Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

arkadaşlar bakarsanız sevinirim-Kanuni Rokko-salcano mu

REKLAM ALANI

Alıntı digi_boy26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sen 1.5 senede anca 6000 yapmışsın. ben 7ayda 13000 km yaptım daha yağ ve balatadan başka bişeyi değişmedi. sen 1,5senede buji-yağ-kayış bi de akü değiştirmişsin zaten değiştircek başka bişey kalmadıki motorda rektepe yapmadıgın kalmış bi tek senin motorun dışardan toplanmış olarak geliyor. parça istesen artık kaç ayda gelir bilinmez. bizim motorlarımızın en azından montajı İstanbul'da Dudullu'da. İstanbullu MT arkadaşlardan istesek alıverirler.sen birsürü uğraşcaksın. bi grenajı en az 2 ay beklicen ben 2günde getirtirim. kargoya verilmezse İsmail Ayaz Turizm'e verdilermi 6saatte Eskişehir'de
    bencede Salconayı Falan bOsvEriyim BeNN RoKKoDan ŞaŞMıyayım

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    volkanabur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    aprilla scarabeo 200i
    beklentin çok yüksek değilse rokko seni tatmin eder.bendede var siyahından.şehir dışı 100 km yi rahat görüyorum.plastik kalitesi biraz kötü ama motor u baya iyi.en azından parça sorunu yok.paranda kısıtlıysa alınabilir bi motor

secaner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    KARDEŞ rokko al ilk 800 km düzgün geç yüklenme bak neler yapıo canavar ben düzde 110 gördüm bayır aşağı 118 gördüm va motorum daha 1600 km de.

slm millet bende 2 gün içince rocco 150 alıyorum ama tam emin değilim hala kafamda bi ? var.sizde aynı fiyat ama daha iyi bi motor alabilirmiyim.

arkadaslar knuni ve salacano arasında ne farkı warki ikiside aynı ürün aynı görünüş aynı tarz ayrıca motorlarıda aynı

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:29 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:26 ----------

kardeşim ben düz yolda salcano ile 120 km hızı göryorum

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler