri performans egzozu tankpedi elciği siyah camı gibi donanım ve düşük km lerine rağmen ortalama 10000 ytl istiyorlar Biraz düşük değil mi sizcede kronik bi sorunu varmı bu makinelerin? 70 küsurluk hp si ve 150 lil lastiğiyle tatminkar olur mu?
Bandit ise abs dik oturuş pozisyonu şık dizaynı ile özellikle uzun yol için çok iyi gibi geliyor aklımı çeliyor
Arkadaşlar benim bulduğum motosikletletler bunlar, sizin önerileriniz varsa onlarıda değerlendirmeye alırım ama aradığım özellikler ve bütcemi yukarıda yazdım Bu motosikletlerin fiyatları bence uygun ikinci ellere baktığımız zaman cbf 500 ,er6n, er6f gibi modellerden bile uygun.Siz ne düşünürsünüz ben olsam şunu alırdım dediğiniz model hangisi?Yardımlarınız ve yorumlarınız için şimdiden teşekkürler arkadaşlar
Aslında dl 650 de vardı seçeneklerimde ama benim bütcemde az km li bulamadım 30 binli km ler belki dl için hiç birşey ama psikolojik olarak rahat olmam lazım içime sinmesi lazım ayrıca 4 silindirin kaşıntısını aldırmam lazım onun için listemden çıkardım
Reklamlar
-
bandit güzel olurdu bence..
-
Biraz araştırsan 11000ytl civarı 600rr bulursun...
-
mondializzet100 adlı üyeden alıntı
Biraz araştırsan 11000ytl civarı 600rr bulursun...
2003 model 600RR bulunurda, arkadaşımızın istediği özelliklere bulunmaz
-
Üçü de güzel ve alınabilecek makineler bence.
Gsr600 teknolojik olarak diğer modellerden bir adım önde ve bütçe yeterse ilk seçenek olarak düşünülmeli.
Bandit de kendisini kanıtlamış bir motor ve hiç şikayet duymadım şu ana kadar, artçı için de oldukça konforlu.
Gsx-F' in grenajlı olması nedeniyle yüksek süratlerde diğer modellere göre biraz daha avantajlı olduğunu düşünüyorum. Görüntü olarak da supersporta en yakın ve agresif görünüşlü olanı. Arka lastiği de bu ebatlardaki sport-touring bir modele, bu şekilde geliştirilip uygun görülmüş demekki.
Dediğim gibi, benim ilk tercihim GSR olurdu, diğer iki seçenekten biri dersen de, bence en doğrusu, eğer imkanın varsa 2 modeli de kullanıp test etmen. Bu şekilde en doğru kararı verirsin diye düşünüyorum
-
honda 600f lere niye bakmıosun bütçene uygun süper motor bulursun hemde daha düşük fiyatlara....
4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır...!:cat:
-
bende senın durumundayım,bandıt ı cok begenmıstım ama pro'cum(prometheus)yanasma dedı...
hıcbırını kullanmadım ama cok okudum forumlerı ve goruslerı er6n en ıyı secım gıbı geldı bana okuduklarıma gore(umarım buda honda hayat onda gıbı bır yorum olmamıstır)
[COLOR="Black"]hayatta [/COLOR][COLOR="White"]tek [COLOR="Black"][COLOR="Red"]aşk [/COLOR][/COLOR][COLOR="Black"]beşikt[/COLOR][/COLOR][COLOR="red"]aşk[/COLOR]:bounce:.................:flower:06 B 1903 :flower: [COLOR="Red"][COLOR="Black"]ç[COLOR="Red"]A[/COLOR]rşı [/COLOR][/COLOR]heryerde
-
biraz daha sabret para biriktirip 600F al, pisman olmazsin
[COLOR="Sienna"]Acta est fabula.[/COLOR]
-
GSX-F gayet güzel. GSR ye paran yetmezse CBR 600F e bak derim. Aradığın özellikler mevcurt. hem rahat hem hızlı...
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
-
burada ismi pek geçmemiş ama fz6 fazer öneririm.uzun yola da,hızlı ve agresif kullanıma da uygun.sanırım aradığın fiyatlara da uygun bitane fazer bulabilirsin.
-
er-6n,er-6f veya üstüne biraz ekleme imkanın varsa fazer bence tam aradığın motor 2005-2006 modellerinde uygun seçenekler oluo fiyat olarak arada sahibinden.com da temiz uygun fiyatlı denk düşebilio.30000 li km ler baktığın motorlar için bence hiç bi şey temiz kullanıldıysa.Alırken tabi iyi bir ustaya baktırmakta fayda var.
-
-
::offtp::___________[B] " POSETCHI "[/B]__________::offtp::
[B]Her Türlü Baskılı Poşet Yapılır...Fabrika Olunca... :P[/B]
-
10000-10500 ytl ye 2005-2006 az kilometreli temiz bi zx6r bulursan banada mutlaka haber et arkadaşım 2 tane alayım
-
bence banditt 600 rr tamırcılerle akraba olursun ....
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)